Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata.
O saptamana cat mai buna si luminoasa sa avem.
Noi am avut musafiri in weekend asa ca sambata am bucatarit jumate de zi, m-a luat o durere de spate si de sold de nu m-am mai putut misca toata seara. Si ieri am luat-o de la capat asa ca numai odihnita nu sunt
dupa weekendul asta.
Eu in spital pt bebe am dus: pampers, servetele umede, dus gel, crema de fund. Asta mi-au cerut. Ce am dus nu am mai luat inapoi , toata lumea le lasa acolo si nici nu stiu daca le foloseau pe ale mele sau ce mai aveau ramase. Asta era politica. In rest nu ne lasau cu nimic.
Imi dati si mie parola de la contul comun pls?

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Flory ai pm

Mami de Bianca 07.05.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neata! Cred ca imi pun si eu niste cafea cu lapte

Intr-adevar foarte dragute lucrusoarele de pe site-ul lui Vio!

Sper si eu sa incepem bine saptamana si sa fie una mai buna decat cea precedenta! Pupici!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor! Sa aveti o saptamana usoara.

Mi-am consultat si eu analizele facute sambata, si nu prea imi place ce vad. La hemoleucograma a iesit asa: leucocitoza cu neutrofilie si anemie normocitara normocroma. Suna SF dar din cate am citit cica nu ar fi chiar atat de rau mai ales in sarcina.
Voi stiti cumva mai multe? ati mai avut vreuna asa ceva (eritrocite, hemoglobina si hematocrit sub limita si leucocite, neutrofile peste limia)?
Feritina e 17 iar intervalul de referinta e 4,63 - 204. Mie mi se pare cam micuta.
Fibrinogenul e un pic crescut (474 iar limit amaxima e 450) dar asta cica e marit oricum in sarcina.
In rest, aceeasi corpi cetonici in urina.

Voi ce ziceti sa au buzna la doctorita deja? am programare martea viitoare...nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc deja sau sa astept inca o saptamana?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimineata, fetelor!

Vin si eu cu cafeluta mea printre voi..
Ati fost active, nu gluma, si pe weekend..Sa vad cat am retinut..

Elyana, o sa se rezolve si la tine cu parintii, stai linistita..
Vio, multumim pentru site, foarte dragute lucrusoarele..
Iris, ce nebuna dr ecografa...Nu imi vine sa cred..Eu zic ca bebe e bine si vb Monicai, e mai NF doamna..
Ralu, felicitari pentru trimestrul 3..

Multumim pt sfaturile referitoare la ce e bine si ce nu sa faci dupa nastere..pentru mine una sunt de mare ajutor..

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Leucocitoza aia am avut-o si eu cand am facut analize in primul trimestru si e ok in sarcina (ce m-a mintit doctorita te mint si eu ), iar pt anemie, probabil ai nevoie de fier, nimic anormal in sarcina

Din analize reiese ca esti gravida

19+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Leucocitoza aia am avut-o si eu cand am facut analize in primul trimestru si e ok in sarcina (ce m-a mintit doctorita te mint si eu ), iar pt anemie, probabil ai nevoie de fier, nimic anormal in sarcina

Din analize reiese ca esti gravida

19+ +

Elyana, exact asta reiese: !
Ideea e ca prima oara cand am citit analizele ma dadusem pe panica pentru ca mie niciodata nu mi-au iesit analizele la sange (hemoleucograma) proaste, si le fac o data pe an fara exceptie...daaarrrr, dupa momentul panicos, neuronul gravid si-a adus aminte ca e...gravid... si ca in sarcina sangele nu mai e ce a fost odata .

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

hello

v-am tot citit si eu dar nu am apucat sa scriu. Maya e tot cu gripa. Sambata credeam ca suntem drumul cel bun, dar ieri a reintors-o. Bref

nu am retinut mare lucru. Am vazut situl dat de Vio, f fain, foarte faine culorile. aveti grija la marimi sunt aiurea rau, nu au nimic de-a face cu marimile standard.

Cu baita, hai sa va oropilez eu. La inceput i-am facut si eu baie zilnic, apoi cum avea piela f uscata ni s-a recomandat o data la 2 zile. Ei, dupa tot ce trag cu dermatita aia cu Maya, la asta mica va o o data pe saptamana baie! Am tot citit si sunt multi care zic, ca la bb mic nu are sens sa il tot imbaieezi, mai rau faci, ca de fapt ii iei de pe pielea "protectia naturala" pe care corpul o produce.
In rest si eu o bagam la chiuveta cand mi se spoia toata :).

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Vicky, insanatosire grabnica Mayei!! Gripa asta e urata tare..
Hellie, ce m-ai amuzat..

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vicky, imi pare rau ca tot bolnava Maya. Ce tratament ii dai in continuare?
Radu e mai bine, ii curg mucii, insa...De astia nu mi-ar fi teama, daca nu ar da in altele de la ei.

Vio, am vazut si eu site-ul, imi place. Luna viitoare comand si eu cate ceva.

Mergi la inceput