Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 7
Irinukaaa spune:
Raluca felicitari pentru intrarea in trimestrul 3!
Nu stiam ca de la 28 incolo... deci urmez si eu zilele urmatoare...
In orice caz a trecut repede, prea repede as zice!
Sa mai stea la caldurica zic eu oricum!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 27+
carmen333 spune:
Multumesc mult, Irina.
Felicitari, Raluca! Mai e putin, asa mi se pare ca trece timpul...
Eu abia fac 25 saptamani, dar nu mai rezist: pregatesc teoretic listuta si chiar mai cumpar cate ceva pentru efectul psihologic de a nu da banul deodata. Sunt toate chestii marunte dar per total costa. Am investit in haine pentru noua mea dimensiune pana acum, iar de pe acum pregatesc venirea lui bebita.
Am mai primit 3 saci de haine de pe la cumnata, jucarii, avem patut, ar trebui sa investim in carucior, prin martie-aprilie ma gandeam.
Ma indrept spre Polizu, mai merge cineva pe-acolo? Am auzit ca au sistem saloane cu bebe in camera.
Miche spune:
Bravo !
Eu nu ma pot hotari
Vreau sa aiba roti mari, sa fie 2 in 1 , usor de manevrat si...ieftin !!!
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Raluca felicitari pt tot! Carmen nu stiu ce trebuie luat la spital ca la privat nu te primeste cu nimic, nici periuta de dinti si cred pt bebe hainele pt plecat acasa, atat. Monika sunt importante regulile si ce ai nevoie atunci sa fie spuse dinainte, ca sa fie mai usor. Noi am luat caruciorul azi, tati l-a demontat si remontat ca sa vada cum e treaba :) 26+ cu Vlad Alexandru |
Miche spune:
Dragelor, declar cele mai ieftine body pentru bb de la C&A
Am luat un set de 5 bucati cu 30 ron, din bumbac organic, extrem de moi si vesele.
Singurul inconvenient e ca se baga prin cap, dar am apucat sa iau de la zara din acelea cu capse laterale..Altfel, linkul dat de Vioika e foarte util, vad ca body'urile se deschid cu capse laterale, foaaarte utile in primele zile.
carmen333 spune:
Miche, pe mine chiar m-au incantat carucioarele de la Primii pasi, au roti ok, usoare, maner manevrabil, suspensii. Insa par cam inguste si mi-a confirmat cineva ca pe la 1 an jumate a luat unul sport, mai comod si mai usor. Iar cand era mica-mica fetita lor, au avut si un cos pe care il puneau in carucior, ca sa fie perfect drept, sa elimine cele 15 grade inclinare. (carucior primii pasi nu se intinde perfect).
Ahh! am fost la C&A si m-am uitat la de-ale mele, am ajuns pe la H&M si la bebei, binisor dar preturi mari totusi.
Pana acum am la favorite 2 site-uri, cu hainute de baietel haioase:
cel de la Vio, normal, pentru bebe mic si inca unul uite nu mai stiu de unde: bebenou.ro, pentru asorte-uri cand mai creste.
fluturashhh spune:
Am vazut si eu site-ul de la Vio cu hainute pt bebetini si mi-a placut foarte mult ca au si o gama variata de culori, mai ales pt fetite am vazut si pe rosu, galben si mai ales MOV :)Cred ca luna viitoare o sa-i comand cateva lucrusoare de acolo( nu iau prea multe intr-o luna ca fac stoc pe urma si nici nu stiu cat va fi bebtina mea de mare).
21+ Ingrid Maria
[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici,cafeaua e servita!
Sa avem o saptamana numai cu vesti bune!
24+
Iris1211 spune:
'Neata!
Azi sunt prima?
V-am citit si vad ca ati fost active si in weekend. Eu ieri am fost la cineva sa-mi dea carucior, premergator si hainute destul de multe, care imi vor fi de mare ajutor.
Caruciorul este Esprit aproape nou, insa este tip sport, adica nu are nici bara aia de protectie din fata copilului, chiar daca scrie ca este utilizabil de la 0 luni.
Acum am si eu aceeasi dilema ca si voi - ce carucior sa cumpar - mai ales ca eram foarte relaxata ca acesta va fi bun.
Azi am intrat in saptamana 25 si ma bucur nespus. Am stabilit aseara cu sotul ca de la 10 martie ar trebui sa ma apuc de bagaj si de ultimele cumparaturi, pana atunci "studiem" piata.
Felicitari Raluca pentru trimestrul III!
Abia astept si eu sa merg diseara la doctorita mea sa-mi interpreteze morfologia facuta de cretina aceea.
Va pup!
happy 25 + cu
Iris1211 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui duduta190578 Buna dimineata mamici,cafeaua e servita! Sa avem o saptamana numai cu vesti bune! 24+ |
Se pare ca nu am fost eu prima, insa a fost alta reprezentanta a judetului. :)
happy 25 + cu
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Sa ofer si eu niste raspunsuri:
1. Am avut voie cu ser fiziologic in spital
2. Forfecuta nu mi-a trebuit aveam manusi + unghiutele erau moi
3. Am avut pijamale , elasticul vine sus fata de operatie daca e facuta pe orizontala, nu sunt adepta camasilor de noapte ca mi-e frig la picioare chiar si vara
4. Pampers nr 1 am luat doar pt spital , cred ca schimbam vreo 6 pe zi ,acasa am luat nr. 2 ca fetita era mai groasa la bulane sus si o strangeau, ea a avut 3500 gr la nastere. E adevarat ca mai urca kk pe spate cateodata nu stiu daca tine de marimea scutecului,cat se foieste bb cand il face sau consistenta
5. Nu beti mult ceai dupa cezariana , sa nu faceti furia laptelui cum se zice si vedeti ce fel de ceai beti
6. Am baut doar ceai si apa 2 zile dupa operatie, apoi usor un ou fiert,supa,piure. Fara dulciuri zic eu , fetita mea a plans 2 zile dupa ce am mancat 4 patratele de cioco alba
Daca va uitati pe mail , mai gasiti acolo raspunsuri la intrebari
O sapt buna sa avem !
Mami de Bianca 07.05.2008 si 20+