Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
yvyana spune:
Monica eu am patit asa cu epilatul inghinal in sarcina; plecase cosmeticiana mea si m-am dus la vreo 2 saloane si tipele au refuzat sa ma faca, au zis ca nu epileaza gravide decat maxim in primul trimestru, dar mai tarziu nu tocmai pentru ca pot sa apara contractii, e dovedit!Si eu stau in RO deci nu e numai obicei nemtesc.
Happy Mom si S18+
happy_ama spune:
Aaa, deci usturimea e invariabil un simptom... Eu am facut acum vreo 2 saptamani urocultura si sumar si nu a iesit nimic. Dar daca m-a tot durut burtica....am inteles ca si asta poate fi o cauza. In plus, mai patesc din cand in cand, dimineata la primul shu-shu, sa am scurgere mai abundenta si putin mai lichida...Am fost acum o saptamana si ceva la control, m-a urcat pe masa, si totul e intact...stiti ca m-am panicat atunci...Dar daca era infectie banuiesc ca vedea si dr, nu?!
Happy_Ama 17+
iulia_1981 spune:
Salut burtici, abia tin pasul cu voi la citit.
Pentru infectii urinare nu e musai antibiotic. Mie inainte de sarcina cu antibiotic trecea, insa acum mi-a dat Urisan, ceva pe baza de plante si mi-a trecut de tot.
unidanad spune:
Hello fetele! Felicitari pt fetitza respectiv baietel . Joi ne ducem si noi :D. Fetele in trim 2 am vazut ca in afara de 4d la mn altceva nu mai scrie. In trim 3 am vazut ca se repeta analizele uzuale.
17+
Dana
monicaa spune:
Yvyana deci e pe bune! Adica chiar se poate intampla. I s-a intamplat cuiva? Hai ca acum mi-a intrat cuiul. La Clara ma faceam cu aparat acasa, la cosmetica e insa asa de comod si iese asa frumos. Dar daca pun pe bubu mic in pericol ?! ce sa fac?!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
delia_timpau spune:
si mie mi-a zis cosmeticiana ca ceara poate produce contractii si mi-a zis ca cel mai sigur e sa intreb ginecologul daca imi recomanda epilatul cu ceara sau nu. eu am uitat sa intreb, dar m-am gandit ca e devreme, si oricum pb cu burtica nu am avut pana acum. data viitoare intreb!
14+
maitreyi spune:
o infectie urinara in sarcina poate sa nu dea simptome si de asta e recomandat sa va faceti sumar de urina macar daca nu si urocultura lunar. o infectie urinara netratata poate duce la complicatii pt fat, inclusiv astere prematura. durerile abdominale joase, gen contractii, pot fi date si de o infectie urinara. daca analizele insa sunt ok e ok
Paula si la odiseea lui Bogdan au fost mai multi baitei
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Bobitza_85 spune:
Hello dragele mele!
Ce faceti? Pt mine azi e prima zi de scarbici pe anul acesta....horror, de la 09:00-18:00 parca e o vesnicie.
Eu nu stiu cum sa le zic de adeverinta de scurtare a progr la 6 ore, pe care mi-a dat-o medicul
Monica, felicitari iubita! Sa fiti sanatosi!
Paula, te rog, fara emotii si ganduri negative.Maine toate astea iti vor parea inutile! Gandeste-te la cat de linistita vei sta dupa aflarea rezultatului
Alina, vrem poze cu burtica de elefantel
Doxy, de unde stii ca ai tensiune intracraniana mare?
Maitreyi, felicitari! Multa sanatate tuturor!
Moni, multa bafta! Iti tin pumnii!
Happy, ce frumoos ca il simti pe bebe!
Fetele care ati mai nascut, am si eu o intrebare, dar sper sa nu fie stupida: cand nasti prin cezariana, banuiesc ca te dezbraca complet, asta mai mult ca sigur, dar te mai urca si pe masa, te examineaza si la pasa ...?
Monica, ce tare! Nu stiam de epilat cu zahar Eu merg pe epilat cu ceara, din cap pana-n picioare, vorba sotului
Happy, eu cand am simptome de inf urinara iau Urinal, care e homeopat si imi trece, nu mai ajung la antibiotic.
11 +
Bobitza_85 spune:
Eu cand merg la epilat iau preventiv un NOSPA, sa nu am dureri/ contractii.
Mentionez ca de fel sunt cam hairy deci ma doare, insa cosmeticiana mea a zis ca daca nu ai probleme gen cerclaj, ea epileaza fara probleme gravi panana in ultima clipa.
11 +