Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
olimp spune:
adriana eu sunt cu fundul in 2 luntre , merg la dr Rotar caci se lupta cu infertilitatea mea si ea m-a ajutat sa reusesc sa raman insarcinata si la dr Halmagean ca e la gine 1 si acolo vreau sa nasc.
ele aici sunt , doar ca la scarbici nu am vioe la net , asa ca doar seara intru....dar va citesc si va pupacesc pe toate
maine fac pasul ...ma vopsesc , dar cu vopesea fara amoniac
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
18 +
Ele spune:
Betty eu fiind agitata si bebe se agita. Deja mi-a dat seama ca are un program anume.Dimineata e puturoasa pana pe la 10 dupa care o simt pana pe la 12.
Si o mai simt pe seara.
Eu zic ca la o persoana calma si bb e calm. Dar eu nu am fost niciodata calma.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
olimp spune:
bobitule stiu ca ti-e greu sa ramai asa singurica , dar te vei obijnuii si noroc cu netul asta care ne mai apropie , si sotul meu este in aceeasi situatie , fratele lui a plecat acum 5 ani in state ...deja are cetatenie..
eu nu as fi avut curaj sa imi defrisez burtica
betty asa e si la mine , nu o simt zilnic pe Ilincuta , cateodata o simt de mai multe ori pe zi , altadata trec 2-3 zile pana o simt din nou , am mai vorbit cu alte mamici si ziceau ca e normal , fiind inca micuti lovesc usor. dragii de ei. Si eu care am grasimuta la purtator ma camuflez bine
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
18 +
olimp spune:
ele nu te mai agita ca agiti bebelul
18 +
happy_ama spune:
Betty , eu simt efectiv cum se zvarcoleste ceva acolo. Dar foarte "bland", ca si cand imi umbla o bula de aer pe acolo. Eu tot urmaresc sa observ perioadele dar simt pe tot parcursul zilei. Acum 2 zile am simtit si la 2 noaptea... Dar si eu am zile in care simt f rar. Si am si eu impresia ca burtica mea nu e atat de proeminenta ca a altor fete. Mai ales ca eu am pus vreo 4 kg in 2 luni juma si de atunci ff putin...insesizabil aproape...
Happy_Ama 17+
paula_m spune:
Da Elena, sunt cu curu'n pat si cu cursurile in mana. Pana acum nu am simtit absolut nimic in neregula, si ma cam mananca sa ma duc pana in mall, dar nu ma duc. Stau cumintica in pat si ma duc dimineata inainte sa mergem acasa.
Si eu am zis ca dupa ce termin cu amnio si examenele imi fac de cap - ma duc la tuns ( nu am vopsesc ca de abia ce am scapat de parul vopsit si nici nu prea am par alb), la un tratament cosmetic ( ca merit), nu?
Am fost uimita azi la gine 1 ce curate sunt camerele, duplexuri si cu bai la 2 camere, super. Si baile curate. Dar nu stiu cum sunt camerele de dupa nastere, ca unde am stat eu nu erau si proapete mamici.
Alexandra, ia si tu partea buna, ai unde sa mergi in vizite - lungi si dese si cine sa-ti trimita hainute si jucarii frumoase pt bb. Vreau si eu o sora in SUA
Betty, eu il simt pe bb zilnic si chiar des. Na, acum sper sa fie bb si nu contractii. Acum, de cateva zile, de cand il simt mai tare, s-a mutat undeva jos si cred ca de aceea il simt asa bine.
Mai fetele, eu in continuare cred ca e baiat. Nu imi recunosc nici semnatura cu roz si nici nu-mi vine sa vb la feminin despre bb. Sunt curioasa daca imi functioneaza instinctul , care imi spune ca si bb 2 e tot baiat si s-a inselat dr 2.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
marrya31 spune:
Buna fetele!
Mi-au venit si mie rezultatele pt urina si secretie, se pare ca nu am infectie, dar mi-au descoperit in secretie ca am streptococul B, am vazut ca in mod normal testu pt asta se face pe la 37 sapt, nu stiu de ce mi l-au facut asa repede, bine ca aici, din cate am citit nici nu intra in programa... chestia e ca mi-a zis doctorita ca atunci cand voi intra in travaliu mi se va administra penicilina intravenos, pentru a nu se transmite la bebe... A mai avut cineva, bacteria asta, dintre cele care a-ti mai nascut?
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.18+
amakszin spune:
Multumim.:*:*
Am si eu o intrebare fetelor. Am citit intr-o carte sau pe net ( nu mai stiu bine unde) ca in timpul sarcinii nu ai voie sa mananci ficat. Eu as vrea sa gatesc ficat si stau cu teama nu e indicat... stiti ceva despre asta?
marrya31 spune:
Incepusem sa ma bucur si eu cu miscatu, ca aproape o saptamana l-am simtit in fiecare seara,asa mai tare, uneori si dimineata, dar vad ca iar sa puturosit si nu-mi trage decat cate un ghiont usor.. da se face el mare si sa te tii atunci :D
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.18+