Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cosmy/Cosmy.jpg)
Cosmy spune:
Cam tarziu, dar bifam si noi condicuta de prezenta
Ralu, pai ce facem aici, lasam avantaj baietoilor?! Glumesc, sa-ti fie sanatos! Atata vreme cat e copil dorit, restu-s detalii!
Vio, foarte dragute hainutele de pe site, multumim pt pont!
Iris, apropos de doctorita turbata si eco, vad ca in ultima vreme ai de a face doar cu fenomene paranormale in materie de persoane cu care intri in contactCred ca esti mult prea finuta si prea bine crescuta pt ca eu, in locul tau cred ca-i ziceam cate ceva sa-i mearga bine cateva luni de-acu-n colo!
Noi am avut un we extrem de aglomerat si obositor...dupa cum va povesteam am prestat pregatiri+parastas+oaspeti+raceala Daria+criza de fiere, sotul meu
La lucruri pozitive, am bifat o partida scurta de shopping care s-a lasat cu pampersi, servetele, samponel, 2 biberoane mici si colorate(n-am rezistat)+un costumas+1 body
Va pup si va doresc o seara frumoasa!26+
Anastasia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DenyAnd/DenyAnd.jpg)
DenyAnd spune:
Salutare
Wow Cita_ralu, ce surpriza, ca Ema este de fapt Matei . Important sa fie sanatos
.
Eu daca as avea surpriza asta, as fi iar in soc. Deja m-am obisnuit ca am fetita in burtica, vorbim cu ea, despre ea zilnic, facem planuri cu ea, ii spunem pe nume si deja o si vedem in bratele noastre cum ne zambeste. O sa-mi fie greu sa ma impac cu ideea ca nu mai e fetita ci baietel
.
Important sa fie sanatosi bebeii nostri, si sa se nasca la termen
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
Multumim lui Dumnezeu!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
DenyAnd spune:
Mamicilor, va doresc insanatosire grabnica la micutii vostri.
Imi pare rau ca inca sufera cu racelile astea.
Ca tot vorbii de raceala, parca vrea sa inceapa si la mine . Ma bag la tratament de acum, lamaie, miere, ceai de tei. Am si oscillococcinum de rezerva, si sper sa nu fie nevoie sa-l folosesc
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
Multumim lui Dumnezeu!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
DenyAnd spune:
Azi nu am facut nimic.
Trebuia sa mergem la biroul ala de asigurari, si a aparut altceva in plan, sotul a fost ocupat cu alte drumuri de facut. Sper saptamana asta sa rezolvam ceva, ca sa putem hotari ce e de facut mai departe.
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
Multumim lui Dumnezeu!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cita_ralu/cita_ralu.jpg)
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Salutare Wow Cita_ralu, ce surpriza, ca Ema este de fapt Matei ![]() ![]() ![]() Eu daca as avea surpriza asta, as fi iar in soc. Deja m-am obisnuit ca am fetita in burtica, vorbim cu ea, despre ea zilnic, facem planuri cu ea, ii spunem pe nume si deja o si vedem in bratele noastre cum ne zambeste ![]() ![]() Important sa fie sanatosi bebeii nostri, si sa se nasca la termen ![]() ![]() Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". ![]() ![]() Multumim lui Dumnezeu! ![]() ![]() |
Te obisnuiesti cu socul
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si noi ne obinuisem cu ideea si vorbeam numai Emma ii spuneam sau alte alintaturi de fetita
![](icon_smile_big.gif)
Important este sa fie sanatosi toti bebei nostri, apoi vedem noi care cum ne incuscrim pe aici in functie de sex
![](icon_smile_big.gif)
o seara frumoasa va doresc
![](floare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cosmy/Cosmy.jpg)
Cosmy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cita_ralu
Te obisnuiesc cu socul ![]() ![]() Si noi ne obinuisem cu ideea si vorbeam numai Emma ii spuneam sau alte alintaturi de fetita ![]() Important este sa fie sanatosi toti bebei nostri, apoi vedem noi care cum ne incuscrim pe aici in functie de sex ![]() o seara frumoasa va doresc ![]() ![]() ![]() |
Ralu, Daria mea a fost Vladut pana in luna a 6-a (de-mi zicea sotul ca o sa trebuiasca sa-i platim psiholog ca sa-si revina copilul din alintaturile parintilor dusi cu capul)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/duduta190578/duduta190578.jpg)
duduta190578 spune:
Iris asa este,dimineata am reprezentat judetul.
Abia astept sa vii de la medicul tau si sa ne spui ce-a zis,sigur de bine!!!
Sanatate puilor vostri!25+
![](images/user_woman.png)
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Buna fetelor! Sa aveti o saptamana usoara. Mi-am consultat si eu analizele facute sambata, si nu prea imi place ce vad. La hemoleucograma a iesit asa: leucocitoza cu neutrofilie si anemie normocitara normocroma. Suna SF dar din cate am citit cica nu ar fi chiar atat de rau mai ales in sarcina. Voi stiti cumva mai multe? ati mai avut vreuna asa ceva (eritrocite, hemoglobina si hematocrit sub limita si leucocite, neutrofile peste limia)? Feritina e 17 iar intervalul de referinta e 4,63 - 204. Mie mi se pare cam micuta. Fibrinogenul e un pic crescut (474 iar limit amaxima e 450) dar asta cica e marit oricum in sarcina. In rest, aceeasi corpi cetonici in urina. Voi ce ziceti sa au buzna la doctorita deja? am programare martea viitoare...nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc deja sau sa astept inca o saptamana? ![]() ![]() |
Si eu sunt sub limita cu hemoleucograma. Miercuri ma duc la doctorita cu rezultatele analizelor sa vad ce imi da, ca vitamine.
Eu zic ca poti sa astepti pana saptamana viitoare.
Raluca
![](gravida.gif)
S 28+
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cita_ralu/cita_ralu.jpg)
cita_ralu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cosmy
Ralu, Daria mea a fost Vladut pana in luna a 6-a (de-mi zicea sotul ca o sa trebuiasca sa-i platim psiholog ca sa-si revina copilul din alintaturile parintilor dusi cu capul) ![]() ![]() |
Tare
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
Iris1211 spune:
Buna seara, dragelor!
Am fost la doctorita mea, care mi-a demonstrat inca o data ca, pe langa faptul ca e o profesionista, este si un om deosebit.
S-a uitat pe ceea ce scrisese dr cealalta si am facut si eco.
Concluziile:
- bebe este in grafic, ba chiar mai marisor cu cateva zile a zis;
- este o bebelina "lunga"(chiar asa a zis). I-am spus ca si noi suntem inalti amandoi si mi se pare normal sa fie si ea asa. Cand m-am ridicat de pe patul de eco, mi-a zis "da' chiar ca sunteti inalta";
- bebe nu mai era cu capul in jos, ci chiar sus si a zis dna dr ca bebele pana la 32 de saptamani se tot roteste ca are loc si asta nu trebuie sa ma sperie;
- faptul ca e sarcina joasa cum a zis cealalta - dr mea nu a fost dea acord, a zis ca daca colul are 4 cm inseamna ca e ok si nu e pericol de nastere inainte de termen. Mi-a masurat colul si avea 3,9 cm, deci e ok.
- testul ala cu glucoza ea mi-a zis sa nu il fac, deoarece acesta se cere doar daca bebe e f mare sau daca pe linie materna sunt cazuri de diabet - iar la noi nu e cazul.
- m-a intrebat daca mi-a spus sexul si i-am spus ca da (99% fetita), la care ea "daca pana acum ti-am spus ca nu vad niciun cuc pe nicio parte, acum iti spun clar ca e fetita, deoarece i-am vazut crapatura"
Mi-a placut ca si la final nu a vorbit-o de rau pe cealalta dr-ita, ci a spus ca exista persoane mai negativiste, dar ea este foarte pozitiva si sa stau linistita ca totul este perfect.
Imi venea sa o pup si sa ma pup si pe mine ca mi-am ales cea mai buna doctorita din oras.
Va pup si va doresc noapte buna!
In legatura cu pompa, deci ramane cea electrica?
Dar in materna nu trebuie pompa pentru desfundarea canalelor, de voi spuneti ca ati folosit-o doar acasa cand a trebuit sa lasati lapte?
happy 25 + cu