Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Am fost rapid la epilat, macar daca tot sunt fricoasa, sa fiu si epilata regulamentar, maine la amniocenteza, nu?
Maitreyi felicitari pt fetita!! Unde sunt baieteii, oare? In 2010, la odiseea lui Raul, conduceau detasat putele
Am uitat sa va zic ca sunt pe antibiotic. Dar sunt fericita ca nu am pneumonie, atat de urat tusesc. Voi ati luat antibiotic in sarcina?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
monicaa spune:
Paula am luat antibiotic la Clara ca am facut infectie urinara de 2 ori chiar. Nu mai stiu ce a fost dar sunt cateva permise in sarcina.
Apropo de epilat am fost si eu sambata si cand le-am spus la fete m-au pus sa semnez ca vreau desi sunt insarcinata. M-am crucit dar cica e standard ca poate provoca contractii. Asa e si la voi?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
doxy spune:
Monicaa sa ai bafta sa fie libera moasa!
Maitreyi, de fapt tu ai fata mai mare care l-a imunizat pe cel mic. Sper sa fie bine, la noi a durat imunizarea jumatate de an.
Ama, tu esti mai slabuta asa ca sansele sunt mai mari sa-l simti la mana. Eu am depuneri serioase pe abdomen, de aia eram incantata ca l-am simtit.
Eu n am luat antibiotic, dar am inteles ca nu e chiar ceva de speriat cum se zice.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Ele spune:
Paula la prima sarcina am facut ampicilina injectabil (aveam febra si inca nu stiu de la ce).
Acum dupa amnio am avut 2 injectii de augmentin. Cica si augmentinul e compatibil cu sarcina.
Maine astept sms-ul tau.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
doxy spune:
Unde merg eu, la salon, nu e cu semnaturi. Eu ma fac pubian, ca in rest ma descurc acasa. Numai ca ultima data la epilat, m-a pus in pozitie "pentru gravide". La prima sarcina am mers pana in ultimul moment la epilat. Cu ultima programare nu am reusit, ma programasem pe 20 si am nascut pe 11. Nu stiam ca poate provoca contractii si nic fetele nu mi-ar fi zis ceva. Au povestit ca vin multe gravide.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Paula la prima sarcina am facut ampicilina injectabil (aveam febra si inca nu stiu de la ce). Acum dupa amnio am avut 2 injectii de augmentin. Cica si augmentinul e compatibil cu sarcina. Maine astept sms-ul tau. Elena & Denisa (26.10.2004) 17 saptamani |
Augumentin mi-a dat si mie.
Si eu m-am epilat pana la sfarsit. Inainte cu 2 zile de a naste, m-a epilat cam de tot, ca nu stiam noi pe unde vine taietura de la cezariana.. Iui, ce rusine mi-a fost, noroc ca acum am taietura si stiu pana unde tb sa ma epileze.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Fetelor, apropo de antibiotice si infectii urinare, daca ai o infectie urinara si nu o descoperi la analize de shu-shu, cum iti dai seama? care sunt riscurile presupunand ca nu afli nicicum?
Happy_Ama 17+
monicaa spune:
Ama daca ai infectie urinara nu prea ai cum sa nu stii. Doare de mori cand trebuie sa faci pisu. La mine cel putin asa a fost.
E clar, deci treaba cu epilatul e pur tipar nemtesc. Probabil a existat o statistica candva, un caz in care cineva a dat in judecata vre-un salon de cosmetica si prompt => formular standard ca faci pe pielea ta. Definitiv nemtesc obiceiul. Si eu ma fac pubian, picioarele si din cand in cand mainile. Si toate cu zahar. De cand am descoperit dracia ma duc regular. De la ceara ma iritam urat de tot mai ales in zonele sensibile. Dupa zahar zici ca am piele de bebe si nici urma de iritatie.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
yvyana spune:
Ama nu ai cum sa ai infectie urinara si sa iasa urocultura sterila; se poate pe dos, am patit-o eu cu fata, n-avea nmk si la vreo 2 laboratoare i-a iesit infectie urinara!
Deci daca e infectie sigur apare in analize! Daca ai infectie urinara in sarcina si nu prea ai simptome poti sa ai contractii, am patit la prima sarcina, iar daca e simptomatica sigur stii, te ustura f f rau la pipi si ai mereu impresia ca te scapi pe tine nu alta, iar cand mergi la baie abia ies 2 picaturi si senzatia se repeta iar si iar de zeci de ori pe zi sau pana cand iei masuri (antibiotic)
Happy Mom si S18+