Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Merci Adriana! E vesel cu ei.
Ele, e morfo de tr.1, cica se face si in trim. 1.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Si daca tot nu am ce face cu banii aseara am primit o invitatie la nunta, ghiciti unde? la Moscova! Noroc ca am o scuza buna, ca sunt gravida, ca ma costa cel putin vreo 500 euro distractia. Numai avionul cat costa s`apoi nici nu stiu cat se pune pe masa acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Iubitele, mi-a venit in sf rezultatul la analiza pt Listeria. Scrie decat negativ, iar eu ma asteptam sa fie ceva si cu anticorpi sa stiu daca am voie sa ma "destrabalez" cu niste branza de la tarani

Voi ati facut aceasta analiza?

12 +

Mergi la inceput

Nu mai zic ca fina mea care naste in martie s-a mutat acu doua saptamani in Bonn. Noi am botezat primul copil, acum la al doilea nu stiu cum o sa fie, or sa vina ei aici, o sa mergem noi acolo, habar n-am. Eu gravida sau cu bebe mic, o sa fie distractiv tare.

Mergi la inceput

Bobitza, habar n-am, eu nici nu am auzit de asta. Poate stiu fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Fetelor sper sa nu deschid iar rana unora dar eu deja sunt la limita suportabilitatii datorita lipsei de "placeri brahmane". Avem deja aproape 2 saptamani si din cauza impricinatei amniocenteze am zis ca pana saptamana viitoare spre sfarsit sa ne abtinem ... dar simt ca nu mai pot, am inceput sa visez porcarii, orice stimul cu conotatie sexuala imi ridica parul in cap si chiar si cei fara conotatie il trasform eu mental in sexuali... oare nu sunt ceva "remedii" naturiste pt. estomparea acestor nevoi? O saptamana nu e mare bai ca al meu cum lucreaza la ceva distanta se intampla sa facem pauza o saptamana dar mai mult vad ca e cam spinoasa problema ...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza eu am facut toxo IgG toxo igM amandoua negative dar am facute si pt anticorpi igG,igM,igA care se incadreaza in limitele normale azi l am intrebat pe medic daca pot manca putin ficatelsi mi a zis ca da ca am anticorpi

amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Fetelor, eu va invidiez pentru "poftele carnale".
Mai trimiteti la pachet si pe la mine si eu va trimit la scihmb un sloi de gheata.
Chiar am inceput sa-mi fac griji sa nu cumva sa calce sotul stramb, mereu ma acuza ca nu facem sex. Mi-a zis odata cineva ca barbatului nu-i trebuie nimic decat sa-i dai sex si mancare. Offfff.

Mergi la inceput

Aha, deci e ceva legat de toxo sa inteleg... Eu am facut toxo, de doua feluri (habar n-am ce si cum) stiu doar ca au iesit bine, atat m-a interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Bobitza, mie azi mi-a venit rezultatul si scrie tot negativ. Ai facut la Synevo?

11+

Mergi la inceput