Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

A, pentru arsuri stomacale, eu luam Gaviscon daca chiar nu trecea cu lapte rece. Si mai stiu ca fetele din State de la odiseea din 2008/2009 au mai luat Tums. Aici medicul recomanda Gaviscon, sigur se gaseste si in Germania.

Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Salutari tuturor,

Voiam doar sa vad daca apare semnatura.

cu drag!

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Hihi .. Lilly Allen sta la mine in cartier ... si se plange si ea de serviciile oferite de stat, asa ca nu doar eu is nemultumita

http://metro.co.uk/2013/01/15/lily-allen-hits-out-at-nhs-over-baby-treatment-3352704/

DarkBendis din cate stiu in UK depinde f mult de zona in care stai, pe mine la GP nici nu m-a gata de seama, am sunat sa intreb daca tb sa ma inregistreze cumva ca is insarcinata si mi-au zis sa sun sa ma self-refer la spitalul care e cel mai apropiat si atat.
Mie mie f frica, is copil unic pt ca maica-mea a pierdut 4 sarcini, eu asta am obtinut-o dupa cativa ani de ateptari, ma rog sa fie totul bine in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pastilutza spune:

buna fetelor,
ce mult ati mai scris! wow!
Va pup pe toate si imi doresc sa va fie bine, sa va bucurati de burtici.

Pe mine dupa amiaza ma apuca asa o stare de apatie, de nu-mi mai vine sa fac nimic. Evenutal doar sa dorm si iar sa dorm.
Iar starea de greata fata de mancare tot incepand cu ora 4 dupa-amiaza se intaleaza.

Am fost si la al doilea medic, care mi s-a parut si el ok. La el am de carcotit doar ca mi-a recomandat ca pe toata perioada sarcinii sa ne ferim sa mai ajunga sperma inauntru, ca cica ar provoca contractii.

hmm, ciudat! Ati mai auzit asa ceva?

Mi-am facut si analizele recomandate si din cele la care am primit raspuns pana acum vad ca nu se incadreaza in norme :
-acidul uric seric- e mai mic decat normal
-numarul de monocite e crescut peste limite
-fibrinogen-ul e scazut sub limite
-virusul rubeolei anticorpi IgC - peste limita cu mult- dar am inteles ca asta e de bine :))

Abia astept sa ajung la medic cu rezultatele, dar mai am intre timp papanicolau de facut.

o dupa amiaza frumoasa.

Multi pupici fetelor noi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Aoleu, pai asa inteleg si eu de ce esti ingrijorata. Aici, in Scotia, in momentul cand afli ca esti insarcinata mergi la medicul de familie si el te intreaba la ce spital vrei sa mergi sa iti fie urmarita sarcina (si unde o sa nasti) si iti spune ce alternative ai, de obicei 2-3 spitale, in orasele mari. Si apoi tot el trimite scrisoarea de "referral", si in 2-3 saptamani, poate chiar mai putin, primesti acasa scrisoare de la spital cand va trebui sa mergi la primul control, si cand ai prima ecografie. Tot lunar mergi si la medicul de familie la control, daca nu cumva iti spune el sa mergi mai des - sau mai rar, depinde de situatie. Chiar nu am auzit de self-referrals aici oofff! Oare nu poti sa schimbi GP-ul, e ceva neinregula, o sa o intreb pe o prietena buna care sta in Londra, daca e normal ce ti s-a cerut sau ... it's just your GP practice.

Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salome10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pastilutza

buna fetelor,
ce mult ati mai scris! wow!
Va pup pe toate si imi doresc sa va fie bine, sa va bucurati de burtici.

Pe mine dupa amiaza ma apuca asa o stare de apatie, de nu-mi mai vine sa fac nimic. Evenutal doar sa dorm si iar sa dorm.
Iar starea de greata fata de mancare tot incepand cu ora 4 dupa-amiaza se intaleaza.

Am fost si la al doilea medic, care mi s-a parut si el ok. La el am de carcotit doar ca mi-a recomandat ca pe toata perioada sarcinii sa ne ferim sa mai ajunga sperma inauntru, ca cica ar provoca contractii.

hmm, ciudat! Ati mai auzit asa ceva?

Mi-am facut si analizele recomandate si din cele la care am primit raspuns pana acum vad ca nu se incadreaza in norme :
-acidul uric seric- e mai mic decat normal
-numarul de monocite e crescut peste limite
-fibrinogen-ul e scazut sub limite
-virusul rubeolei anticorpi IgC - peste limita cu mult- dar am inteles ca asta e de bine :))

Abia astept sa ajung la medic cu rezultatele, dar mai am intre timp papanicolau de facut.

o dupa amiaza frumoasa.

Multi pupici fetelor noi !!!

Asta spune si dr. meu legat de sperma, produce contractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

cum ma scriu si eu aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut dragi mamici

Azi sunt foarte fericita! Am fost la eco dimineata si l-am vazut pe bebe!! Ba mai mult, am vazut si auzit inimioara! Ce emotii am avut, e ceva ce nu poate fi descris in cuvinte. Sunt intr-o euforie totala azi, nu mai am chef de munca hahah

Multumesc mult pt sugestiile referitoare la rochie. Pana la urma m-am linistit ca mi-a spus ca va fi cu talie inalta, lunga, pe un umar si dintr-un material vaporos. Cred ca va sta chiar bine pe burtica de 7 luni cat voi avea in Iulie

Bun venit noilor mamici! Sarcina usoara si bebei sanatosi

Dark Bendis, merci pt sfatul referitor la flu shot. Nici eu nu l-am facut niciodata dar acuma chiar ma gandesc serios si il voi intreba pe medic saptamana viitoare. Sper ca prietena ta sa fie bine

Joy, ce dragut ai povestit despre Chip si Dale, felicitari

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui florycyk25

cum ma scriu si eu aici?

Bine ai venit florycyk!
Iti doresc o sarcina frumoasa si la termen. Este prima? Daca vrei, da ne si noua datele sa le punem pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

La multi ani Elena!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Sa primesti un samburel-dovlecel sanatos, la termen si cuminte!!!

Petrecere frumoasa!!!

7+

Mergi la inceput