Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobita cred ca e neplacut sa-ti faca cineva clisma , dar crezi ca mai conteaza , sa vine bebe sanataos , doar nu esti nici prima nici ultima la care i se face clisma

iar despre concediu sa sti ca ai dreptate , la calculul acesta nu m-am gandit

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Clisma cred ca se face la ambele tipuri de nastere pt a evita eventualele "accidente" in timpul nasterii. Cred ca ne-am simti mai prost sa se intample pe masa de operatie .
Bobitza eu am auzit si de cazuri in care mama si-a facut asta singura acasa. Si pe mine ma bate gandul sa ma rezolv de acasa. M-as simti mai linistita.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Olimp, iubita, ai dreptate. Ce mai conteaza pana la urma ?! Doar sa fie bb sanatos!

Nu stiu daca m- am facut inteleasa, dar calculul e corect
Ma bucur ca esti de acord cu mine si ca am putut veni cu o idee buna Olimp! Pana la urma de aceea suntem aici, sa comunicam si sa ne ajutam

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Diana, avem timp sa ne documentam ce si cum si poate scapam de acest stres

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna burticilor,

Eu am intrebat medicul referitor la epilat si mi-a zis ca daca nu ma doare foarte tare e ok. Pot sa iau preventiv un no-spa preventiv, dupa epilat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie nu mi-au facut clisma la cezariana. Dar mi-au pus sonda, inainte de anestezie...aia a fost un pic deranjata.
Dar cel mai tare m-a durut, din toata "nasterea" perfuzia. Mi-a pus uan o perfuzia de ma durea la nebunie, imi atingea peretii venei si imi venea sa urlu de cate ori miscam mana.

Noroc ca si-a dat alta asistenta seama relativ repede, cand eram pe masa de operatie, si mi-a pus-o pe cealalta mana si am scapat.

In alta ordine de idei, sunt la Cj, ma pregatesc de culcare. Sa nu uitati maine sa va ganditi la mine, da?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Paula Muullltttaaa BAFTA!
Vise placute!
O sa ne gandim la tine si o sa iti tinem pumnii!

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula DD sa fie cu voi maine si te asteptam cu vesti bune

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Buna,burtici pufoase! V-am pierdut asa pentru ceva mai multe zile,dar azi cred ca am stat mai toata ziua sa va citesc fiecare mesaj si din capitolele anterioare si tot
Felicitari pentru fetita si baietel,sper sa ramana pana la urma asa cum va doriti voi .
Amalia,povestea ta este atat de emotionanta,nu am apucat sa iti spun. Fiind tanara,pe mine ma atinge foarte mult,mai ales ca eu am probleme cu o trompa si erau sanse destul de mari sa nu pot avea copii. Ai inmuiat o inima de buretel .
Paula,sper sa poti dormi la noapte,sa nu te stresezi pentru maine. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine
Si la mine e problema cu epilatul. Am citit ca nimic nu ar fi bine : ca la ceara se provoaca contractii (acum eu nu stiu exact cat de grave pot fi acestea),ca la aparat se fac infectii (eu totusi luna asta am tot optat pentru el,nu cred ca e vreo problema daca pastrezi normele de igiena uzuale) si ca nici crema nu face bine. Pai si ma gandeam eu asa ,ce ne ramane? Sa stam asa? Totusi cred ca o sa ma duc din nou la cosmetica,mi-am ingrosat acum un pic firul daca am bagat lama,dar avand in vedere ca de atatia ani la fiecare 3 saptamani dau fuguta la cosmetica,ma gandesc ca nu e grav incat sa imi provoace contractii. Totusi,o sa stau asa cu inima cat un purice,cel putin pana nu ma lamureste dr.

faith trust and pixie dust.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Paula, tinem pumnii! O sa fie totul bine, o sa vezi!
Mony, mult succes. Sa se termine repede si cu bine!

Maitreyi, ma bucur sa te regasesc aici. Pupici lui Bogdan.

In legatura cu epilatul, eu m-am epilat toata sarcina trecuta cu ceara, fara probleme, ultima data cu doua zile inainte de a naste. M-am epilat si in Luxemburg si in Romania si nu mi-a zis nimeni ca nu se baga, nici macar aici, unde la salon au alte proceduri decat la noi.

Eu se pare ca o sa mai am un baietel. As fi vrut mai mult fetita si nu stiu de ce eram aproape sigura ca e fetita. Asta nu inseamna ca nu ma bucur oricum, doar ca daca la primul copil chiar ti-e indiferent ce e, la al doilea parca incepi sa ai preferinte. Doar sotul mi-a zis ca el era sigur ca-i baiat, ca n-am fata de mama de fete! Ideea e ca avem probleme cu numele. Parca nimic nu ni se pare potrivit. La fete era simplu. Aveam doua variante alese de mult. Dar asta e, om gasi noi ceva.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput