Pingunici, sosete si altele...pe'ndelete!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eumada, de mult ma tzin sa-ti spun sa nu mai lasi fetitza sa isi dea cu oja, e prea toxica ....la fel si farduri si alte prostii cosmeticale pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

rufus, greu de explicat...si la parintii sand le spuneam unde ne-am luat casa si ce animale ne vin in curte ziceau ca stam in salbaticie.

dar de fapt stau in oras de oras, in zona scumpa, cu colegiu,scoli, mall-uri...dar sunt parcuri si zone protejate in care sunt animale salbatice(chiar si coioti si lei de munte...un coiot am vazut leu de munte a vazut vecina la vreo 30 de m. de casa ei).

oamenii cum nu au garduri pe aici, normal ce le intra in curte. noi am facut garduri si ne-am pus si nu mai intra caprioarele, dar animalutzele mai mici intra prin gardul de fier forjat facut de vecini cu ani in urma.

curcanii sunt salbatici, zboara si din copac in copac...si sotului mereu ii sta sa prinda unul sa vada cum e...dar ne e frica ca ne vad vecinii si ne facem de tot risul




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

kari, ce-avea mai cu acvariul? Era sedat?

Rufus, Tora si iadele


normal, doar nu-l sondau aia pe viu.



kari, sa nu razi de mine, dar eu am aflat recent (!) de la un prieten care trebuie sa faca o sondare d-asta ca are posibilitatea s-o faca sub anestezie, ca mi-e mi-au bagat si pe gura si pe c...doar cu anestezic romanesc ("nani nani", sau "hai, inca putin")

Deci ati trecut de la tufanici la chestii intarite. Si cica ce mai discuta barbatii aia pe la bere...mici copii, trust me!

michelle, e fain asa cu animale. Mie mi-ar place. Curcanii aia insa imi declanseaza instinctul de vanator (dar de vanat nu vanez). Tot as face eu cumva sa vad unul in tava. Desi...cred ca-s tari la mestecat...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Americanii aia nu-si omoara curcanii salbatici.

Eu am stat intr-o zona cu coioti. Cand incepeau aia sa urle noaptea ti se facea parul maciuca.
Intr-o vara dupa incediu pe dealuri a fost alerta de coioti. brrr


Dar, sa trecem la lucruri serioase.

Rufus, ce discutati voi barbatii la bere? Ca Celcesforaie tocmai a fost la ziua unui prieten "ca-ntre barbati" si s-a intors pe la 2.
Discutati de epilare inghinala?
De aparat depilare cu IPL? - am vrut sa-mi achizitionez unul asa ca am intrat pe un forum. Credeti-ma numai barbatii discutau despre beneficiile acelui aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Desi...cred ca-s tari la mestecat...

Tare ? A zis cineva cuvantul "tare" ? Prezent ... trimite-ti-l va rog la mine in oala, garantez "taria" fara macar sa ma scrm prea tare. Am ceva inclinatii native, se pare ...

Ah ! Aseara am hranit familionul cu varza calita cu mamaligutza ... sa va mai spun ca mamaliga se putea taia cu cutzitul ... ascutzit ?

P.S. Si noi avem caprioare, ratoni, sconcsi si puzderie, dar puzderie de veveritze ...care vin in curte si ori fac gauri in gazon ca sa ascunda ghinde, ori culeg rosiile ...etc. Intr-o vreme barbata-meu vroia sa-si cumpere BB Gun, sa stea la geam si sa traga in ele ...Doamne ce am mai patimit, cred ca daduse un val de midlife crisis peste el ...acum vad ca s-a intors la jocul ala cu tancurile de pe computer.

Cat despre sconcsi, sa vedeti cand il lipeste vreunul pe autostrada ... valeu, valeu - nu se mai poate sta afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ce e aia depilare cu IPL ?

Puah ! Si eu care credeam trasul de par, de pe oriunde, nu mai are nici o taina pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

adaug la ce-a spus buflea: una bucata coiot care hoinarea anul trecut prin cartier

si niste popandai oversized, cam cat niste catei medii asa care si fac vizuinele prin pamant ca si iepurii

iepuri nemernicii tre' sa-i alerge copiii cu arcul si sagetile cu ventuze sa nu inceapa sa-si sape vizuinile prin curte

si legat de ratoni.

asta vara ne mancam pepene, as usual. dar dl sot insarcinat cu curatatul mesei de afara zice ca maine. noaptea eram in camera de zi care are niste geamuri imense direct in curte in spate si observam ca se declanseaza lumina cu senzor. apoi se stinge. apoi porneste iar, ne inarmama cu cate o matura si iesim tiptil afara. 3 ratoni terminau pepenele ala, cocotati in varful mesei...

am concluzionat ca vara se desfasoara petreceri nocturne pe masa noastra si ca nu stim daca mai e chiar bine sa mancam acolo



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

buflea, astia nu mai stiu ce sa inventeze sa-ti ia banii...asa ca au inventat IPL (Intense Pulsed Light) sau alta varianta SPL (square pulse light). Un aparat sofisticat, un cap pulsatil prin care se trimit flashuri, se incearca distrugerea radacinii (folicul) sa nu mai creasca par neam.
Daca ai sansa sa gasesti un aparat performant si daca se indeplinesc mai multe conditii in ceea ce te priveste, ai sansa sa nu te mai jumulesti. Cel putin o buna bucata de vreme (ani de zile).


Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce discuta barbatii la bere? Mai, cred ca multe din voi ati fi dezamagite... (daca credeti cumva ca e ceva spectaculos)
Toate subiectele posibile, inclusiv (atentie!) familie, copii, scolile lor. Un ghiveci absolut, din ce in ce mai vartos pe masura ce sticlele se golesc.

Voiam doar sa mai spun ca sunt fascinat de prezenta animalelor salbatice in viata voastra. O fi asa, de la distanta...dar nu cred totusi. Mi-ar place si mie.
Nu-mi vine sa cred ca pute asa tare un sconcs...

Mai, cum nu se mananca curcanii aia? Pai e in traditia americana sa te duci sa impusti un curcan si sa-l halesti de Thanksgiving...sau era, oricum. Nu?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Aia sunt ocrotiti prin lege, trebuie sa le respecti habitatul si sa nu le dai de mancare.

Buflea, stii ca sunt la regim, da? Varza cu mamaliguta? Mancarea mea preferata?
Si eu ma incant cu ficat de curcan la gratar?

Mergi la inceput