Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
Bobitza_85 spune:
Maria si eu merg pe 12 feb la DT
Fetele, la mine DPN conform UM este 21.08.2013, iar la ultima eco scria 16.08.
Daca fac cezariana, cam cu cat se devanseaza termenul? Vreau sa fac un calcul pt CPrenatal
11 +
monicaa spune:
Eu am nascut natural dar a durat 37 de ore de la ruperea apei. Am fost rupta de oboseala la sfarsit dar am fost si eu si fata monitorizate permanent si am fost bine. Cam cu 4 ore inainte sa iasa Clara m-au apucat pandaliile si am cerut cezariana ca eu nu mai rezist. A venit dctorita de garda, tanara si f dragutza si mi-a vorbit asa de bland, mi-a explicat ca e totul in regula, nu se merita sa ma taie.
Am reusit sa ma relaxez respirand in burta si pana la urma a functionat. Am fost foarte fericita. Am nascut la 01:05 noaptea, la 3 am ajuns in salon. La 6 m-am trezit si puteam sa tzopai prin spital de fericire.
A durut nu zic nu dar am uitat asa repede durerile. M-au taiat jos dar m-am recuperat foarte repede. Cumparasem preventiv colac din ala de stat in fund. E si acum impachetat original.
E drept ca eu sunt de fel tare curajoasa si rezist bine la durere.
Dureri de cm am avut intotdeauna, in liceu in prima zi ramaneam acasa de rau. Dar senzatia aia cand simti ca iese copilul si apoi imediat primul tipat n-as da-o ptr nimic in lume.
Asa ca sper ca si acum sa pot naste natural.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 12 +
paula_m spune:
Mony, 4 ani se fac la drept. Deci mai am doar 3 jumate.
Alexandra, in listuta se trece DPN conform ultimului ciclu, altfel tb sa modificam dupa fiecare control in fctie de cat de mare sau mic e bb. Si chiar nu vrem asta
La mine nu s-a devansat termenul deloc la cezariana. Totul depinde de dr , de copil...dar eu zic ca ideal e sa nu se devanseze termenul, pt ca copilul sa fie pregatit de nastere. Si corpul mamei, de copil
Monica, senzatia aia o vreau si eu, cand iese copilul...ca si la cezariana auzi primul tipat ( inca e si mai surpriza, pt ca nu stii cand e, ca nu simti cand il scoate ).
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Mony08 spune:
Paula cred ca n-au mai scris fetele sa poti sa inveti
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
Bobitza_85 spune:
Paula, tu ai facut cezariana dupa ce ti s-a rupt apa sau ai fost programata inainte?
11 +
paula_m spune:
Mi-a fost programata cezariana inainte cu 2 zile de DPN, am tot tras de timp, ca daca era dupa dr, mi-o programau mai repede ( sincer, am vrut si copil in zodia leu, deci tb sa trec de 23 iulie), Si m-au programat in 24, dar in 23 seara mi s-au fisurat membranele.
Am invatat un pic, doar joi am examen, dar amniocenteza asta, imi strica planurile, asa ca tb sa invat din timp. Dar nu am avut nici un chef. Invat un capitol, mai arunc o privire pe net.
Acum ii fac orez cu lapte lui Raul, de pe o reteta de pe net si astept sa fiarba orezul...pana acum, niciodata nu mi-a iesit orezul bun, incerc acum sa vad cum iese. Voi cum faceti orez cu lapte?
poze
Bobitza_85 spune:
Paula, multumesc pt detalii! Si eu vreau sa fie leut puiul meu
Multa bafta la examen!
Eu pun 3-4 parti de lapte la una de orez, zahar si multa vanilie cu scortisoara. Il opresc din fiert cand mai are lapte pt ca el absoarbe si dupa si imi place cremos, nu uscat :) Il servesc cu dulceata de visine sau capsune
11 +
Adde2510 spune:
De cateva zile mi-e pofta de orez cu lapte! :)) Eu am un talent cu orezul, mi se cam lipeste de fundul cratitei pt. ca uit sa mestec in el...
paula_m spune:
Primul meu orez cu lapte bun. Doar ca am dublat portile si am pus mult mai putin zahar decat in reteta.
Noapte buna, gagici!!
poze
Bobitza_85 spune:
Vad ca e liniste La noi pe forum, toate mamicile sunt plecate asa ca ma retrag si eu si va urez noapte buna !!!
11 +