Time is money?
Raspunsuri - Pagina 3
larasarit spune:
Cunosc prea personal o bebita care cere san cand ii e somn sau vrea sa se linisteasca sau foame(nu conteaza ce a mancat inainte), dor de drag sau oricand vede decolteul
anda141 spune:
Nu-mi place deloc. Cum spunea cineva mai sus, prea se exagereaza cu alaptatul asta oriunde si oricum ca e natural. Ok, e f natural sa mergem si la toaleta, asta nu inseamna ca o facem pe oriunde .
Eu una am fost f discreta cu alaptatul, desi am facut-o pana la 1 an si doua luni, dar nu mi-am facut nici o poza, nu am umblat lalaie prin casa cu sanii fluturand sa manance copilul cand il apuca. Exista ora de masa, exista ora de facut mancare si de curatat mere. In concluzie nu mi straneste nici o pofta de alaptat ci mai degraba repulsie.
histamina spune:
sunt un om ,cred eu, care respecta intimitatea altuia si care si-o aparara pe a lui.
am alaptat pana la un an si 10 luni,ca nu a mai vrut strumf.
constiincioasa,mi-am propus ca alaptatul sa fie un act intim.
cu mare drag imi amintesc dara de laptic ce curgea din gurita lui fomila,ca se umpluse pana nu mai avea unde sa intre,dar nu renunta..
ei, strumf mi-a dat sansa deosebita si deloc apreciata de mine,a a-l alapta in toate locurile.
nu a ratat nimic,caci urla cu mare amplitudine.
sa recapitulam:parcuri,supermarketuri, la dr, in masina, la locurile de joaca si da, cea mai tare, in curtea bisericii, in noapte de Inviere.papase tot ce ma mulsesem,ca si cum Pantagruel era la el in stomacel si fix la 23.30 pune-te pe un urlat greu de potolit.
asa ca.......dar am stat ferita de lumina sau de privirile indiscrete.
niciodata nu i-am refuzat lapticul dulce de la tzatza lui mami,asa cum mi-a zis ieri.
larasarit spune:
La o emisiune la care era invitata dna dr Ana Culcer prezentatoarea isi alapta bebelusul si asa de frumoasa era cu bebe mic la sanul ei
http://www.youtube.com/watch?v=vaz8KlRU8QE
carolinah spune:
Nici mie nu-mi place poza. E exact ca o vaca cu vitel...
Si eu mi-am alaptat ambii copii (chiar la cerere si exclusiv pana la 6 luni).
Selene_Bunny spune:
Recunosc ca eu nu as fi putut face asa ceva, sa alaptez in direct la TV, sa ma vada o tzara intreaga.
Eu ma ascundeam si de cei ai casei, daca as fi putut, as fi construit o locuinta portabila, care sa ma fereasca de orice privire cand alaptam. Un habitaclu, ceva.
blackgirl0 spune:
Eu am alaptat si de fata cu nepotii (fata 3 spre 4 ani, baietelul spre 2 ani), si de fata cu mama/socrela/sot. Am alaptat in masina, la margine de drum, la iarba verde. Durerea mea cea mai mare este faptul ca baiatul s-a autointarcat spre 1 an si nu l-am putut alapta 2 ani cat imi propusesem. Stiu ca am facut depresie, am crezut ca-i ceva in neregula cu copilul, l-am dus si la pediatru.
De-asta apreciez orice poza/imagine/filmare cu bebei alaptati oricand/oriunde, cum naiba sa mi se para digratioasa o mama care-si hraneste puiul in mod natural? Asa ar tb sa mi sa para hidoase si pozele cu mame care-si duc copiii la McShit sau alte locatii de genu', ca doar le dau porcarii copiilor, nicidecum alimente bune.
Lo_li_Ta spune:
Hai ca asta cu alaptatul la tv e culmea! Ce-i frumos intr-o actiune f fireasca, dar facuta cu ostentatie?! Inteleg ca poate sa-l apuce foamea pe bebe oriunde, sunt situatii si situatii, dar nu inteleg de ce atata expunere FORTATA. N-am vazut vreun realizator tv sa ia cina live in studio. Pana una alta sanii sunt considerati parte intima, nu vad femei cu sanii in vant pe strada, de ce ar deveni o parte mai putin intima doar pt ca e un bebe prin zona? Oriunde e cazul s-o faca, se poate cu discretie.
lucialu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Nici mie nu-mi place poza. E exact ca o vaca cu vitel... Si eu mi-am alaptat ambii copii (chiar la cerere si exclusiv pana la 6 luni). Caro |
felicitari! la 6 luni insa, s- au simti cam mari si rusinati de aspect , si si - au exprimat preferiinta pt mancarea obisnuita, cu max un pahar de lapte De Vaca/ capra ori alta lighioana cu pui, pe zi, corect, civilizat, fara suzici si biberoane? Cat despre comparatie, inegalabila!
mnah, recunosc, n- am stiut sa - mi educ copila, ca sa functioneze ca un ceas elvetian cu nevoia de alimentare cu lapte, la 3 ore, acasa, cu plapuma in cap si imbracate corespunzator, eu eventual coafata si machiata discret, usor parfumata...nici ora adecvata de curatat merele nu am... sugerez inchiderea sobectului oripilant, dc nu vrem ca acest copil sa fie lapidat virtual dimpreuna cu mama lui, taman pe Dc( unde si ownerul s- a exprimat favorabil copilului ) tocmai de catre mamici. Si mai aveam tupeul ca sa ma incred si sa visez la o lume altfel...
Katya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda Nu vad ce e dragut in a posta momente intime pe internet. Ma uit la poza incercand sa vad numai felul in care s-a descurcat copilul infometat vazand ca mama e ocupata, ca sa pot zambi. IOANA |
Eu exact asta si vad in poza: continutul, frumusetea momentului fiindca daca ma intreb de ce a ajuns poza pe internet, atunci ma pot intreba si de ce ajung pe internet poze cu nunta oamenilor, baita copilului, aniversarile, vacantele etc, acelea nu-s momente intime? De ce alaptatul e intim dar copilul cu bradul de Craciun nu?