Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
happy_ama spune:
Bobitza, din cate stiu eu, daca nu ai anticorpi la toxo esti expusa la listeria. Destrabalarea este deci conditionata
Referitor la partea carnala, din pacate eu, o fiinta atat de interesata de fel de acest subiect , sunt in aceasta perioada total dezinteresata O data la 2 saptamani pentru mine este ideal acum Inainte as fi murit fizic dupa atata timp....Doxy, sufar si eu de aceleasi temeri. Le-am discutat chiar si cu el. Dar...am un stres care ma impiedica sa vreau asta si nici nu ma lasa sa fiu eu cand se intampla...
Happy_Ama 17+
betty200 spune:
Doxy, Ama lasa ca ne luam noi parleala dupa ce nastem ... eu abia astept pentru ca, asa cum spuneti si voi, un anume stres tot exista care interfereaza cu totala "dedicare" din timpul actului . Eu am ceva noroc ca avand inca 2 copii si cum la vremea la care i-am facut nu era internet sa citesc te miri ce, am prestat fara griji oricat si oricum si spre norocul meu am fost in categoria celor care nu au avut repercusiuni asa ca acum ma gandesc ca ar trebui sa fie tot cam asa dar intr-adevar nici poveste de aceeasi "inversunare" ca in vremurile negravide.
17+
amaliaro spune:
Fetelor noi de la sfarsitul lui iulie nu mai facem nimic la inceput eram in pregatiri pt fiv dupa ne a fost fricaasa ca suntem cuminti pana dupa nastere cam un an de zile
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
unidanad spune:
Fetele eu sunt tare nelamurita cu ce scrieti voi,
In primul rand cum nu il simtiti pe bebe la mana???? Asta inseamna ca mie mi se pare? il simt si in burtica dar si la mana.
In al 2-lea rand i-ati spus Amaliei 4 luni pline la 18 sapt nu sunt 4 luni jum iar dupa socoteala medicilor 5 luni? Adica nu mai inteleg nmk. Sau 4 luni de la conceptie???
Amalia multe saptamani inainte.
17+
Dana
betty200 spune:
Amalia eroi sunteti si din punctul asta de vedere si tu si al tau dar e bine sa nu riscati, sarcina gemelara este o satisfactie deosebita dar cere si o atentie sporita, lasa ca va luati si voi parleala dupa ... o sa vezi ca dupa 5-6 saptamani (si la cezariana am auzit ca si mai repede) esti ca noua pentru asta.
17+
happy_ama spune:
Betty, macar tu ai pofta! La mine pofta vine mancand, ca sa zic asa. Mai am si eu vise care imi trezesc simturile. Din pacate cand ma trezesc eu se mai trezeste si ceva in subconstientul meu care imi pune frana...
Happy_Ama 17+
dnapotecuta spune:
Dana... nu toate suntem la fel.... eu spre exemplu la cele 80 de venerabile kile ale mele cu o inaltime de 1.67 pot a iti zic cu mana pe inima ca la 17 saptamani nu simteam mai nimic nici in burta d-apai la mana. Nu simti nevoia sa te compari cu altele pentru ca nu suntem 2 la fel.Eu de-abia acum simt ok si la mana nu se simte decat vag si asta pentru ca eu miscarile le corelez cu ce simt in burta. Sotul meu spre exemplu nu simte nimic la mana. Si nota bene: maine intru in cea de-a 20-a saptamana.
Cand ai 18 plus atunci se cheama ca ai incheiat 18 saptamani si ai intrat in ca de-a 19-a. Daca vei citi pe rima pagina vei vedea acolo informatia despre echivalrea saptamani-luni de sarcina. Prin urmare in sapt 19 incepe cea de-a 5-a luna si s-au incheiat 4 batute pe muchie.
Alina 18+
betty200 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Fetele eu sunt tare nelamurita cu ce scrieti voi, In primul rand cum nu il simtiti pe bebe la mana???? Asta inseamna ca mie mi se pare? il simt si in burtica dar si la mana. In al 2-lea rand i-ati spus Amaliei 4 luni pline la 18 sapt nu sunt 4 luni jum iar dupa socoteala medicilor 5 luni? Adica nu mai inteleg nmk. Sau 4 luni de la conceptie??? Amalia multe saptamani inainte. |
Uni, da, ai 4 luni implinite la 18 saptamani, gandeste-te ca o luna nu are doar 4 sapytamni ci 4 saptamani si jumatate deci la 16 saptamani se mai adauga 2. Teoria spune ca primele miscari se simt la 4 luni de femeile multipare si la 4 luni si jumatate (adica 20 saptamani) de cele la prima sarcina. Asta nu-i o regula bineinteles, este media, depinde de stratul de grasime al mamei, pozitionarea sarcinii, etc.
17+
amaliaro spune:
unidanad multumesc http://www.ivf.ca/fet5dayduedate.php
uite aici imi calculez saptamanile
Si azi cand am vorbit cu medicul ma felicitat pt cele 18 saptamani
va puteti calcula si voi cele cu sarcina naturala
amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Amalia, este de inteles la voi! de fapt, sincera sa fiu, daca as sti ca risc ceva cu adevarat, ar putea sa se duca al meu si dupa 10 daca nu se poate abtine ca tot nu as face nimic. Cred ca din instinct mi-ar veni aceasta "inversunare". Numai ca la noi dr a spus de la primul control "unda verde!!" si verde a ramas...Numai in capul meu e un cacaniu spre rosu-portocaliu
Happy_Ama 17+