Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
amakszin spune:
Mersi mult!
Pana la urma nu mai mananc ficat sa nu fac ceva rau:)
Este cineva din Floresti?
Va pup.
O seara frumoasa.
guliasweet76 spune:
Hai sa ma laud un pic! Azi a trecut pe la cabinet reprezentantul Doppelherz si m-a intrebat in treacat.. mie ce sa imi lase din medicamentele ce le are in promovare? Eu: ceva pt. gravidute.. si bafta mea.. mi-a dat 2 cutii mari de 60 de cps. de Aktiv mami, am pentru 2 luni tratament. Nu m-am indurat sa imi iau Femibion cum imi indicase ginecologul, am luat numai Acifol si Magne+B6. Voi ce vitamine luati?
In alta ordine de idei: nu e voie de vopsit parul chiar daca e vopsea fara amoniac, pana treci de 4 luni.. asa stiu eu! Din metode naturiste am ales sa deschid culoarea parului ( avand in vedere proportia mai mare de fire albe ). Am gasit metoda clatirii cu ceai concentrat de musetel in care se stoarce o jumatate de lamaie. Aveti idee dupa cate utilizari se obs. deschiderea culorii? Ati facut vreodata treaba asta?
MariaBcf spune:
Bun venit noilor burtici.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+
MariaBcf spune:
Fetelor eu dorm foarte mult de cateva zile , aseara de la 19:30 pana la 06. Azi de l 16:30 pana acum si cred ca ma intorc inapoi in pat , ma simt foarte obosita si nu fac nimic , la munca fac doar prezenta mai scriu cate ceva din cand in cand.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+
Bobitza_85 spune:
Guliasweet bine zici cu ajutorul din partea sotului!
Eu din fericire am un sot cu care impart toate responsabilitatile, ma ajuta la toate, mai putin la calcat unde nu se baga Il iubesc si mai mult pt asta! ( ca ma ajuta) Eu zic ca asa e normal azi, cand toti muncim cot la cot
Va pup, noapte buna!
12 +
paula_m spune:
Neata!
Dau suc proaspat!!
Elena, ai sunat la maternitate? Sa ne dai vesti!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Neata!
Deci rezultatul suna asa:
"In urma analizei probei de lichid amniotic s-a constatat contaminarea masiva cu ADN matern.
Prin analiza unei probe de sange periferic de la mama a fost posibila compararea profilului probei contaminate fat-mama cu cel al mamei.
In urma interpretarii rezultatelor nu suspectam prezenta unei anueploidii a cromozomilor 13, 18, 21 si X.
Pentru cromozomul 21 au fost analizati 5 markeri moleculari:
-1 marker este informatic (heterozigot) si prezinta valoarea normala;
-4 markeri sunt noninformativi.
Sexul genetic al fatului este feminin."
plus bla bla cu precizia si metoda.
Betty sa imi spui daca partea de inceput suna la fel si la tine. Partea cu contaminarea ma depaseste. E posibil sa fie cuvinte folosite la ei frecvent dar la mine contaminat suna cam pe dos. Plus "nu suspectam"? pai nu ar tb sa fie clar: alb sau negru??
In alta ordine de idei, e de bine, asta ma prind si eu..cu toate ca studiile mele superioare nu au treaba cu medicina.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
paula_m spune:
Pai, mie imi suna cum ca totul e ok. Daca nu puteau face analiza spuneau, nu? Si eventual mai solicitau o proba.
Deci totul e ok! Bravo!! Ai trecut si prin asta, Elena si s-a terminat cu bine!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Pai atata timp cat scrie ca nu sunt prezente aneuploidii e de bine.
Tu cum te simti?
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
happy_ama spune:
Neata, fetele!
Felicitari, Ele! Ai scapat de stress!! Nu mai cauta nod in papura!!!
Eu am niste palpitatii de nu mai pot. M-am enervat in trafic si acum ma doare burtica si mai tare si imi bate inima ca la balamuc
Fetele, voi cele care mai aveti dureri ca la CM, observati cumva ca ar fi mai intense in perioada in care trebuia sa va doara si inainte de sarcina (PMS)? Eu sunt in acea perioada si vad ca nu ma lasa cu no-spa. Si am mai patit si lunile trecute
Sa aveti o zi minunata!!
Happy_Ama 17+