Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~32~
Raspunsuri - Pagina 10
Hellie spune:
Vicky, sanatate grabnicaaa! Vio, si voua la fel!
Vicky, si cum ti se par ciorapii aia? nu ii simti rigizi cand te incalti cu ei?
Doina, nu m-a dus capul sa o intreb pe doctorita daca primeste si mai ales daca vizualizeaza emiluri de la paciente . Dar, cred ca o sa astept pana saptamana viitoare...am vb intre timp cu doctora de familie si mi-a spus ca nu e caz de panica in niciun caz.
20+
Monik86 spune:
Vio, Vicky, Kabecka - insanatosire grabnica puiutilor vostrii!
Ralu, asta da surpriza! Sanatos sa fie! Si eu ma gandeam ca poate o sa am surpriza asta la urmatorul eco ... si noi i-am vorbit deja folosind un nume de fetita, ar fi mare surpriza sa descoperim ca de fapt are cocosel, ca ultima data nu s-a vazut prea bine zona genitala! Mi-ar lua un pic sa ma obisnuiesc cu gandul, eu de aceea nu m-am aruncat pe pink inca Oricum, multa sanatate baietelului tau, sa se nasca cu bine
19+ cu
Iris1211 spune:
Fetele m-am apucat de cele 3 liste cu cele utile (pentru mama la spital, pentru bebe la spital, pentru acasa) prin corelarea listelor de pe gmail si am o nelamurire:
Pompa pentru sani - este mai buna cea manuala sau cea electrica?
happy 25 + cu
emyly79 spune:
Buna fetele!
Multua sanatate copilasilor! Si fata mea a ramas cu o tuse in urma unei raceli si vad ca nu-i mai trece. Tuseste mai ales dimineta cand i se aduna secretiile in gat. Parca acum nu mai intru asa usor in panica cu ea caci este mai mare dar, pana pe la 6 ani am tras rau de tot. Racea aproape in fiecare luna si a luat saracuta o groaza de antibiotice caci nu-i trecea altfel.
Acum sunt aproape 2 ani de cand nu a mai luat antibiotic.
Daca o fi si frate-sau ca ea....ma apuca groaza cand ma gandesc ce ma asteapta.
Azi am fost la morfo trim. 2. Bebe e bine, e in grafic cu toate cele. A ramas baietel...mi-ar fi placut sa-mi zica ca e fetita dar nu mai conteaza! Important este ca pana acum suntem bine si voi invata sa fiu si mamica de baietel.
Va pup mamici. Ma pregatesc sa plec la ultimul modul din cursul scoala mamelor. azi avem intalnirea cu psihologul.
23+
VIOIKA76 spune:
Vicky Doamne fereste ! Nu doresc nimanui asa ceva !Nu am vrut sa te sperii !Sunt eu socata si mi se zbirleste parul cand aud.
Daca zici ca o ai pe antitermice, la ea nu-i risc de asa ceva .
Ralu sper ca nu ai apucat sa-i iei rochite ? Sa fie sanatos baietelul ! Imi place mult numele Matei !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
VIOIKA76 spune:
Iris electrica ar fi mai bine insa mai exista un tip de pompa manuala pe care eu am avut-o la Dragos (tip seringa) care tragea bine de tot.
Eu de data asta imi iau electrica ,plus ca o mai am si pe cea veche.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
mcoca spune:
Ralu, wow, ce schimbare. Sa fie sanatos Matei!
Emyly felicitari pt bb sanatos!
Hellie, m-au invatat la farmacie cum sa-i pun si e ok, nu am nici o prob.
Iris, pompa electrica, clar. dar eu nu m-as arunca sa iau de nici un fel. Vezi tu daca ai nevoie. Eu am avut nevoie cand Maya Avea 3 luni, ca am inceput sa merg la interviuri pentru un job nou, si ii lasam lapte muls. Daca nu era asta nu imi trebuia.
Vicky, Printzesone and BB (27+)
Kabecka spune:
Ralu, ce surpriza!sa fie sanatos!La cate saptamani iti spusese ca e fetita?
Emyly, ma bucur ca e totul ok!
Iris, eu am avut manuala, asa am primit, dar a fost ok. Marca Nuk era, m-am descurcat cu ea in cazurile in care a fost nevoie sa mai las lapte muls.
Acum nu o mai am, nici nu stiu daca mai cumpar, poate primesc una.
cita_ralu spune:
Acum am reusit sa recuperez
Vio, multumim pentri site, imi place tare mult cred ca o sa iau si eu ceva de acolo. Nu am luat decat un body roz, eu vroiam turcoaz dar nu aveam marimea . Mai "rau" de cativa prieteni care s-au apucat deja sa ne ia chestii roz cu fundite :D
Kabecka la 16 sapt ne-a spus, a spus probabil dar noi al luat-o ca atare
Iris ce doctorita nesuferita, i-am zis si eu cateva. In aceasi situatie sunt si eu cu bebele foarte jos si cu capul inainte, eu ma miram ca simt loviturile doar jos acum mi-am dat seama si de ce .
Restul fetelor
Sanatate multa la cele cu puisorii bolnaviori
22 + Matei Alexandru