Pingunici, sosete si altele...pe'ndelete!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

....si eventual se vaita mai rau decat mine astfel incat sa am impresia ca de fapt el e bolnav si eu sanatoasa

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu-i nimic, capul sus si vene lungi . Mai bine sa nu te imbolnavesti ... ceea ce imi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

hello, hello,
cum stati frate pe picioare cu zapezile alea, ca eu nici pe uscat nu ma pot tzine bine??? ieri mi-am luxat iar piciorul.
venind in graba de la cumparaturi cu cizmele cu toc...eu fuga, fuga sa ajung la Pepper ca ma simteam cu constiintza incarcata ca l-am lasat singur veo 2.5 ore...m-am impiedicat la urcare pe scari. am titamai vanataia plus ca ma doare laba piciorului si abia merg.

asa ca, astazi stau cuminte, doar ii duc cu masina la scoala...si apoi la karate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

kari , am auzit ca ulcerul de fapt e cauzat de bacterie...nu cum se credea in trecut ca de la suparare sau mancare proasta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu port cizme fara toc si a nins in sfarsit si la noi. in ultimii 2 ani nu am mai avut zapada ca in povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buflea, asa e si sotul meu, e paranoic in ce priveste accidentele.

de asta nu ma lasa cu william nici la ski, nici patinaj...zicand ca e prea fragil. orice patzeste copilul, chiar si o simpla gripa e tragedie mare....ca trebuia sa prevenim, ca unde ne-a fost capul.
si la tratamente incepe cu ce ii facea lui maica-sa cand era mic(impachetari, masaje, frectii)...multe chiar daca nu fac sens...dar pt ele sunt sfinte.

cat despre el cu bolile, la fel nu se duce decat daca nu mai poate merge pe picioare.
mai recent e ca i-a aparut un fel de alergie, tare mie ca e de la catzel, dar tot nu se duce la doctor....se tot vaita prin casa ca simte furnicaturi pe piele, ca il maninca pielea, i-am dat atentie in primele zile, dar vad ca daca nu are intentie sa se duca la dr, acum ma fac ca nu-l aud.
nici nu stie unde/care e clinica doctorului de care apartzine , numele lui nici atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Noua ingrijorare la ordinea zilei este ca Flavia calca stramb ... si trebuie dusa la un ortoped. Eu am intrebat pediatrul, a dat din umeri, nu calca infiorator de stramb, dar cred ca are asa putin platfus ...

Si reprosul pe care o sa mi-l spuna si pe patul de moarte este ca am mutilat copilul la sanius ...s-a intamplat asa, eram la derdelus, pe un deal care avea zapada doar pe o fashie ...jos la baza era o banca de fier, ceva mai la dreapta de fasia cu zapada ... eu l-am impins pe Alex cu sania, care a luat-o la dreapta si copilul a intrat cu capul in banca aia ...acum sa recunosc, daca nu avea casca, cred ca era nasol de tot, ca a indoit casca la contact ... si a dat cu nasul de banca ... intamplarea facea ca chiar in ziua aia aveam programare la pediatru pentru revizia anuala ... s-a uitat medicul la nasul lui umflat si a zis ca e ok, dar o sa-i ramana semn, ceea ce s-a si intamplat ... semnul e mic, sa n credeti ca sta cu nasul stampilat, dar barbata-meu nici in ziua de azi nu ma iarta.

In fine, eu cred ca e chestie de fire - el e foarte prudent in general, si la vorba si la contacte sociale si la aventuri ...eu, doar ma vedeti, cu capul inainte la toate. Normal ca eu am mai multe cucuie dar am si mai multe experiente, am ce povesti nepotilor la batranete ... Pai daca ma luam dupa barbata-meu, copiii stateau in casa sa coloreze cu creioanele fara varf, ca nu cumva sa si le bage in ochi.

Norocul meu este ca ma cam lasa sa fac ce vreau si cel mult imi reproseaza cand nu iese bine ...iar eu nici nu il chem in vreo situatie unde suntem incepatori, il chem cand copiii sau eu suntem deja confidenti, ca sa nu vada prin ce pericole am trecut pana am invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

sa o duci la un dr specialist pediatru podiatrist(parca asa se scrie).
si eu si william avem platfus dar supravietzuim.
eu toata tineretzea am purtat pantofi cu toc inalt fara probleme.

pt william am incercat niste talonete facute pe comanda aici, dar nu ii placeau ,il deranjau asa ca dupa cateva luni am renuntzat si la ele.

william mai tzinea si degetele mari de la picioare indoite...acum mai putzin, dar cand era mic era jale...mergea cu ele indoite...facea bataturi la ele.
l-am dus la un specialist si mi-a spus ca platfusul nu e o problema(avea chiar si dr.), dar pt degete cica e grav si pe la 18 ani si treb sa aiba operatie, sa i le desfaca/taie sa puna surub...ne bagase in sperieti.

mai recent am vazut ca nu le mai tzine asa, desi ma uitam la proful lui de la karate ca el voit le tzine indoite "cica" pt o stabilitate mai mare la impact.

la alergat,culmea ca e cel mai rapid din clasa....asa ca nu prea ma mai ingrijorez.ii cumpar mereu incaltzaminte cu 1-2 numere mai mari...si gata.dar toti adidasii ii toceste in talpa la degetul mare.

parca si el are un fel ciudat dar la alergat...nu e prea vizibil, am mai intrebat pe alte mamici...si se pare ca doar eu/sotul sesizam asta...si desigur mama mea sesiza tot ce era si nu era...si 1-2, ne trimitea cu copilul la dr...

la anul viitor o sa-l dam la fotbal sa alerge, poate se mai corecteaza si alergatul....desi tare mie ca e doar in mintea noastra, problema.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna pe ghetar

vine iarna inapoi, defapt nici na plecat prea departe, doar pana la Frankfurt.
nu stiu cum se numeste bacteria aia, important e sa ia antibioticele si sa fie baiat cuminte. altfel, vai de fundul lui....

Andra, ce crezi ca am scapat de gura lui cu iphone? ce spuneai mai devreme? vai de parinti ce nu asculta de copi.

am fost mai devreme la manichiura, mai pe la 4 asa. si pe strada ma prins un catel de picior. ce catel taika? ca era fiara in toata regula. ma prins de jos, iar sub pantalon era gheata, ca altfel imi sfasia carnea. era un caine din ala cu bot turtit si fioros. tipa care era cu el a inceput sa strige la mine... saraca, de parca catelul era al meu si pe ea o atacase. a venit politia si a primit anzeige. iar eu cica pot sa cer daune. pe mine ma umfla rasul, ce daune sa-i cer? ca mie imi venea sa impusc catelul. (sa ma scuze proprietarii de catei pasnici) vad eu maine cum se rezolava treaba asta. bine ca-s intreaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

mie tare mi-e frica de caini...mai ales dupa sederea in Romania...cred ca am ramas si obsedata.
kari, bine ca nu ai patzit nimic.

Mergi la inceput