Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Doxy Oricum in primul trim necesarul pt copil e f f mic ca el isi i-a tot ..si si daca anemia e mai mare am inteles ca el oricum e pe primul loc si isi i-a tot ce ii trebuie si te lasa pe tine fara .
Ambii doctori au zis ca trebuie sa iau fier toata sarcina dar nu a zis niciunul ca ar fi grav (sper si eu)
Probleme sunt doar la carentele f mari unde copilul nu are de unde sa isi traga necesarul .
Anemia si lipsa de calciu se intampla in mod normal la fetele care nu au rezerve de dinainte de sarcina. Pt ca astea doua sunt cele mai "consumate" de copil pt formarea sangelui si oaselor. Eu una asa am inteles de la cum mi s-a explicat.

18+
viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Diana, din cate stiu, asimilarea fierului din verdeturi se face prin insotirea de vitamina C, eu asa stiu . Mai intreaba dr-ul, ca poate si asta e problema de nu-l asimilezi. Daca gasesti pe undeva coacaze negre, la alimente BIO, alea sunt foarte recomandate.

Poate suna aiurea, dar am mai mare incredere in alimente decat in medicamente. Dar repet, asta e referitor la organismul meu. Eu am imunitate buna, nu am si nu am, avut probleme si sunt sigura ca laba e alimentatia oferita.

Si sa va zic ce mi-a spus dr-ul de familie. M-a intrebat unde am crescut, cum m-am alimentat . Eu am facut transhumanta, crescand la bunici, de la 10 luni pana la 6 ani. La munte, toata vara, ma hranea bunica cu ceapa verde, usturoi, mancare de fasole si cartofi, salate, dragavei, urzici, branzeturi si 2 mese pe zi erau asigurate de laptele de capra cu mamaliga. Si a zis ca de aici lipsa de probleme si imunitatea ridicata, laptele de capra

viitoare mamica de hocheist 14+

Mergi la inceput