Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Daca optez pentru doi ani oricum voi fi plafonata la 1200 asa ca prefer sa fie postnatalul cat mai lung. Inca nu am discutat cu sefii mei, sunt la carei si ajung rar la iasi. Daca reusesc sa fac un fel de colaborare cu ei cat timp stau acasa cred ca voi opta pentru doi ani.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am o intrebare, daca v-ati lovit de asa ceva.
Dupa fantastica perfuzie de 12h, mi s-a umflat bratul si am un hematom pe vena cam cu un diametru de 3cm. De-a lungul venei respective e vanat cam 15 cm si normal ca ma doare dar suportabil.
Pe net gasesc doar ceva de gen flebita de cateter.

Aveti idee cu ce trece? sau se retrage in timp?

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elena eu am patit la fel la cerclaj dar mi a trecut dupa vreo 6-7 zile

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Merci Amalia!! Deci astept sa treaca.

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Am ajuns in sfarsit acasa!!!
A fost o zi lunga si grea... nu f lunga ca am noroc ca fac putine ore pe zi dar lucrez cu copii si azi am avut 5 grupe de pitici de 4-6 ani si m-au rupt in bucati.
Acum ce m-am decis eu dupa ziua de azi ....IMI IAU CONCEDIU!!!!!
Maine ma duc sa pup picioare si sa ma milogesc de cine se poate pt cat mai multe zile de concediu. Imaginati-va ca dupa ce m-am panicat in decembrie de Rubeola si s-a dovedit alarma falsa (au fost putine cazuri)...acum sunt plini ... dar plini copiii de SCARLATINA si VARICELA.
Cred ca mi-au aparut fire albe azi de sperietura... ma uitam la bietii prunci ca la niste focare de infectie. Pana acum nu mi s-a vazut burta dar azi s-au prins toti si au inceput mamicile sa ma sperie (nu intentionat).
Am inteles ca e o problema f grava lunile astea cu Scarlatina mai ales ca majoritatea dintre ele mai au si alti copii mici acasa si si ele sunt panicate.
Asa ca m-am decis .. macar cat pot sa nu ma expun .

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele si eu am patit dupa embolizare si mie mi-i s-a invinetit mana de la cot pana la jumatatea antebratului , dar trece , cam o saptamana a tinut vineteala si apoi terce treptat.

maria de unde sti ca face reactie pardoxala la sedative ? ai facut ceva analize ?

amalia daca zici ca faci gogoloaie de la injectie , poate la faci prea repede , adevarul este ca nu trebuie sa masezi deloc locul . Sa sti ca si eu am pozitii in care daca stau nu pot parca sa respir , incerc sa caut pozitiile comode.

imi place burtica ta , deja e maricica ...de sunteti doi !

alina nici eu nu suport usturoiul , nci in mancare daramite mujdei

paula bafta mare pentru maine , stiu ca ti-e groaza dar ma rog la DD sa treca repede si cu bine .

monica felicitari pt Putaaaa !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput

oh diana in ce cuib cu bubosi trebuie sa lucrezi , si eu cred ca m-as panica sa fiu in locul tau

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp eu am inca noroc ca numai 2 zile pe sapt fac cu prescolari nu stiu ce o fi in sufletul unei educatoare insarcinate. Ca bietii pruci nu au nici o vina ca ei acum isi fac sistemul imunitar. Arunci un virus de "ceva" in grupa mica la gradi si i-ai terminat pe toti in anul respectiv ... Pana nu trece virusul pe la fiecare copil in parte nu se lasa.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

asa este diana sti pana acum cand am ramas insarcinata niciodata nu mi-am pus problema de bolile acestea ale copilariei , dar sincer nu-mi doresc sa ma lovesc de ele ca vreu ca nu vreau , asa cum e o educatoare , imi inchipui ce puragtoriu este pt ele

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Am inteles, Doxy! Multa sanatate!

Uff, fetele, eu nu am facut niciodata clisma. Ma ingrozeste ideea sa mi-o faca alta pers. Nu pot s-o fac eu acasa inainte si sa scap? eu vreau cezariana

Diana si eu mi-as lua concediu in locul tau!

Fetele, daca stati acasa 1 an e bn sa luam prenatal maxim inainte pt ca ridica media veniturilor si luam mai multi banuti.
La 2 ani, e invers: e bn sa mergem mai cu mefical, mai cum putem, pana in luna a 9 la munca si apoi sa luam cele 126 de zile dupa nastere deoarece in aceste 4 luni luam 85% din media veniturlui brut pe ult 6 luni, nu 12 mil (asta in cazul in care salariul e mai mare de 12 si ideea e sa avem venituri mai mari siinainte si dupa nastere , sa nu intram direct pe 12)

11 +

Mergi la inceput