Time is money?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anemona11
...Nu trebuie neaparat sa aiba cadru de intimidate ca sa surprinda un moment intim.
Poza demonstreaza ca alaptatul poate fi un gest foarte normal.

Sunt foarte confuza citind asemenea afirmatzii.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Si eu mi-am alaptat baietii si sunt pro alaptat la cerere, dar nu mi-am pus pozele pe net, am preferat sa le pastrez pentru familia mea, si nici atunci, pentru mine ca o aducere aminte.

Nu mi-ar place sa se regaseasca baietii mai tarziu in poze d-astea, unde e intimitatea nu numai a momentului, ci a copilului. Dar probabil ca sunt oameni carora nu le pasa de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corect, Anemona. Insa, ma indoiesc ca mama gateste pe strada Aici a fost "atacata" de pitica Iar pitica a fost paparazata asupra faptului Secene de familie, conforme varstei celei mai importante membre a ei.
Comentez cealalta poza strict in contextul pozei postate de Marius. Prefer sa vad in proportie covarsitoare imagini cu prima. Sa nu fie nevoie de indemanare pt lucruri ca cea care apare in poza postata de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai circula zilele treute pe facebook o poza cu o mama care alapteaza in acelasi timp 2 gemeni mici (erau asezati pe perne) si curata cartofi. Nu mi-a placut (am adorat faptul ca alapta gemeni , mi s-a parut super) poza in sine, pozitia in care s-a plasat femeia, postarea pozei pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Mie mi se pare ca alaptatul este ceva intim, ceva deosebit dar intre mama si copil,nu ceva de aratat pe internet si de facut parada cu asta. Nu inteleg de ce ar fi ceva duios si dragut,incantator...etc, faptul ca eu vad o mama care isi alapteaza copilul,in timp ce curata cartofi sau spala rufe.Nu vad ce e dragut in a posta momente intime pe internet.

Ma uit la poza incercand sa vad numai felul in care s-a descurcat copilul infometat vazand ca mama e ocupata, ca sa pot zambi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mie mi-a placut descurcareala copilasului, dar nu imi place poza.

Eu n-am nicio poza din perioada alaptatului, din motive personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Mie mi se pare ca prea s-a "sanctificat" alaptatul asta. De parca orice ipostaza in care o mama alapteaza trebuie incurajata, laudata si, mai nou, postata pe net.
Nici eu nu vad nimic amuzant in poza asta. Doar un copil prea mare pt a fi "infometat" de laptic, agatat de o mama care nu prea are timp de el. Cred ca alaptarea necesita un cadru mai intim si ma refer la conexiunea dintre mama si copil, nu la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

La prima poza bunica mea ar zice: "Dupa ce ca e numai in maiou, mai e si murdar"
A doua poza - ce aparat foto performant. ( asta nu e parerea bunicii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

haha, corect. si mie mi se pare sordida poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

mdah!
Cate ati alaptat La Cerere pana la1 an si 2 luni, nu doi ani, dintre cele care judecati scena?
habar nu am cum a ajuns pe net. Dar un copil care are acces liber la san acasa la el, la varsta asta, nu se poarta mereu idilic, gen mama cu copilul in brate, in sezlog, singurei, eventual si cu o muzica de fond linistitoarea, privindu- se ochi in ochi , intr- un nimb de iubire... Probabil ca si cei hraniti la sticla, impartasesc conexiuni nemaipomenite cu mama...nu mai zic de faptul cand, inca sunt liberi sa stea cu bibi in gura pana dupa 3 ani, neforfecati de nimeni! Intr- o mare de formula, desi nu sunt pro promovarii agresive a alaptarii, chiar vad ansamblul...sanctificarea este un exces firesc, o consecinta.
Sa judecam inocenta copiilor, dc asta se vrea, dar sa vedem tot ansamblul. Ce mai face un copil sanatos la 1 an si un pic, din ciclul sa exploram cu incredere, nestiind ca apa de toaleta nu e buna nici pt spalat si nici pt baut?( ajut eu cu un exemplu )

Mergi la inceput