Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
doxy spune:
Alexandra, ai spus o chestie despre viata de cuplu si nastere naturala care mi-a amintit ceva... Fetelor, eu dupa nastere (e clar ca nu imediat, cred ca primul contact l-am avut dupa 40 de zile), am devenit muuuuult mai sensibila pe "acolo". Ma jenez sa vin cu amanunte, dar placerea e muuult mai mare ca inainte, nu stiu cum se explica si sunt curioasa daca i s-a mai intamplat cuiva.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
amaliaro spune:
Buna burticute!sa avem o saptamana cu vesti bune
Paulasi pun o vorba buna la DD sa aiba grija de tine si de bebe la amino,eu am fost la analize azi maine am rezultatul sper sa iasa bine
Pup toata gasca
Si am decis ca nu mai ascult de nimeni decat de mine
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia ce burtica frumoasa ai!!!!
Ce analize ai facut?
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
delia_timpau spune:
neata fetele si o saptamana usoara sa avem!
paula, suntem alaturi de tine! o sa fie bine! cum mai stai cu raceala?
eu am mai facut in we o poza la burtica, tot micuta mi se pare, dar ma uitam ca e cam ascutita..asta in traditia populara inseamna baiat, nu?
a, si am uitat sa va pov de dresurile de gravida de la gatta, care nu imi plac. si mi s-au parut si scumpei, la 45 ron..au cusaturile alea atat de groase, ca se vede tot printr-o fustita/rochita care acum oricum sta mai mulata..
va pup!
14+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Doxy, imi vine sa te pup pt ce ai zis . Eu intotdeauna am zis ca toti copii sunt urati dupa nastere . Sunt umflati de la statul in lichid, n-au forma, trebuie sa treaca timpul ca sa se formeze. Am fost certata de mame "ca o sa vezi tu cand o sa ai copilul tau..." bleah. Ma cunosc si sunt realista si cum esti tu mama, mai sunt si altele care au zis ca le aratau copii ca broastele Sunt convinsa ca nu o sa am val pe ochi doar ca e al meu viitoare mamica de hocheist 14+ |
, banuiesc ca nu ai vrut sa spui ca eu sunt nerealista si mincinoasa, dar intr-adevar o sa vb dupa ce vei naste. Sunt f multe afirmatii care se fac inainte de a avea un copil ( pe care le-am facut si eu la randul meu - din ignoranta) si apoi mi-am dat seama ce tare m-am putut insela. Mie chiar mi s-a parut, imediat duap nastere, ca am cel mai frumos copil din lume, am fost f mandra si m-am indragostit instant de el. Si nu era umflat, nu era vanat, era roz si rotund ( poate din cauza ca am nascut prin cezariana, si copilul nu a tb sa se chinuie sa iasa afara)
Si mai vreau sa precizez, ca mie, inainte de a-l avea pe al meu, nu mi-au placut copii, de nici un fel, nu mai pusesem mana pe un copil de ani intregi...mama mea incepuse sa-si faca pb ca nu o sa fac copii, asa eram de indiferenta fata de ei
EDIT : tb sa caut o poza cu Raul dupa nastere, daca intrati la semnatura mea, si in albume, am un album - Raul nastere, dar nu se vede asa bine...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 17+
Am implinit doi anisori!!!
poze
delia_timpau spune:
amalia, ce burtica scumpica!!
fetelor, mai puneti si voi poze cu burtici,ca tare imi place sa ma uit la ele!!
14+
doxy spune:
Fetelor, pre/postnatalul este de 126 de zile, daca imi iau de ex. 6 zile de prenatal, restul se considera post natal si voi lua 120 de zile postnanal cu intemnizatie de 85% din venitul brut? Sau voi lua postnatal numai acele 42 de zile minim obligatorii?
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
delia_timpau spune:
n-or arata ei chiar asa de bine, dar pe mine intotdeauna m-a emotionat minunea de a ii vedea pt prima data asa cum sunt ei, mici, neajutorati si puri. eu de fiecare data plang cand vad un nou nascut, chiar si la TV
in schimb sotul meu are o denumire generica pt nou nascuti: chucky :))))
14+
stefana0909 spune:
Amalia, tu ai facut analiza de secretie vaginala? Daca da, cum ai procedat cu ovulele de progesteron?
Eu am fost azi la recoltre si mi s-a spus de la laborator sa intrerup 3 zile sau sa le iau oral.
11+
amaliaro spune:
Ele pai cele de trim II calciu fier maneziu hematocrite IGG IGM pt rubeola ca nu am facut o cand eram copil urina si analize generale scria pe trimitere
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota