Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabecka, tot antitermice. Are deja mai mica febra.

Vicky, Printzesone and BB (27+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Vicky nici acum nu-i bine Maia ? Sanatate !
Dragos a fost din ce in ce mai bine pana vineri cand l-am dat afara si batea vantul cam tare ,a stat 15 min si acum tuseste iar ,deocamdata nu-i dau nimic astept sa vad cum evolueaza.
Saptamana asta merg si la homeopat si ma duc si in vizita la una din clinicile astea particulare .M-a cam streseaza faptul ca inca nu m-am hotarat ,dar la stat nu mai vrea nici sotul daramite eu.
Astazi am fost in policlinica la noi in oras cu niste treburi si ce-am vazut acolo mi-a taiat tot cheful sa nasc la stat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Uff mai Vio, greu cu bolile astea. Asta e a doua oara cand Maya e asa de bolnava, cu febra mare care dureaza.
MAine merg la spectacol cu gradi, asa ca o sa o duc un pic la gradi, dupa - amiaza.

Sambata mi-am luat coiorapii aia medicinali. Nu stiu de ce am impresia ca nu m-a masurat aia ca lumea. O sa merg la farmacie sa ma vada aia :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Fetelor imi pare rau pentru copii vostrii, sper sa le treaca raceala cat mai repede! Va doresc si voua si lor multa sanatate si insanatosire grabnica!

26+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vicky mie tare mi-e teama de febra ,Ana cand avea 5 ani a facut convulsii si de atunci cand simt cald la mana ma apuca palpitatiile.
Am noroc ca ai mei nu prea fac febra ,ei sunt cu tuse.
Saracuta Maya ,sper sa o lase febra asta nesuferita !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dragele mele,

Intru dupa mai multa vreme si vad ca ati avut spor la vorba!

Sanatate puiutilor, sa se faca mai repede bine!

M-am enervat pe doctorita lui Iris, cum poate fi asa de nesuferita( as vrea sa folosesc alt cuvant)? Cu sigurata te vei linisti diseara

Site-ul dat de Vio e f dragut! Multumim! Astept sa vad ce primesc/ reconditionez de la prietene in perioada asta si dupa aceea ma pun pe shopping.

Va pup si sa avem o saptamana cu vesti bune!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Carmen multumesc.

Vicky sanatate Mayei. Ciorapii medicinali trebuie sa ii porti mereu?

Elyana sper sa iti rezolvi problemele cu mama ta, dar din proprie experienta pana nu pui tu piciorul in prag nu o sa ai liniste. Am renuntat la foarte multe lucruri pt familia mea si nu au apreciat niciodata, dimpotriva. Eu stateam si plangeam si ei nu intelegeau de ce sunt asa de nemultumita. Asa ca la un moment dat am rabufnit, nici acum nu s-au rezolvat problemele, s-au adunat prea multe tensiuni, rabufnesc din orice si tuturor li se pare ca sunt exagerata si nesimtita. Incerc sa ma intereseze doar de mine si de familia mea, dar tot nu am scapat de anumite frustrari care rezulta din renuntarile mele. Asta e viata merge inainte.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Hellie, nu poti sa trimiti rezultatele de la analize dr. pe mail? Eu asa procedez - cand imi recolteaza pt analize precizez sa fie trimise si pe mailul dr, iar apoi ma suna asistenta dr sa-mi spuna daca e ok sau nu. Anemie am avut si eu sarcina trecuta, este ceva obisnuit la gravide mai ales in trimestrul III.

Multa sanatate copilasilor bolnavi!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 22s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Merci fetelor!

Flory, da, ii port tot timpu. Fac retentie de apa si cica ar ajuta sa nu redevin Shrek. Sa vedem acum.

Vio ce ma sperii cu convulsiile. Doamne fereste de asa ceva.

Ce v-ati activat la cumparaturi. Imi place. Eu o sa scot hainele Mayei la sf lunii, cand o sa aiba ea vacanta, ca vrea sa ma ajute :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Cam tarziu pentru cafea dar un ceai dupa amiaza merge :)

Am fost si noi la morfo, am aflat ca Emma este defapt Matei de data asta nu mai avem nicio indoiala, avem si poza doveditoare.

In rest totul ok, numai ca nu s-a putut vedea fata, ne-a tratat cu spatele si fiind si cu capul in jos nu se vedea nimic, deh saracul dupa cat a fost alintat ca o fetita s-a gandit sa ne-o faca si el. Revenim miercuri la echo sa vedem si fata .

Ma apuc de citit din urma

22 + Matei Alexandru

Mergi la inceput