Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
hadrianae spune:
Dana, varsta in saptamani se calculeaza de la UM, iar cea in luni de la data conceptiei. Asta asa, sa ne tina mintea treaza tot facand calcule.
Alina, nu sunt sigura, dar parca spusesei ca ai lucrat la un muzeu in Constanta. Eu am lucrat o perioada la Muzeul de Arta Populara.
Fetelor, imi da si mie cineva id-ul si parola, sa va vad si eu la ochi? Multumesc.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+
Poze
dnapotecuta spune:
Ce sa zic.. in general si la noi e a sotului initiativa in majoritatea datilor. Cand am scapat de problema cu "daca zice nu" din propriul cap acum multa vreme si am constatat asa cum zic si studiile ca un barbatse vede cand e pregatit pentru sex daca respira... atunci au inceput si de la mine treburile. Indiferent cum as da-o si cu toate preocuparile extra - copii, oboseala, job etc etc... daca sar o saptamana pot sa ma agat in cui. Daca asa rau imi face la bibilica si la self esteem inchipuiti-va pe plan biologic ce jale e. Amalia... statuie in piata meritati!
M-am trezit si eu mai zilele trecute gandindu-ma ca facem o treaba ruinoasa clasic o data si gata... ce-o sa fie? Dupa aia mi-am dat 2 palme si mi-am zis ca e weekend si nu stiu pe mana cui cad in spital in caz de ceva si m-am potolit.
Alina 18+
dnapotecuta spune:
Nu la C-ta, Adriana. la Tulcea. Pana prin 2008 in iarna cand am nascut. Am avut ceva legaturi cu ai vostri.
Dupa calculul facut pe site-ul dat de Amalia... ca pot sa pun punctul pe i la ziua cand m-am rprodus... in luna respectiva culmea, ca si la V. n-au fost prea multe ocazii fiindca am fost cam ocupati... DPN-ul ar fi pe 1.07. :)
Alina 18+
amaliaro spune:
Alina pur si simplu ne este frica dragul de sot doarme pe marginea patului sa nu ne faca rau ni am dorit asa de mult pe puiuti am facut atatea sacrifici incat asta este nimic dar asta este viata pt vise trebuie sa lupti cu orice arme
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
dnapotecuta spune:
Propun ca dupa nastere si lauzie sa deschidem un subiect legat de bice, catuse cu puf si lubrifianti cu arome. Cine e cu mine?
Alina 18+
amaliaro spune:
Va pupicesc ne ducem la socriine auzim pe seara
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
delia_timpau spune:
Buna fetele,
Acum vin de la medic, mi-am luat si eu medical pe saptamana asta, ca ma saturasem sa fac pe eroina pe la serv..
Paula, Ele, am rasuflat usurata odata cu voi
Bobitza, n-ai ce-i face..e de la hormoni. am avut si eu cateva insomnii, dar acum dorm destul de bine si de mult.
La listeria si la mine scrie la fel: negativ. si asta e cu anticorpi?? oricum branza de la tarani nu prea ai voie sa mananci pe motiv de toxoplasma..off..
Doxy, eu folosesc ulei de la Johnson's baby, imi place ca miroase a bebelus :)si inainte am folosit ulei de masline, dar era din Grecia si imi placea mai mult decat asta de la noi.
Nici noi nu mai facem dragoste atat de des La noi povestea e ca suntem amandoi la fel de fara chef, aka eu sunt cam dezinteresata de aspect si lui ii e frica, pt ca la inceput ma durea. Asa ca va dati seama cam la cate zile ne sincronizam Sper din tot sufletul sa ne revenim, ca parca sarcina asta m-a transformat in alt om...Dar pana la urma asta inseamna dragostea..la bine si la greu, nu? Mie mi se pare ca suntem parca si mai apropiati in perioada asta, chiar daca partea fizica nu mai functioneaza asa de bine..
Felicitari fetelor care au intrat deja in luna a 5-a!Ma simt asa de in urma Voi ati scapat de greturi, il simtiti pe bebe, aveti burtici adevarate..Dar las ca ne facem si noi mari
Va pup si sunt nespus de usurata ca am cu cine sa imi impartasesc gandurile!!
14+
Ele spune:
Betty eu am stat cuminte doar cu 2 zile inainte de amnio si acum dupa.
Astept sa termin cu ovulele .
Oricum trec prin aceleasi sentimente ca tine si te inteleg.
Daca ma uit la un film care are o vreo scena (si nu de aia f explicita) "salivez" la greu.
Elena & Denisa (26.10.2004)
18 saptamani
amakszin spune:
Vai atata imi plac lenjeriile de pe siteul acela mamotato.. ddar sunt un pic scumpute :).