Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
pisellino spune:
uau chiar suntem cateva din germania burta e la moda aici
nu mai stiu cine zicea de arsuri stomacale,eu am luat iaurt simplu cu mai multe grasimi nu stiu daca e bine dar numai cu ala imi trece si evit sa mananc prajit ca de nu toata noaptea crap cu iaurtul in mana. in rest toate bune si frumoase nu mai am greuti decat in cazuri exceptionale
va pup o zi frumoasa
Miralexia spune:
Criss multumesc mult pt raspuns, ma bucur sa aud asta :)
fiind prima sarcina ma panichez repede. poate o sa ma consideri masochista :) insa in zilele cand am avut greturi ma bucuram ca stiam ca e bebe acolo. acum cand nu am mai avut aceleasi stari m-am panicat.
nu am sangerat iar durerile de burta au fost f putine si slabe ca intensitate.
abia astept sa ajung la eco de la 13 sapt sa vad ce mai face.
sper sa inoate linistit acolo la mine in burtica.
eu am si o mica decolare ou la pol inferior de 1,3 cm care sper sa nu il afecteze pe bebe. offff as vrea sa nu mai fiu stresata si sa ma bucur de sarcina dar asa greu am ramas insarcinata incat ma sperii f tare cand apar momente din astea
criss21 spune:
Miralexia, te inteleg, si eu tot la prima sarcina sunt si m-am bucurat cand aveam greturi si m-am panicat cand nu le mai aveam. Ieri de exemplu nu m-au deranjat nici macar mirosurile, dar azi am avut usoare greturi de dimineata. Incearca sa nu te mai stresezi ca nu-i face bine lui bebe
Sper sa fie totul bine la 12 saptamani
Vi4i spune:
Buna dimineata la fete asa mai inspre amiaza!
asteptam vesti de la fetele care au fost sau se v-or duce la eco astazi! sper sa veniti toate cu vesti bune!!!
Joyjoy felicitari p-u Chip si Dale! ai vazut sunt bine mersi amandoi acolo! si cresc frumos la mami in burtic!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 7+
Vi4i spune:
Laura si tie felicitari p-u inimioara! cand auzi cum bate e cel mai frumos sunet! eu la prima sarcina de fiecare data cand auzeam cum bate inimioara,imi dadeau lacrimile!!!
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
Vi4i spune:
bun venit fetelor noi!
Catalina am citit povestea lui Robi(un pupic de la mine)
si toata noaptea m-am gandit la voi! nu pot spune decat ca esti o MAMA eroina si meriti tot respectul din lume. sa va dea Doamne Doamne multa rabdare si curaj! si un bebic sanatos, la termen si frumos!
pisellino spune:
am si eu o intrebare:voi ati renuntat de tot la cafea?eu mai beau cate o cafea mai slaba dimineata cam la 2 zile daca mi-e prea pofta beau si mai des dar incerc sa ma abtin (de la 3-4 cafele pe zi).cu robi spre exemplu nu am baut cafea nici suc cola macar sa nu-i faca rau si cat m-am protejat a fost degeaba, sindromul de genetica nu a tinut cont de vointa mea de viata bio.
DarkBendis spune:
Ia sa va amuz eu de dimineata! Deci am dus pe cel mic la gradi la ora 9 si apoi fuga-fuga la medicul de familie, la programarea la 9.20. Ca sa aflu ca da, programarea e la 9.20, da' luni, nu azi. Tot e bine ca nu a fost ieri Cum s-ar zice, neuronu' gravid in actiune, deja isi face de cap Si sunt abia la inceput de sarcina Bineinteles ca a trebuit sa imi anulez programarea de luni, ca voi fi de dimineata la tribunal, am 2 cazuri la care trebuie sa asist, o sa sun mai incolo sa imi fac alta cu GP-ul, cand voi avea mai multe detalii in legatura cu programul meu de saptamana viitoare.
Pisellino poti sa iti bei cafeluta de dimineata, mai ales daca e si slaba ea. Aici se spune ca un pic de cafea nu strica, ideea e sa nu facem abuz.
Miralexia, nici eu nu am deloc deloc greturi (si azi intrat in saptamana a 10-a), nici la sarcina cu Mister nu am avut.Doar din cand in cand sani sensibili si balonare. Si ami stiu multe mamici care nu au avut greturi sau cine stie ce simptome, si totul a fost OK, sarcina faina si bebelusi (nu doar baietei, ci si fetite) sanatosi. Fiecare femeie e diferita, fiecare sarcina e diferita. Astea fiind spuse, si eu abia astept sa vad pe bebe la scanul de pe 19, si sa mi se zica "totul e OK".
Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Miralexia spune:
Catalina, eu dintotdeauna am baut o cafea pe zi. insa, de cand am aflat ca sunt insarcinata nu am mai baut si asta dintr-un motiv care tine strict de organismul meu.
eu sunt usor hipertensiva iar cafeaua ma "ajuta" in acest sens astfel ca am decis eu de una singura sa nu o mai beau. plus ca, acum cand ma gandesc la gustul ei parca nu ii simt lipsa ci am o usoara greata. pe deasupra, la mine avea si un efect laxativ si iritant si nu as fi vrut sa am de la ea crampe.
deci depinde de organism.
daca tu bei cand si cand una slaba nu cred ca ai de ce sa iti faci griji daca te simti ok de la ea. ai putea sa ceri si o opinie medicului. eu cu al meu nu am discutat asta pt ca am putut sa renunt la ea fara nici o problema.
sincer ma gandeam ca sunt dependenta de atatia ani de cand beau dar se pare ca nu e asa.
pupici
virgo spune:
Neata. Fara greturi, varsaturi si alte alea.
Ma alatur voios pentru runda a doua. Am deja golan mare, de 5 ani impliniti ieri. Urmeaza reload-ul.
Astazi ma prezint si eu la prima echografie la Medicover si sa vedem varsta gestationala pentru ca deocamdata sunt in ceata: parca 5 saptamani si 3 zile, parca 6. Vom vedea.
Deci, mamica de Mathias dn 31/01/2008
data um 23 decembrie. nu e confirmata echografic.
Ma simt bine ca si data trecuta, nu tu rau, nu tu greata, doar pofte gigantice.
Va spun ce zice azi la 13 echograful si medicul.
Cius !