Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna seara tuturor fetelor, va pup si ne auzim maine, caci azi sunt franta dupa o saptamana de munca si traveling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multi ani scumpa noastra Elena!

Sa ai o zi superba, ca tine!

Esti nascuta in aceeasi zi cu finutul meu, el face 2 ani azi! Te pup draga mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mess0804, am vorbit cu prietena mea de la Londra (e si ea interpreta, deci stie sistemul local bine), nu e normal ce ti s-a intamplat. Esti inscrisa la medic de familie? Daca da, e treaba medicului de familie, a GP-ului, sa iti faca referral la spital, el face trimiterea si pe tine te va contacta o moasa sa vedeti cand e cel mai convenabil pentru tine sa mergi la primul control, la scan etc. Prietena mea spune sa iei legatura cu cei de la cabinetul GP-ului sa le ceri sa iti faca referral. Daca nu esti inscrisa la GP, inscrie-te zilele astea si cere sa iti faca trimiterea - nu e treaba ta sa te auto-refer, ci a GP-ului.

Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Multumesc frumos pentru urari, sunteti foarte dragute. Chiar ca samburelul dovlecelul asta e cel mai frumos cadou ever!

Maine ma intalnesc cu niste prieteni sa sarbatorim si tare imi e ca o sa fiu foarte suspecta cand nici macar de ziua mea nu beau si eu un paharel Pana acuma am tot inventat dureri de cap, antibiotice pt te miri ce, dar deja bate la ochi, ca nu ziceam niciodata nu unui pahar de vin sau gin tonic haha

Mergi la inceput

La Multi Ani, Elena!

Bun venit, Florycyk

Elena, o varianta ar si sa comanzi un cocktail...fara alcool. E tot in acelasi tip de pahar, tot dichisit... si "multi vede, putini cunoaste" Sau sa pretinzi ca trebuie sa iei medicamente "fir-ar sa fie de masea, chiar de ziua mea s-a infectat si trebuie sa iau antibiotice!" Sa stii ca functioneaza trucul asta, stiu pe cineva care a trecut de tot sezonul de sarbatori cu Xmas party-uri pretinzand ca e bolnavioara, dar de fapt avea bebe in burtica

Dark Bendis 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Elena la multi ani si tot ce iti doresti, cel mai important samburel sanatos si la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Alinabold multumesc pentru felicitari, am contract pe perioada determinata dar nu are voie sa-mi faca nimic atata timp cat am anuntat ca sunt insarcinata, contractul merge mai departe, am cateva colege in aceeasi situatie si stau acasa in medical,trebuie doar sa ma mai interesez putin, voi merge la casa de asigurari medicale de care apartin sa vorbesc si sa vad ce pot face.
elutza82 multumesc pentru felicitari, speram sa avem toate sarcini usoare si nastere la fel.
Eu desi nu am probleme cu mancatul si cu raul de dimineata tot ma simt ciudat si nu prea bine.Poate e si varsta cine stie.
UM 15.12.2012 DNP: 16.09.2013, o nastere in 16.06.2009-Alexia data nasterii mele:11.05.1976-pentru completarea listei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_lupu spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.M-am angajat in nov. 2012,iar in ianuarie am aflat ca sunt insarcinata.Saptamana imediat urmatoare am anuntat la servici ca sunt insarcinata,apoi mi-au cerut Schwangerschaftbestätigung.Nu stiu daca se poate numi ca stai acasa in medical,ci pur si simplu firma e obligata sa te tina si sa te plateasca pe perioada cat aveai contract.De ex.,la mine plateste firma si casa de asigurari pana in mai.
La mine face absolut totul numai firma,eu doar am semnat un act prin care am interzicere la munca.Si nici nu ma pot angaja altundeva pt. ca figurez la casa de asigurari cu Beschäftigungsverbot.
E mai bine pt sambureii nostri sa doarma linistiti,nu la program.Eu cel putin ma simt foarte,foarte odihnita.

Citat:
citat din mesajul lui genny76

Alinabold multumesc pentru felicitari, am contract pe perioada determinata dar nu are voie sa-mi faca nimic atata timp cat am anuntat ca sunt insarcinata, contractul merge mai departe, am cateva colege in aceeasi situatie si stau acasa in medical,trebuie doar sa ma mai interesez putin, voi merge la casa de asigurari medicale de care apartin sa vorbesc si sa vad ce pot face.
elutza82 multumesc pentru felicitari, speram sa avem toate sarcini usoare si nastere la fel.
Eu desi nu am probleme cu mancatul si cu raul de dimineata tot ma simt ciudat si nu prea bine.Poate e si varsta cine stie.
UM 15.12.2012 DNP: 16.09.2013, o nastere in 16.06.2009-Alexia data nasterii mele:11.05.1976-pentru completarea listei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Buna fetelor, multumesc ca m-ati adaugat pe lista.

Avem confirmare echografica, sarcina e unde trebuie, embrionul are infima marime de 0,34 cm. In rest totul pare normal, dar activitate cardiaca nu se vede la varsta si marimea asta. A zis sa revin peste 10 zile.

Ca si data trecuta, nu mi-e rau deloc. Inafara faptului ca mananc mai mult, nu se vede nici o schimbare.

S-a prins juniorul ca urmeaza sa devina big brother si a inceput sa scormoneasca niste intrebari de nu stiu ce sa-i zic. Si e hotarat ca vrea frate, nu sora. Imperativ. :-)))

Am si DPN: 29 septembrie.

Cius !

Mergi la inceput

Conform app-ului de pe telefon bebe are cam 2 cm, deci e de marimea unui bob de strugure Deja s-au format organele sexuale - numai ca nu se pot distinge, dar macar stim ca...ce e e, nu se mai schimba nimic de acum incolo

Virgo, si am meu baietel m-a anuntat categoric ca el vrea fratior, ma rog, nu i-am zis ca o sa vina bebe si la noi, dar ... stie el , alaltaieri ne-a declarat ca "mummy has a baby in her tummy, cos' all mummies have babies in their tummies" si ca "the baby will come in summer, all the babies are summer creatures". Aici l-am zapacit un pic, ca i-am zis ca el a venit iarna, si nu vara. La care a zis doar "ah!" si nu a mai continuat subiectul Deci noi nu i-am zis nici da, nici ba... doar am deviat discutia

Dark Bendis 9+

Mergi la inceput