Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Amalia, draguta, la toxo si eu stau bine ca am Igm NEG si IgG POZ, deci am anticorpi, numai ca listeria e alta pacoste. Asta impune restrictii la alte alimente: branza din lapte nepasteurizat, pate, prosciuto crudo...etc.

Betty noi nu am mai facut prostioare din Noiembrie pt ca nu avem voie ...dar e adevarat, ca nici nu ma plang, nu simt ca m-as urca pe pereti Pe sot insa, nici nu-l intreb

Stefana eu l-am facut la Medlife. Ai vb cumva cu un dr despre asta? Eu le-am vazut pe net putin mai devreme si nu am apucat sa vb cu un medic.

Happy ce tare ai fost cu "cacaniu spre rosu" gandesti exact ca mine :))) Mie mi-a zis dr la inceput ca nu e voie, dar dupa nici nu am mai intrebat si mai zice sotul: auzi, dar poate acum avem voie, asa, usurel. Iar eu zic NU, vehement

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Bobitza, nu am vb. cu dr., ca nu mi-au iesit toate rezultatele ca sa i le trimit. Oricum, eu am mai facut aceste analize si mi lea dat sa le repet doar pe cele la care nu am imunitate, printre care si listeria.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Alina io-s cu tine, ma bag si de moderator daca trebe , pozitii, accesorii, trairi, emotii tot ce vreti dezbatem acolo ...

Apropo, am avut la un moment dat un coleg in birou si ne povestea intr-un grup restrans ca a avut o amanta care l-a complimentat sunandu-i ca-i place foarte mult de el pentru ca o "f... decent" . Noi ne-am imprastiat de ras cand am auzit ... cei doi termeni: "f...." si "decent" ni se pareau complet incompatibili.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza

Fetelor, cele care imi intelegeti "retinerea" , ideea e ca un barbat te poate insela si cu bebe, si fara bebe, si inainte de bebe, si dupa bebe, poate chiar si in timp ce bebe vine pe lume , cu mult sex sau cu mai putin sex. Desi ma tem si eu, cam asta incerc sa imi spun. Eu consider ca in perioada asta, cand mai obiectiv sau mai subiectiv am rarit-o, pot sa ii arat ca totusi sunt interesata de el. Si ca nu e redundant pentru ca vine bebe. De-aia i-am si spus temerile mele. Adica trebuie sa stie ca si el poate ajuta, cu intelegere. Acum...daca sortii sunt mai "negri" si cade in pacat nu pot decat: 1. sa sper ca e o data si gata si eu nu aflu 2. sa ma resemnez si sa trec la represalii Asa ca, facem ce se poate si speram ca "LOVE CONQUERS IT ALL"

Happy_Ama 17+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

sper ca a iesit cum trebuie capitolul nou... a fost in premiera... astept bataita daca e cazul.

Alina 18+

Mergi la inceput