Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Vai, am avut o noapte de cosmar. Toata noaptea am visat amniocenteza, mi-e o frica de mor!! Acum nu mai sunt asa sigura ca vreau. Sunt o fricoasa, numai ace lungi vad in fata ochilor!
Oare, am visat, sau azu face Oanaamnio?

Yvyana, chiar, nu ti-au dat nici un calmant? La mine nu a fost nevoie, mi-au dat in primele 12 ore, pt durerile alea cand se contracta uterul, dar atat m-a durut.
Asa cum nici nasterile naturale nu seamana una cu alta, nici cezarienele . Eu in a3a zi nu mai aveam nimic. Ba da, in timpul cezarienei mi-am miscat capul sa-l vad pe Raul si 3 zile am avut o durere de cap infioratoare, dr mi-a spus ca e din cauza ca mi-am miscat capul in timpul anesteziei, mi-a trecut de la sine.

Amalia, cine te pune, mama, sa asculti ce zice toata lumea?! Nu le mai baga in seama, si stai cum vrei tu...ti-ai castigat acest drept, in toti acei ani de rugaciuni si speranta. Ai grija de voi si nu te mai stresa pt toate "d-nele".

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Multe fete cu activatate aici!!!
Betty crezi ca statul la birou, dupa 3 zile de la amnio imi face rau??Mi-am pus utrogestanul, am no=spa la birou si daca simt ceva nasol, plec acasa cu laptop cu tot.

Paula,normal ca ti-e frica. Ce crezi ca a fost vreo una care nu i-a fost??dar gandeste-te ca o faci pt bebe si pt linistea ta.
La ce ora esi programata maine?

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata

Cat ati mai scris fetelor, nu o sa apuc sa citesc. Va doresc o saptamana minunata.

Felicitari pt fetite

viitoare mamica de hocheist 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata!
Oana... din piata am luat dar se gaseste si la supermarket.
Vad ca vorbeati de legat la maini.... asa de "preocupata" am fost de acest aspect incat sa mor daca imi mai aduc aminte daca m-a legat sau nu. Imi aduc aminte la un moment dat ca a inceput sa ma intepe fata asa ca si cand ar fi amortit si mi-a pus masca de oxigen pe care la un moment dat n-am mai suportat-o... mi se parea ca mai rau ma incurca decat sa ma ajute sa respir.
Cea mai misto faza a fost ca mie mi s-au rupt membranele in urma unui gratar copios. Pe la 5 ne-am ridicat de la masa si la 5.30 dupa amiaza m-am baltit la propriu. Gratarul fusese din belsug udat cu mujdei. V. nu a fost asa fitos la usturoi. La bb2 nici nu ma pot uita la mujdei.
Prin urmare l-am albastrit pe anestezist care statea la capul meu cu mirosul. Sa nu va mai zic ca respiram si pe gura ca aveam nasul infundat.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Amalia fa cum simti tu, corpul tau iti trimite semnalele potrivite. Daca tu esti ok in pat stai cat poti, lasa "binevoitorii" deoparte. Sunt multi destepti pe lumea asta.
Eu de la Clexane nu am nici o problema, il faci corect? Nu ar trebui sa ai galme...cred.

Legat de nastere fiecare isi cunoaste pragul de durere. Eu m-am razgandit de vreo 10 ori prima oara si am pus in balanta de ce mi-e mai frica si urat si am decis ca aceea e cezariana. De aceea am ales sa nasc natural. Nu am avut nici un fel de anestezie, am avut un travaliu de 4 ore relativ usor. De recuperat m-am recuperat foarte repede, dar asta depinde de organismul fiecareia. Cel mai frica mi-a fost de epiziotomie si mi-e frica si acum de ea de mor. Dar mie in general mi-e frica de ace , taieturi si alte cele. Acum voi alege din nou natural pt aceleasi frici ale mele, dar daca e musai cezariana ma impac eu si cu gandul asta.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Eu din cauza alimentatie proaste din perioada greturilor, am o usoara anemie. Medicul mi-a prescris suplimente de fier. Le-am luat, zic sa fie bine, desi nu prea mi-a suras ideea, toata viata mea nu am luat medicamente pt ceva carente, ca nu am avut probleme de genul. Deci am avut reactii adverse la fier , cum sunt: diaree, dureri abdominale, dureri de cap si greturi. Cine s-a simtit rau vineri, EEEUUUUUU. Atat a fost cu suplimentul de fier. Sambata mi-am adus aminte ca socrela mi-a dat niste preparate babesti din fructe si mi-a si specificat sa iau ca are mult fier si o sa am nevoie. Deci am trecut pe fructe de padure, de la socrela, care sunt ffffffffffff gustoase. Peste o luna repet analiza de sange

Am inceput sa beau cafea , nu-mi mai este greata, cu mult lapte. Dimineata nu mai am greturi, sunt fresh . Doar seara am arsuri, ceea ce pt mine este bine, ca sunt acasa si e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna dimineata! Incerc sa citesc din urma si raspund pe masura ce citesc, ca dupa aia iar uit ce am vrut sa zic.
Laura, interesant articolul despre ecografii, daca tipa care l-a scris are dreptate, trag concluzia ca am un dr. bun.
M-a chemat la eco prima data la 8 sapt "cand avem ce vedea". Apoi la 12 pentru DT (mai mult pentru translucenta nucala). Niciodata nu mi-a propus (desi are in dotare) eco 3D sau 4D. Sper acum sa vina si la nastere, am sa-l intreb daca vine, dar un pic mai tarziu. Imi place foarte mult de el, e fffff calm, imi transmite o stare de bine si relaxare, ma face sa ma simt linistita si in siguranta.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

In ceea ce priveste taietura de jos, (nu stiu acum daca are vreo legatura cu faptul ca dr. imi era si prieten f apropiat si si-o fi dat toata silinta, sau doar am fost mai norocoasa eu)mi-a zis ca nu am voie sa ma asez pe fund 7 zile si am respectat cu sfintenie, stateam pe laterale doar. Nu am avut nici o problema, absolut. A stat sa coase 45 de minute, ca eram cu ochii pe ceasul din sala de nastere, ma plictisisem deja.
Aaaaa si mai este un aspect, eu nu m-am rupt, m-a taiat el preventiv. Mi-a explicat ca el e de parerea ca mai bine ma taie elegant si apoi coase frumos decat sa lasam la voia intamplarii poate ma rup sau poate nu. Caci daca am ghinion si ma rup, atunci iese mai urat si se complica lucrurile. Iar eu am fost de acord cu el.

Mergi la inceput

Paula, la mine cred ca nu s-a eliberat acel hormon de care zici tu.
Mult timp mi s-a parut Rares urat. Chiar ma gandeam cum e naiba cu instinctul asta matern si cu "cel mai frumos copil". Era vanat, cu ochii mari, fara gene parca, cu alte cuvante urat si gata. Abia pe la 3 luni incepea sa se mai lumineze. Iar acum e cel mai frumos din lume, chiar sunt convinsa de asta .

Mergi la inceput

Doxy, imi vine sa te pup pt ce ai zis . Eu intotdeauna am zis ca toti copii sunt urati dupa nastere . Sunt umflati de la statul in lichid, n-au forma, trebuie sa treaca timpul ca sa se formeze. Am fost certata de mame "ca o sa vezi tu cand o sa ai copilul tau..." bleah. Ma cunosc si sunt realista si cum esti tu mama, mai sunt si altele care au zis ca le aratau copii ca broastele Sunt convinsa ca nu o sa am val pe ochi doar ca e al meu

Mergi la inceput