Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cred ca nu am nici eu rabdare si o sa fac ceva anlize, sa vb cu drta de familie...
Yvy, ziceam ca fiecare cu piticii lui. Eu am probleme cu spatele si am avut mereu, nus`ce malformatie congenitala pe la bazin, cifoza etc etc. Si coloana mea nu se arcuieste sub forma de S cum ar fi normal ci jos la bazin vine dreapta fara arcuirea de rigoare, automat schimbandu-se centrul de greutate. De aici si riscul ca in sarcina sa mi se deplaseze vreo vertebra si a ajunge in scaun cu rotile, asa mi s-a explicat mai de demult de catre un dr. Dar eu si acum sunt pe tocuri de 12 cm.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia_Rodica eu am repetat ca papagalul ce mi-a zis DR mie.

Mie mi-a iesit usoara anemie la anlizele din decembrie si am repetat de buna voie si nesilita de nimeni sangele cand am facut acum 1 saptamana analize pr RH. Si mi-a iesit iar anemie ...mai mare putin (in dec aveam hematocritul 33 si acum il am 30) desi am luat cu sfintenie in fiecare seara fierul. Acum o sa ma duc la o prietena care e asistenta sa imi faca analize specifice pt calciu fier si etc.
E drept ca eu nici nu m-am atins de carne rosie in primul trimestru dar dupa ce am aflat de anemie am incercat sa manac spanac si verdeata ca o capra si carne rosie, oua etc. Eu stiu ca nu mananc prea bio ca nu prea am de unde asa ca e nevoie de supliment clar.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Alina, sa-ti fie de bine si sa te tina culoarea!
Eu am noroc ca am reusit sa ajung la culoarea mea naturala. La ultima tunsoare din decembrie, mi-a luat si ultimile ramasite de blond, asa ca am scapat de acest stres. Unghiile inca mi le mai fac cu gel. Cred ca ma mai duc prin martie, apoi inainte de Paste si cam atat.

Mergi la inceput

Diana nici eu nu am pus gura pe carne in primul trimestru, nici pe oua. Acum insa merg bine ouale, imi fac ochiuri. Carne mai mananc dar tot nu cu mare pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Diana... hemoglobina cum iti iese?

Alina 18+

Mergi la inceput

Ha! cum stand cu voi la taifas pap de pranz: ficat la gratar cu piure de spanac si salata de sfecla rosie. Daca da naba si fac analize si iese fierul prost mor cu toti hematologii de gat.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

in decembrie era 11.17
si in 28 ianuarie 10.6

tot mai jos ma duc ...si chiar am mancat bine...dupa cum ma plangeam mai devreme am pus aproape doua kg in ultima saptamana

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Nu pot sa mananc spanac nici sa ma bati. Imi amintesc ca tineam o cura de slabit si trebuia musai sa mananc spanac, apoi bagam o lingura si ma abtineam sa nu vomit, mai trageam un pic de aer, imi faceam curaj si mai bagam o lingura.
Doar verde, frunze, in salata pot sa-l mananc, asa ca eu mai astept putin.
Pofta mare Alina!

Mergi la inceput

Daca duc eu sarcina cu 8.9 nu trebuie sa-ti faci griji de nicio culoare.. Bine eu am alte bube de e asa mica hemoglobina. Surprinzator insa, sideremia a iesit mai mult decat ok. sunt curioasa acum cum stau lucrurile. Maine am programare la 2 la medicul de familie pe care il voi intreba ce analize se mai fac si cand.

Alina 18+

Mergi la inceput