Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Am o intrebare, daca v-ati lovit de asa ceva.
Dupa fantastica perfuzie de 12h, mi s-a umflat bratul si am un hematom pe vena cam cu un diametru de 3cm. De-a lungul venei respective e vanat cam 15 cm si normal ca ma doare dar suportabil.
Pe net gasesc doar ceva de gen flebita de cateter.

Aveti idee cu ce trece? sau se retrage in timp?

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

poti incerca cu geluri de lea gen ben-gay. stiu ca e unul acceptat in sarcina dar asa ma lasa memoria...sorry!

clisma e face chiar dca spui ca ai facut acasa. in principiu se considera ca vrei sa scapi si nu te crede nimeni

Adriana o sa vina si numele potrivit, ai rabdare. back!

Paula mi-ai adus aminte de sonda...urata procedura...m-a usturat in contnuu pana m-au adormit si simteam ca trebuie sa urinez atunci, in clipa aia desi exact asta faceam...pfff...bafta maine inca o data!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Bafta PAULA!
Tinem pumnii stransi si ne rugam la DD pt tine!
Te asteptam cu vesti bune!

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Eu am scapat de clisma. Am vomitat cand am ajuns la spital... de durere, de emotii, nu stiu... Cert e ca m-a scutit de o procedura neplacuta. Nu m-ar deranja sa se intample la fel si de data asta.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 16+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula, gandul meu este cu tine, maine cand poti da un semn ca stau cu ochii pe monitor, Doamne ajuta!

In legatura cu sonda de la cezariana, oare se poate sa nu se puna? nu-i mai bine un pampers? De aia mi cam groaza si mie ...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

intr-un pampi nu pot contoriza cat pish ai produs aum cand mi-au scos bila nu am avut sonda desi i-am rugat sa imi puna. e oribil sa faci pipi la orizontala...groaznic. eu nu am putut asa ca m-au dus cu scaunelul la wc si cu greu am reusit. asa ar fi si la ceza i ai forta prea mult muschii din zona

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Adriana, ce poze frumoase! Sunt primele pe care internetul asta m-a lasat sa le vad de pe forum .

faith trust and pixie dust.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Frumoasa alegerea cu Terry Pratchett pentru tavita cu obiecte,Adriana

faith trust and pixie dust.

14+

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Maitreyi, multumesc de explicatii, deci ideea nu-i absurda s-ar putea la o adica sa se renunte la sonda ... ma gandeam ca in varianta asta sunt mai mici riscurile de infectie urinara provocata de sonda.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata !

Eu sunt la munca, cum am sms de la Paula, va scriu si voua.

Ieri am rezistat 9h in scaun la birou, dar ma ridicam des, ca simteam ca ma strange burtica.
Vorbeati de pregatirile premergatoare cezarienei, va zic si de la mine: clisma, sonda, anestezie, branula si stat cu ochii in lampi dupa.
Eu m-am dus f resemnata la cezariana si nu m-a deranjat nimic din toate astea.
O sa vreti sa iasa bb mai repede, sa il stiti sanatos, nu va mai ganditi la maruntisurile astea.
Nu va faceti griji de acuma. Mai aveti o jumatate de sarcina pe putin in care sa va pregatiti moral pt acest eveniment.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Ele esti o adevarata eroina cu cele 9 ore la munca, eu doar ieri am stat "norma intreaga" tot asa in jur de 9 ore, sa stii ca si eu parca am avut mai multe contractii decat zilele trecute. Nu uita de noi cand da Paula un semn. Sa o ajute Domnul!

17+

Mergi la inceput