Time is money?

Time is money? | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Uneori da.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Superb
cand eram gravida cu Sara,am vazut in parc o mamicuta cu o fetita de vre-o 2 anisori.Mamica statea pe treptele unei statui,fetita se juca prin zona.cand i se facea sete(sau dor ) Mergea la mami a ei,ii ridica bluza si se mufa .Atat de draga mi-a fost,am zis ca si eu pe bebelina Sara o voi lasa sa faca la fel .Dar asm ramas gravida cu Daria,la momentul acela nu stiam de alaptatul in tandem copil mai mare+bebe mic,asa ca am intarcat-o -cu mare greu-in jurul varstei de 8 luni.Dar cu dariuta,mi-am scos parleala cu varf si indesat...2 ani si 2 luni.DUpa ce a inceput sa mearga in picioruse,facea exact la fel ca fetita din parc...venea la mine,imi ridica bluza si cu gura pana la urechi sau cu ochisori sclipindu-i de bucurie,zicea "Mami,sisi",adica tzizti.Uff,ce dor imi e de vremurile alea......daca as avea ajutor cu ei,maine as mai face unul

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara
daca as avea ajutor cu ei,maine as mai face unul

Si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si euuuuuu...........uneori mi-e asa dor .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Super !!!! O poza cu mesaj, inlocuieste multe alte cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mie nu-mi place, daca permiteti si parerile contra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Mie nu-mi place, daca permiteti si parerile contra...

Marina

Nici mie!

Banuiesc ce va urma insa...!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici mie nu imi place si voi spune si de ce. Dupa parerea mea, lipseste intimitatea mama-copil, mama era ocupata sa taie marul, nu si-a intrerupt activitatea si copilul, descurcaret, s-a orientat. Sunt de acord cu alaptatul oriunde atata vreme cat mama isi concentreaza atentia exclusiv pe copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Nu ma deranjeaza alaptatul de nici o culoare dar nu-mi plac ochii copilului atintiti in camera, pozitia de gatit a mamei, si alte cateva aspecte, poza nu-mi inspira bucurie ci mai degraba mila. Ce urmeaza c'est la vie, asta e opinia mea si mi-o asum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mie imi place. Si inteleg. Descurcareata pitica, la fel ca oricare copil alaptat la cerere. Si in parametri, caci observa ce se intampla in jur. Scena este acasa, deci nu au de ce sa nu se simta altfel decat ca acasa. Ma simt aiurea ca o comentez, dar chiar nu este nimic de mila acolo. Nu uitati ca, la inceput, multe sunt primare, mult mai multe decat mai tarziu. Noi suntem nepoftitii care tragem cu ochiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

Imi place poza.Nu trebuie neaparat sa aiba cadru de intimidate ca sa surprinda un moment intim.
Poza demonstreaza ca alaptatul poate fi un gest foarte normal.

Oricum e o poza frumoasa in ansamblul ei.
Va propun sa comentati insa poza pe care o voi pune ...recent data publicitati de serviciul de presa de la Casa Alba. De ce?Cui serveste?

Mergi la inceput