Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

O Iris, ce vesti bune.
Felicitari
Ma bucur pt voi. Sa fie tot asa si de-acum inainte si numai vesti bune sa auzim

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hellie, nu ma pricep al interpretare analize. As vrea sa te ajut si eu cu un raspuns la ele

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

24+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Iris ce mult ma bucur ca doctorita te-a linistit si totul este ok!
Nu-i inteleg pe medicii astia care te baga in sperieti fara un motiv concret....
Cita, si la mine bebele era tot cu caputul in jos si nu ne-a aratat decat profilul. M-a intors doctora pe toate partile ca sa-l poata masura asa cum trebuie.
Si noua ne-a dat foto cu dovada ca este baietel desi eu tot speram ca poate la eco de 16 sapt s-o fi inselat.
Trebuie sa dau toate hainutele ramase de la fetita si sa vedem daca reusim sa facem rost de hainute de baietel.
Daca nu, la shopping cu noi!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Iris,slava Domnului ca e totul bine!
Sarcina usoara si bebe sanatos!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Eu mi-am luat pompa electrica de la Primii pasi, vreo 120lei fata de 600 lei cat poate ajunge Avent sau Medela. Si cand am ajuns acasa, mi-am dat seama ca e de fapt semi-manuala. La cele manuale se zice ca obosesti dand la pompita. Asta are un buton pe care tot apesi delicat la fiecare 2 sec imitand suptul copilului.
As vrea sa alaptez si la inceput nu va curge nimic sau colostrul, probabil am sa iau stimulent ceai chimen-anason-fenicul si/sau galactogyl, si probabil voi face furia laptelui. Cumnata a patit sa i se infunde canale la un san la al 2-lea copil. Oricum ma pregatesc si de varianta serviciu devreme.
Nici la concediu prenatal nu stau mai bine, probabil ma voi duce de la ei direct sa nasc si ma vor trimite in delegatii si dupa luna8!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Iris, ma bucur foarte mult ca totul e ok si ca ai asa o doctorita buna! Si eu am norocul asta, Doamne ajuta! Vezi, am zis eu ca cealalta e n.f.

Carmen, chiar ma gandeam si eu sa-mi iau pompita de la Primii pasi, ca nu se stie niciodata, mi se pare important sa o ai. Daca tu zici ca e ok marca asta, chiar ca o sa-mi iau. De ce zici ca nu apuci prenatal? Poate poti rezolva totusi ceva!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Seara buna.
Eu bifez o durere de masea ca de-abia astept sa ase faca ziua si sa merg la stomatolog... nu mai tine gluma!

Iris ma bucur tare ca ai un dr "cu capul pe umeri", ca te-a linistit si te-a asigurat ca "esti in grafic". Super!

Raluca sa-ti traiasca Mateiul, las ca vine ea si Ema...

Despre pompa de san, gura lumii - a mamicilor ce au incercat mai multe marci) - spune ca cea mai indicata pentru folosirea ocazionala (cand pleci si lasi bb cu altcineva, cand faci depozite de laptic la congelator...) este pompa MANUALA de la PHILIPS AVENT.
Apoi daca situatia o cere (in care bb refuza sanul si tu totusi iti doresti sa-i dai lapticul tau) ar fi bine sa avem din cea electrica de la MEDELA (f scumpa de altfel).
Asa stiu de la bb1 ca ne-au spus si noua mamicile cu experienta.

Eu am avut/ am de la Baby NOVa (tip seringa) si puteam sa fac pariu ca e o prostie, dar am primit-o. Din punctul meu de vedere si-a facut treaba f bine la nevoie si pentru decogestionare sani si pentru rezerve de laptic!

Nu o recomand pe cea de la Primii Pasi (nici cea manuala nici cea electrica) - asta tot din experienta altota.

Si inca ceva... nu va apucati sa va luati de acum mai ales din cea electrica ca poate nu veti avea nevoie de ea... mai deloc! E ca si sterilizatorul... vezi atunci daca chiar ai nevoie de ea - parerea mea, sa nu fie cu suparare, bine?

Caut patut de lemn la care sa se lase o laterala (semi sau chiar de tot) ca mi-as dori sa lipesc patut de bebe de patutul nostru... sa fie mai usor.
Cine a dat site cu "patuturi transformer" ar putea sa-l mai puna odata (scuze ca nu retin cine!)? Parca aveau preturi acceptabile acolo.

Noapte buna!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna dimineata ,mamici !
Azi , cafeaua o dau eu -cu lapte sau fara, cum o doriti !
O zi frumoasa sa avem, si plina de energie

Vad ca Irinuka n-a avut somn .
Sa stiti ca eu da, dar am o domnisoara foarte harnica , care s-a trezit devreme , sa croseteze , cred , ceva din maruntaiele mele.
Spunea cineva , aici ca bb va avea acelasi program, dupa nastere .
Sper din suflet sa fie o greseala

De cateva nopti visez uratel , spre dimineata. Azi noapte , de ex, am visat ca ma dau in topogane din acelea cu apa (m-am dat anul trecut, in vara , in Tenerife , pt prima data in viata pe din alea de-ti taie rasuflarea).
In realitate, adrenalina creste la maxim. In somn, creste peste maxim , ca m-am trezit uda -de transpiratie nu de apa din topogan si cu sufletul la gura -cu burta nu mai zicunde

Pompa eu nu cred ca iau, deocamdata. Era cat pe ce sa am prebleme la un san, data trecuta, dar s-a ocupat mama de el si a fost bine. Ma bazez pe ajutorul ei si de asta data.

Sunt insa doua 'chestii' pe care cu siguranta o sa le iau: aparat de aerosoli si aspirator nazal electric.
Dar astept intai pareri de la cele care au experienta cu asa ceva si pot recomanda o marca buna

Miche 24+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Buna dimineata.Bifez si eu cafeaua cu lapte :).
Iris ma bucur ca dr. ta te-a linistit:)
Raluca felicitari pt Matei.
Pompa eu imi voi lua electrica si o sa o iau de la inceput pt ca sotul meu nu se pricepe si va face ditamai reserch-ul daca las in seama lui (este plictisitor de tipicar uneori)
Miche vom lua si noi aspirator electic nazal, mi-e cam teama sa folosesc aspiratorul in nasul bebetinei mele :)

21+ Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Iris si Emyly felicitari pentru vestile bune de la eco !
Eu fara pompa nu pot sa stau ,daca nu o aveam riscam sa fac mastita.Eu numai pentru a golii sanii de prea mult lapte am folosit-o.Nu am lasat lapte in sticluta la copii pentru simplul fapt ca ai mei nu au acceptat nici bibe si nici suzeta.Au vrut bibe mult mai tarziu cand am vrut sa-i intarc dar si atunci cu chiu cu vai.
Iris cred mai intai asteapti sa vezi daca produci lapte si apoi sa cumperi pompa mai ales daca vrei electrica(e cam scumpa).
Miche cred ca o sa fim la fel cand se vor naste bebeii daca isi mentin programul din burta ,si al meu misca rau noaptea.Azi noapte m-am trezit ca incepuse sa sughite.
Despre aspirator nazal nu stiu nici eu cum functioneaza,eu am batista bebelusului.Vreau sa iau si eu daca face treaba buna.
Aparat de aerosoli am de la omron(parca asa-i spune la firma) este clasic dar eu il am de la Ana si pe atunci din acestea se gaseau.Am inteles ca au aparut unele mai silentioase.Merita luat .
Buna dimineata !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput