Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Neata , haideti la o cafeluta.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

pun langa cafea o farfurie plina ochi cu poale'n brau

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Neatza gata

Ce faceti in dimineata asta mohorata?? Offf abea astept sa vina primavara. Sa vad soare si sa fac in curte curatenie ca e dezastru. Zici ca a fost razboi .

17+
Dana

Mergi la inceput

Noi stam in pat , lenevim , m-am trezit cu o durere de cap . La ora 12 mergem la mama la masa .

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Of... vreau si eu la mama la masa... buba e ca mama mea sta la 2.5 ore de condus.
Noi am prestat de dimineata o omleta cu ciupercute si ceapa verde pe care am halit-o cu salata de sfecla rosie iar la pranz cred ca o sa facem niste ficat de vita la gratar cu legume la tigaie si cu un pic de dovlecel copt.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele am si eu o intrebare asa de dimineata . Este adevarat (sper ca nu) dupa ce nasti natural viata sexuala se schimba? Nu stiu ce sa cred am auzit cateva fete si nu vreau sa se intample asa ceva. Nu mie frik de nastere absolut deloc mai degraba mie frik de dentist.

17+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neata!
ati impartasit din exeperientele voastre legat de nastere. eu am scris cu cateva capitole in urma, desi sunt mica de statura, am nascut un bebe dolofan de 3.550 g, nastere naturala fara anestezie. la mine taietura de jos s-a vindecat f f repede, maxim o saptamana m-a durut, dar stateam in pat pe o parte, nu pe fund.
daca nasterea a decurs f simplu, contractii dureroase f putine, maria practic a alunecat cand am impins de a treia oara, nici gand sa simt cum pocnesc oasele sau alte chestii. eu am vrut senzatii tari, cum zicea si paula, dar s-a terminat totul asa repede ca am si intrebat socata doctorita, cum e gat? asta a fost tot? si cand urlu, cand ma sterge asisntea pe frunte?
am fost un caz fericit, cred eu, pt ca din ce am citit la voi, ati fost unele care ati patimit. la mine necazul cel mare a fost dupa nastere, alaptatul mi-a dat fiori, nu am avut pe nimeni alaturi sa imi spune cu ce se mananca, asa am ajuns la camera de garda cu o mastita urata, durerile cele mai mari de pe lume.
nici viata de dupa nastere nu s-a schimbat in vreun fel, ma refer la viata intima, cred ca si asta e diferit de la un om la altul.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=oana&year=2013&month=7&day=17&babycount=1

Mergi la inceput

Eu am noroc ca mama sta la 3 blocuri de mine si soacra la 2 blocuri . In 5. Min sunt la ele , daca am nevoie de ceva executa repede . Am sa pap si eu sfecla rosie azi ca mi pofta , muraturile nu le mai suport la miros( dupa ce am mancat toate gogonele murate)

11+

Mergi la inceput

Olimp unde esti?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Neata fetele

Cum am spus si eu,mie nasterea in sine mi s-a parut destul de usoara,eream obisnuita cu durerile,nu am tipat,nu am facut diverse zgomote prin spital....chiar ma intreba o fata care nascuse,cum de nu scot nici un zgomot ca pe ea o auzito tot spitalul.... si i-am raspuns ca imi este rusine sa fac galagie...va dati seama ,eu in momentele alea ma gandeam la bun simt

unidanad eu spun ca nu se schimba nimic la viata sexuala,atata timp cat ai si un doctor bun,care dupa ce te taie sa stie sa te coase bine. Chiar radeam de o mamica mai nebunatica,care i-a zis la doctor dupa ce a nascut sa o coase mai stramp,intelegeti voi la ce se referea

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput