Pingunici, sosete si altele...pe'ndelete!
Raspunsuri - Pagina 24
michelle-usa spune:
o cafea delicioasa mi-am facut si eu. nu beau esspreso ca imi place sa beau multa, in cana mare, cu cream de alune si lapte...
sotului meu ii place espresso.
aici e din nou, o zi frumoasa, soare , cer senin si ger.
am facut o plimbare cu Pepper prin curte, urcat , coborit dealuri, alergat dupa minge...jucat footbal.
e duminica dimineatza, stau acasa si nu m-am dus la biserica dar am vazut 2 pastori la tv, asa ca m-am ales cu ceva.
william e bolnav ,racit cobza...tuseste si nu se mai opreste. am incercat tot ce stiu:
viks pe piept, baie steam, inhalatii, miere, lamiie, sare, ceai,bomboane, sirop tuse....mai am sa-i pun viks pe talpi si cica ii trece tusea.
trebuie sa fie bine pana maine ca e saptamana cu teste de la district si deja a pierdut vinerea pregatirea.
crema de arnica se gaseste, nu am stiut ca e pt vanatai... o sa cumapr luni....mare minune sa-si mai faca efectul dupa o saptamana
vivi, de ce intrebi cine sta in Califrnia, stii ca eu stau...
ma gindeam la tine cu plimbarile, in Hawaii ai fost? chiar se merita, e o destinatie de vis.
sigur buflea nu a scapat de furtuna, e pe toata coasta de est, zapada e de 3 ft.
viviana spune:
Nu Michelle, habar nu am ca stai in California.
Intrebam ca poate, la vara, daca mai e cineva din zona, poate ne intalnim.
Acu' California asta e mare.
Am renuntat la Hawaii si Cancun ca-s prea multi bani.
Lali spune:
Seara buna, pingunici. Noi suntem in refacere toata familia ca am fost la o nunta aseara si am stat pana la 4 dimineata. Azi am incercat, pe rand toate paturile si canapelele casei.
Am vazut la TV ca in state e monster blizzard si m-am gandit la fetele din zona. Erau nametii cat casa si viscolea urat. Brrrrrr!
Sper ca sunt bine si ca nu le afecteaza prea tare.
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Nu Michelle, habar nu am ca stai in California. Intrebam ca poate, la vara, daca mai e cineva din zona, poate ne intalnim. Acu' California asta e mare. Am renuntat la Hawaii si Cancun ca-s prea multi bani. |
eu stau in nordul californiei.
din long beach pe unde stationezi tu pana la mine mananci 3 paini...si faci vreo 8 ore cu masina
pacat ca ai renuntzat la hawaii...e super!
am fost in luna de miere pt 2 sapt...
mai sunt niste fete de pe forum care stau prin sudul californiei, poate iei legatura cu ele....e chiar frumos sa te intilnesti in real life...
msl1 spune:
Michelle,
nu am citit ce exact ai patit la picior, dar tocmai am invatat la scoala ca glucozamina are efect f bun in regenerarea problemelor acute de articulatii oase si cred ca si muschi si tot ce e legat de partea asta. In cronica problema nu merge; daca tot doare de ce nu incerci se gaseste pe la vittashoppe, rite aid; de asemenea la vitta shoppe este crema de dat cu glucozamina pt dureri etc.; tot arnica se cheama si aici crema aceea pomenita, nu are efect prea bun daca e pusa dupa timp lung trebuie pusa imediat.
Pt raceala homeopate coldcalm am mai scris de ele sint excelente si sirop de tuse chestal pt copii.tot pe la rite aid/ vittashoppe. daca nu vrei sa incerci atunci rabdare ca va trece tusea in cam vreo 2 sapt.-1 luna de tot.
roxanaz spune:
neata!!
citat din mesajul lui viviana Neuropeptida mea versus neuropeptida lui Deja sunteti la curent cu cele 10 kg in 3 saptamani? Ah, nu v-am spus? S-au facut de 10. Dimineata mijesc ochii la gaurile alea de la cureaua ce se tot stramteaza si lacrimez. |
da ma. si io tot neuropeptida "ei" o am
bufleo cum ati trecut de furtuna de zapada? ce nasol cu scoala copchiilor :(
michelle, cum iti e picioru'??
frate, dietele merg. da trebuie sa te si tii de ele.
kari, striptease-ul ala fuse la politie?
cica tre sa muncesc. am un chef.... vai mie :((
kariguld spune:
morgen pinguinilor!!!
roxana, vai mie! la politie sa ma dezbrace?? nu, dezbracarea a fost la servici ptr a se uita un medic la picior daca n-are oasele zdrobite. iar cativa colegi au profitat din plin sa faca asa
spor la nespor
copii sunt in vacanta. le-am facut lista cu responsabilitati. prima e somn de voie. de restul se ocupa cine si cum poate....
saptamana de aur sa aveti!
andre_ea spune:
Neata, pe la pranz!
Deci e inca reduceri in DE? Pai tre' sa-mi fac de-un drum in curand pe acolo.
Msl1, . Imi pare rau pentru experientele tale negative cu romanii. Eu nu prea inteleg cum naiba sa nu-ti lasi copilul sa se joace cu altul pe motiv ca are diagnostic. Sper sa ajunga curand soarele si pe strada ta.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui kariguld morgen pinguinilor!!! roxana, vai mie! la politie sa ma dezbrace?? nu, dezbracarea a fost la servici ptr a se uita un medic la picior daca n-are oasele zdrobite. iar cativa colegi au profitat din plin sa faca asa spor la nespor |
mihihihihi. ma gandeam io . merci, si tie la fel
Andre_ea nu ma-mbolnavi cu plimbarile voastre. pffff. vreau si eu un outlet peste granita, rapid. n-am decat un duty free cu alcohol si cosmetice. macar e bun si ala, stiu ce iau la consort de Ballantine's day [evil]
andre_ea spune:
Roxana, nu ma invidia prea tare. De la vorba pana la fapta e mult. Iesim foarte putin din pacate. Si cand iesim, plecam tarziu si nu vedem/cumparam mare lucru ca e greu cu copiii.
Da' ma rog, speranta moare ultima.