Buburuze de mart-apr 2013 (17)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Emi, daca gasesti, sa-mi zici si mie.
Si eu am aceasta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Fetelor sunt firmele de curatenie.
Au tot felul de oferte.
Intr-adevar te gandesti ca dai la o tanti 100 de ron si faci toata casa, firma iti cere mai mult dar face repede, nu se moscaie toata ziua pt ca vine echipa, au aparatele si detergentii din dotare iar daca strica ceva plateste dauna.
Matusa mea a ramas fara canapeaua de piele pt ca menajera a dat cu domestos pe ea pt ca a vrut s-o dezinfecteze
Plus ca stii de unde sa-i iei daca dispare ceva.......se mai intampla din pacate.
Normal ca sunt si doamne care isi fac treaba f bine, nu generalizez dar pana o gasesti pe cea buna......

Eu as fi apelat la o firma daca nu avea cine sa faca curat.

31+ AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_tm spune:

Cratenia o vom face in echipa, eu cu sotul. Eu mai mult cu prezenta si indicatiile. Din fericire, in camera noastra (unde va fi montat si patul de bebe) e foarte putina mobila (pat, 2 noptiere si o comoda) deci e super usor. Covoare nu avem deloc in casa, in rest cateva rafturi si biblioteca, iar pe hol un dressing urias.
Zilele astea mi-am incercat puterile cu spalatul geamurilor si ... recunosc ca merge greu, iar mai incolo va fi si mai dificil. Dar sunt deja acasa si una cate una, le fac usurel, asa, sa imi tina si de plictiseala si de miscare ...


30+ Bebe Tereza

Love is all around...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Salutari la burticute!

Noi suntem bine, sanatoase...am mai facut o eco la medicul meu si zicee ca e bine, sanatoasa si ca are 900gr...eu stiam ca n are cum si se face ca am fost la un specialist, sa mi faca eco si sa-mi zica greutatea pe bune, ca nu mai aveam rabdare inca o saptmana pana la morfofetala si se pare ca bebelina are 1900gr +/-278gr.Singura chestie e ca acum are dubla circulara cervicala si tre sa vad cum face pustoaica si scapa de incalceala, ca sa n-avem trouble :) Ne rugam pt o naturala usoara

Legat de curatenie, eu o sa fac incet incet,cate o bucatica, daca tot stau acasa. In plus, vine sora mea la mine si vreau sa ma ajute la reorganizat un dressing si la pregatirea camerei de bebe, gen spalat geam, spalat draperii si agatat la loc etc Noi n-avem prea multa mobila si-mi pare usor de intretinut...

Miscarea mea =plimbare vreo 3 ore pe zi, prin oras...o sa mai si stau acasa si incerc niste chestii de relaxare, exercitii de tonifiere si exercitii mentale de cooperare cu durerea, ca aseara a inceput sa ma doara jos de-mi venea sa gem si asta probabil e floare la ureche fata de ce urmeaza...

La multi ani Pity!
Doamne ajuta la bebeii care s aproape sa vada lumina !

Happy 32+ cu o buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Subsemnata va face curatenie si sotul va sterge geamurile, ca nu ma incumet sa ma sui pe scaun, sau o chem mai bine pe sorela. Ea este as in curatenie, in rest o sa mi le fac eu, nu trebuie nu stiu ce curatenie, doar ce se face deobicei in orice casa . Oricum curatenie fac in fiecare zi, ba un sters de praf, ba spalat de podea, la bucatarie non-stop ca Miriam mi le muta si-mi da o gramada de mancare pe jos. Perdelele le voi spala si sotul le va monta sus, cum face de obicei. Oricum asta e ultima grija, mai ales ca vreau sa nasc natural se poate intampla oricand si nu are relevanta, ca pe cand ma intorc de la maternitate oricum va fi haos, dupa 3-4 zile de tati si Miriam singuri acasa .
Patutul se va comanda in ziua in care nasc. Tati se va ocupa de montat, albiturile vor fi pregatite, el o sa le puna.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
33 saptamani+ AMR 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Curatenia e ultima grija, sa-mi vad bebelina sanatoasa in brate, la asta ma tot gandesc acuma. Pentru curatenii, cumparaturi sunt sotii, surori, mame, cumnati.
Acuma mi in grija sa ajung la 1 martie. Ca prea ma exploateaza Miriam, tot brate vrea.
Elena apoi e bine bebelina. Poate scapati de dubla circulara.
Casandralin inca un pic mami si cozonacelul gata!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
33 saptamani+ AMR 7 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisica_mov spune:

Elena, mi-ai mai transmis si mie putin optimism, ca si bebele meu are dubla circulara. Eu ma gandeam ca fiind deja intorsi, nu se mai poate sa scape de ea.
Tu vrei sa nasti natural chiar si cu dubla circulara? Bine, am inteles ca in masura in care stii si monitorizezi atent, n-ar fi chiar o problema. Insa doctorita mea nu prea vrea, din ce am sesizat eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Hello burticute aproape coapte
Va multumesc mult pentru urarile voastre si va servesc cu o mica intarziere cu o felie de tort foarte bunnnn. aveti voie ca eu am schimbat prefixul .
vad ca ati fost foarte harnicute in ultima vreme, mi-a luat ceva timp sa va prind din urma.
eu am fost intr-o mica excursie cu Tudor cu trenul, doar pana la mama la Slatina, insa ma zis ca poate nasc si nu se plimba copilul cu trenul. el e fan trenuri, iar la troleu spune tren, la tramvai spune tren, la autobuz spune tren, drept urmare am inceput dupa 10 ani sa ma plimb prin mijloacele de transport in comun ca sa stie copilul cu ce se mananca fiecare in parte si nu puteam rata trenul. acum i-am promis ca in vara il plimb si cu avionulsi daca am promis...o sa-l plimbe mama.
desi mai avem o zi si intram si noi in 32 de saptamani nu mi-am facut niciun bagaj de spital, insa am mai cumparat cateva sacose de rochite, strampisori cu volanase, sosetute colorate, mai am pantofiori de luat si cred ca donsoara mea e buna de scos in club .
am vazut ca vorbiti despre curatenie, eu vreau sa zugravesc . am vorbit deja cu o echipa de muncitori si la inceputul lunii martie eu plec de acasa la socrii, iar in 2 zile imi vor zugravii. vreau apoi sa spal perdele, draperii, covoare, sa arunc toate prostiile pe care oricum nu le mai folosesc, sa donez hainutele lui tudor, ca fiica-mea nu va purta haine de baiat, sa montez patutul si sa ma duc sa nasc in data de 25 linistita .
astea sunt planurile mele, sper sa nu apara ceva sa mi le dea peste cap.
eu am o fata la curatenie de 3 ani si inainte am avut inca una 2 ani, dar de cand e tipa asta la noi in casa viata mea s-a imbunatatit considerabil, imi spala geamurile in fiecare luna, imi face curat in vase, in haine, calca, spala, schimba lenjerii, le calca, doar mancare nu face, in rest ne face curatenie saptamanal ca de craciun sau paste, ce face ea noi incercam sa pastram, ea le aseaza cum crede si noi nu schimbam nimic.nu as mai putea trai fara ajutorul ei.

hai ca am scris cat sa imi fie motivata absenta

aura, mami lui Tudor 09.09.2010 si Ioana, 31 saptamani + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:


felicitas, multumesc de lamurire...
Fetelor, bafta la ultimele pregatiri, sa iasa toul bine sa aveti niste bebei sanatosi, frumosi si cuminti!
Eu la partea cu curatenia o sa o fac singura in mare, atat cat pot, din pacate mama lucreaza pana seara si are ea destule ale ei, matusa e in Germania, alte neamuri nu am dar ne descurcam si asa.
Azi am avut o zi oribila, la lucru numai stres, nervi si certuri cu un coleg care mi-a facut zile amare si mai putin si cedam nervos, am venit acasa sperand sa ma linistesc, dar am avut o alta discutie aprinsa cu un prieten (parca toti au planuit sa ma ia de fraiera azi si sa ma toace marunt)... mama si ea cu ale ei...apoi am plecat sa ma intalnesc cu niste prieteni...unde cireasa de pe tort...a aparut fostul, tatal gogoshelului (de care va povesteam ca nu e curios de bebe, apoi a dat niste replici de... si iar am revenit de unde am plecat) impreuna cu actuala iubita, zambind si tinandu-se de mana... (stia ca voi fi acolo, si el anuntase ca nu crede ca ajunge). Logic mi-a crescut tensiunea la 500 cred, tot tineam in mine k imi venea sa ii sar in cap, tremuram de nervi si alte cele, asta micu dadea din picioare non stop...saracu simtea toti nervii mei...nici acum nu s-a linistit de altfel nici eu.
pe scurt ne-am ignorat reciproc, apoi eu i-am trimis un msg pin care i-am "multumit" pt prezenta lor si i-am mai zis vreo 3...nu f ortodoxe
Stiu ca stresul ii facd rau lui bebe, dar oricat incerc nu pot sa nu explodez cand simt ca toate merg tot mai prost, nimic nu iese...parca tot e impotriva mea. Mai am o saptamana de rezistat la munca cu 3 colegi care fac cat 20 gravide, clienti minune si sefi nebuni....apoi vin acasa unde mama cand e alba cand e neagra...si inca are momente cand vede in fostul o victima si eu aia rea... si lista poate continua.. am auzit ca stresul poate duce la nastere prematura...sper sa nu fie cazul, sa ma linistesc cumva si sa dea Domnul sa ma mai lase lumea in pace sa respir ca nu sunt de fier si am si eu limitele mele :(
pacat ca creierele noastre nu functioneaza ca un hard, sa dai shift delete si sa se stearga complet din memori orice informatie :(

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

eu zic sa te linistesti, mai ai putin si scapi de colegii tai, eu am preferat sa incetez colaborarea cu societatea la care lucram intrucat sefa de departament ma scotea din sarite non stop, era ceva greu de suportat, astfel ca am decis sa intru in CIC de la 28 de saptamani si sa nu mai vad si sa mai aud rautati si clienti care voiau totul daca se putea ieri. oricum in ultimele 5 saptamani eram asa de nesimtita si eu, ca faceam tot ce stiam si cum stiam, doar ca s-o enerzev pe tipa asta la maxim. dar doamne doamne nu e tigan si tine cu toata lumea ca in ianuarie i-au furat hotii portofelul din birou, si-a lovit masina si zilele astea si-a pierdut si un cercel de aur, deci toate se platesc la un moment dat.
in ceea ce il priveste pe fostul eu cred ca mai ai nevoie de timp ca sa il poti privi cu alti ochi si daca vrei sa fii linistita tu si copilul tau cred ca ar trebui sa-l mai eviti ceva vreme. se zice ca trebuie sa treaca jumatate din perioada petrecuta cu omul respectiv ca sa-l uiti cu totul.
dar totul depinde de tine si de ceea ce vrei tu pentru copilul tau. vrei sa ti-l recunoasca? te-ai decis?


aura, mami lui Tudor 09.09.2010 si Ioana 31 saptamani+6 zile

Mergi la inceput