Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp eu sunt agitate din nascare. Nu ma vindec.
Paula stai cuminte azi. Lasa sotul sa te dadacesca.

Ficat nu ai voie ca sa nu faci toxoplasmoza (infectie care da malfomatii daca e transmisa la fat). Daca ai anticorpii deja poti manca fara griji.
Din aceasi lista de Nu ai voi: oua, pate, branzeturi din lapte nepasteurizat..si nu mai stiu.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

adriana poti manca ficat dar sa nu faci excese , daca manaci azi , nu manca si maine si poimaine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput

evident cum spune ele , eventual bine tratat termic

paula stai cumintica azi

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amakszin spune:

la analize mi-a iesit ca am probl cu toxoplasmoza,mi-au spus ca nu am imunitate. si sa ma feresc de pisici.. deci nu am voie ficat:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Adriana doar evita lista de jos, dar gusta.
Ma duc la bucatarie .. sa demonstrez ce buna gospodina sunt..daca nu s-a prins al meu in ultimii 17 ani.

Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani

Mergi la inceput

oxana frumoase poze ...si mama si copilul

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Adriana, daca e bine gatita carnea, de ori ce fel, poti manca linistita. La fel si pentru oua. Virusii de toxo traiesc in produse netratate termic. Dar tratate bine! Friptura in sange, spre ex, la fel ca un ficatel mai putin facut, nu sunt indicate. Cele bine facute, da

Din acest "capitol" eu sufar tare dupa somonul afumat, care era nebunia mea in salata!!

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Vai cat de incoerenta sunt la ora asta

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guliasweet76 spune:

Dana, vad ca ai trecut de 17 saptamani si somnolenta (asociata de mine cu lenea) s-au diminuat mult si esti mult mai energica. Parerea mea e ca te poti apuca de pe acuma de curatenie, pana nu te incomodeaza burtica. Insa.. ai mare grija.. nu ai voie sa ridici... ai grija la substantele folosite la curatenie sa nu stai in mirosuri tari ( iti face rau si tie si lui bebe mic). Iar daca esti la primul bebe te mai invat o smecherie: menajeaza-te si las-o mai moale cu harnicia.. strictul necesar.. caci altfel o sa iti inveti sotul ca esti in stare sa le faci pe toate singura... si te va lasa sa te descurci..singura! Asta e sfatul meu si pt. proaspetele casatorite: mama mea mi-a spus asa: CUM IL INVETI DIN PRIMUL AN DE CASNICIE ASA O SA IL AI TOATA VIATA! Deci, dragele mele.. invatati sa fiti un pic smechere si implicati sotul in tot ceea ce implica gospodarie. N-o sa il pui sa iti faca mancare, evident, insa nu ii cade nimic daca sta langa tine in bucatarie si curata o ceapa si doi cartofi . Drept urmare am un sot bine "educat si dresat" caci viata in 2 implica si treaba in gospodarie in 2, pe sistemul "cati am muncit azi? atatia mancam!" Spor la curatenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

am reusit sa imi iau concediu. Ma simt asa de linistita ....
Bine ati venti fetele noi!
Paula bine ai revenit! Ma bucur ca ai trecut cu bine de amio.

Despre ficat eu stiu ca are perea multa vit. A care e periculoasa in sarcina mai alews in primul trim. Este permis o data pe saptamana.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput