Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu n-am folosit cereale de bb la David pt ca, fiind grasut nu mi-a dat voie sa-i dau, tarziu dupa 1 an a papat Nutriben. Acum vin si va intreb, ce fel de cereale ati folosit sau stiti ca sunt bune? In mod clar sa fie de orez prima data, bio, fara gluten si cu cat mai putine prostii si arome in ele.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Neata si de la noi!

Luca a dormit iarasi f bine, de la 21.10 la 04.00, iar de atunci cred ca a fost telepatic cu Maya, pentru ca pana la aproape de 06.00 nu a mai vrut sa adoarma. A adormit pana pe la 07.40, cand l-am luat in pat, iar la ora 09.00, facuse kaki si se patase si el, si paturica si patul. Productiv baiataul

Mirabela ce parere ai de cereale? Cum se fac? Cu lapte? Sau cu apa? Oana, Elfica, voi aveti experienta, invatati-ma si pe mine, va rog, caci sunt pe dinafara! Am cautat pe google baby rice UK si primul rezultat a fost:Nine Good Reasons NOT To Use Baby Rice Oricum tipa de la HV mi-a spus parerea ei personala, nu era un plan sau altceva, probabil ca daca as intreba un alt HV mi-ar da alt raspuns Nu as incepe cu orez sincer, nici nu stiu ce sa cumpar, iar aici la aceeasi cautare pe google mi-a dat: Arsenic in baby rice is a cancer risk si pe National Health Service (sistemul de sanatate de la ei) sunt multe avertizari despre nivelul de arsenic continut in orezul pentru bebi

De ce citesc mai mult, de aia parca sunt tot mai confuza.

Sincer, voi cu ce incepeti? Stiu ca pt noi mai sunt aprox 2 luni pana vom incepe, dar mai bine discutam cam de pe acum, nu?

Pup toti boboceii si le urez muuuulta sanatate (carina, carmen, mirabela, ramona, sper ca boboceii sunt muuult mai bine!!) si abia astept dezbatem tema asta a diversificarii

Disclaimer: ACCEPT ORICE PARERE, MAI ALES CA SUNT NESTIUTOARE, NU MA SUPAR SI NU PORT PICA, CONSIDER CA IMPREUNA PUTEM INVATA MULTE LUCRURI PE CARE ALTFEL NU AM AVEA OCAZIA (scuze pt caps)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Un www.dailymail.co.uk/health/article-1375416/Leading-brands-baby-food-contain-arsenic-toxins.html#axzz2KJ9IWj7D" target="_blank">articol din 2011 despre arsenic si orez pt bebe. Nesle, Hipp si un orez organic, toate contaminate cu arsenic

Nu v-am zis niciodata, aici in York exista o fabrica Nestle si de multe ori miroase in tot orasul a chocolate chip cookies sau cookie dough, te lesina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

www.analyticalarmadillo.co.uk/2011/12/nine-good-reasons-not-to-use-baby-rice.html" target="_blank">Motive de a nu da bebelusilor orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ah, eu nu as lua in considerare ce mi-a zis HV-ul si pentru ca mi-a zis ca pot sa ii dau si cartofi prajiti, ca sunt usor de tinut in mana sau bucatele de pizza - asta am uitat complet.

Scuzati ca v-am impuiat capul.

Acum, o intrebare despre orez: trebuie neaparat sa fie baby rice? Daca luam orez bio si il facem in casa, are ceva?

Este un site unde poti introduce un tip de mancare si iti spune de cand ai putea sa il dai bebelusului. Fetele cu experienta, ce ziceti despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Se pare ca apa plata nu se fierbe (ci doar se incalzeste putin) pt. ca prin fierbere se creste cantitatea de minerale din ea, ceea ce nu face bine la rinichi, iar apa de la robinet nu este buna nici fiarta nici nefiarta. In fine, cica cea mai buna ar fi apa filtrata(cu un filtru montat la robinet, apa distilata sau Bucovina care ar fi cea mai saraca in nitrati.
Eu nu-i dau Irinei apa decat ceai, pe care l-am preparat cu apa plata Bucovina incalzita sau apa de la robinet fiarta. Ma bate gandul sa-mi instalez un filtru de apa la robinet, dar cine stie cand vom reusi...
Pe de alta parte am citit ca in Canada este interzisa folosirea apei plate la bebelusii sub 6 luni (in ceai sau lapte), Papelusca asa e?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

mirabela sanatate multa lui calin, sper sa-i fie de folos tratamentul.. noi cand am ajuns la pediatru ca regurgita mult ne-a dat debridat si lp antireflux, nu ne-au ajutat cu nimic..buna ideea de a consulta un pedi specialist pe gastro, merci!
si ma gandesc ca si tusea lui david o fi tot de la regurgitat..
kytanutz tare ambigue informatiile..si parerile specialistilor..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Alina, hai ca p-asta cu apa nu o stiam!

Kytana, s-au vorbit ai nostri cu trezitul la 4!
Cartofi prajiti si pizza? Hmmmm

Corina, au uitat aia la maternitate sa-mi dea si cartea cu instructiuni :)))
Pt linistea ta, mergi cu Daviducu la un control.

Eu auzisem ca banana se da dupa 8 luni.
Am mai pus o data linkul cu un site facut de o mamica de piersicuta:
http://bebeinfo.webs.com/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

HELLO,
eu incep diversificarea in 23 martie, ca e sambata si vreau sa fie acasa si tati, la ora 13 cu doua lingurite de apa in care fierb morcov.

Voi merge pe cursul pe care vi l-am trimis pe gmail.

In curs scrie ca se dau cateva ligurite la bebelus de apa zilnic dupa ce incepem diverisificarea, chiar mai mult daca accepta; tot acolo scrie ca se da apa slab demineralizata sau apa de la robinet fiarta si racita. Eu voi merge pe apa de la robinet fiarta si racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Eu am in plan sa incep cu morcov facut la abur, taiat fasiute gen cartofi pai.
Daca se inneaca si incep sa ma panichez o dau naibii de Blw si i le dau pasate. Dar macar sa incerc.

Am inteles ca una din conditiile pt diversificare este ca bb sa stea bine in fund, deci mai avem.

Mergi la inceput