Time is money?
Raspunsuri - Pagina 5
alyx spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Cand o mama exprima despre un copil si o alta mama, vaca si vitel, sordid, iaca ies si aberatii de exprimari,precum discrimanrea aberanta. Ha! sa inteleg ca din momentul in care umbla copilul pe picioare, mai are liber la lapte doar in mod artificial, liber la alint( um must tolerat de adulti la somn) doar de la suzeta? Pt cine are urechi sa ...vada, am exprimat fix ce am gandit. So, nu ma explic. Ia - o cum poftesti si tu si orisicare cautatator de nod in papura. inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Mie mi s-a parut ca opiniile erau exprimate cu privire la poza, dar poate gresesc eu. Chestie de perceptie probabil. da chiar nu amciti nicaieri sa fi spus cineva ca mama e sordida, sau copilul. Sau actul alaptarii.
Orisicum, notiunea de ostracizare folosita de tine cred ca e cam exagerata. Asa cum exagerata e si revolta ta impotriva formulelor de lapte praf. Care, btw, isi au rostul lor.
Nu cauta nimeni nod in papura, tocmai de aia nu se justifica revolta ta. Peace.
a_alinta spune:
lucialu, sa intelegi ca tu cauti nod in papura celor care prefera sa nu alapteze copilul ( treaba lor pana cand, am specificat de mersul in picioare pentru ca tu vorbeai despre sugari iar copilul din poza nu mai este sugar ) in public si care nu adora poze cu fundul in sus si tatza in jos din lipsa de timp.
lucialu spune:
iar in poza apar o vaca si un vitell sau o fi uln ghiveci cu flori? da..poza e sordida! scuze! greseala mea.