Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama merci!!
Nu caut nici un nod, sunt happy...am zis ca o fi limbaj de specialitate si nu imi bat capul.

Referitor la burtica, a mea e tensionata mai mereu..dar nu ma doare. Nu e zis fara no-spa dar concluzia e ca si la tine, nu se inmoaie.
Am dus si prima sarcina cu o burtica cu contractii, de aia nu imi fac griji.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi!
Ele bravo felicitari!incearca sa te bucuri de rezultat si sarcina si lasa gandurile negre deoparte

Happy si eu mai am dureri di astea si eu nu aveam CM de 12 ani am intrebat medicul si mi a zis ca e normal sa am ceva dureri ca se intind membranele atat cat sunt suportabile este ok cand ai dureri ia no spa de 3 ori pe zi

Am luat analizele au iesit toate bune

Bun venit fetelor noi
Sa aveti o zi senina

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, felicitari! Ce ma bucur ca toate fetele vin cu vesti bune!!

Multumesc, fetelor, pentru detalii si incurajari. Nu stiu ce m-as face fara voi. Am numai prietene care au avut sarcini fara dureri...Eu care sunt la prima sarcina sunt absolut paranoia!

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sunt bine, Elena! Am mai luat un no spa preventiv si fac bagajele sa mergem acasa si sa ne recuperam prichindelul, ca mi-e dor de el.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ele, bine ca ai scapat si de hopul asta, hai sa-ti explic: cateodata lichidul amniotic din cauza recoltarii (la tine pt ca a fost mai dificila recoltarea) se amesteca cu sange matern, ai vazut ca preventiv la toate ne-au recoltat si sange dupa amniocenteza ca in cazul contaminarii probei sa poata diferentia ADN-ul matern de cel fetal (sau mai exact de amestecul din lichidul respectiv), altfel in cazul probei contaminate nu pot elibera un rezultat.

La mine pt ca au recoltat rapid probabil nu a fost amestecat sangele, uite iti dau copy paste de pe rezultat:

BIOLOGIE MOLECULARA - LUCRAT DE : DANIELA TUDOR - BIOCHIMIST
Detectia aneuploidiilor cromozomilor 13, 18, 21, X si Y prin metoda QF-PCR din celulele lichidului amniotic -Tip proba: AUTO
REZULTAT:
Nu s-au detectat aneuploidii ale cromozomilor 13, 18, 21 si X.
Sexul genetic al fatului este feminin.
NOTA:
1. Metoda detecteaza doar aneuploidiile cromozomilor 13, 18, 21, X si Y.
2. Precizia metodei raportata de literatura de specialitate este de 99,1%.

Oricum ideea e ca ei n-au detectat probleme doar ca din cauza ca a fost amestecata proba n-au putut analiza lejer totul, le-a fost mai complicat.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata fetelor!
Bun venit noilor burtici!

Olimp merci de complimente! Rares e cel frumos, eu is doar fotogenica.
Diana felicitari pentru concediu, stai si tu mai linistita acum.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie nu mi-au luat sange nici inainte, nici dupa amnio, dar nu-i nimic, ca daca e contaminata proba mai fac o amnio, ca doare mai putin decat sangele. Glumesc, sper sa fie ok proba mea, ca alta nu mai dau.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Ele, acum cred ca oricum s-a rezolvat, dar ca sa-mi dau si eu cu parerea, zic ca secretara nu avea voie sa dea raspunsul, caci daca avea voie, rau/bun ti-l zicea. Sper ca esti bine.

Mergi la inceput

Iulia, mare adevar graiesti! Asta cu "CUM IL INVETI DIN PRIMUL AN DE CASNICIE ASA O SA IL AI TOATA VIATA!" ar trebui scrisa cu litere de aur.

Mergi la inceput

Ele, acum am ajuns is la mesajul de astazi. Dr. ce ti-a spus de rezultat?

Mergi la inceput