Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
florycyk25 spune:
buna....da este prima mea sarcina,avem azi 6 sapt si 4 zile si stem mancaciosi si puturosi....am fost si la prima eco pe 31 ian si ne-am intalnit pentru prima data...am auzit si inimioara...totul e ok pana acum multumim lu dumnezeu va pupiiik dpn 18 sept :X:X:X:X
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Conform app-ului de pe telefon bebe are cam 2 cm, deci e de marimea unui bob de strugure Deja s-au format organele sexuale - numai ca nu se pot distinge, dar macar stim ca...ce e e, nu se mai schimba nimic de acum incolo Virgo, si am meu baietel m-a anuntat categoric ca el vrea fratior, ma rog, nu i-am zis ca o sa vina bebe si la noi, dar ... stie el , alaltaieri ne-a declarat ca "mummy has a baby in her tummy, cos' all mummies have babies in their tummies" si ca "the baby will come in summer, all the babies are summer creatures". Aici l-am zapacit un pic, ca i-am zis ca el a venit iarna, si nu vara. La care a zis doar "ah!" si nu a mai continuat subiectul Deci noi nu i-am zis nici da, nici ba... doar am deviat discutia Dark Bendis 9+ & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Very sweet!
danyce spune:
Salut, fetelor!
Au trecut ani buni de zile de cand n-am mai activat pe DC, dar iata-ma din nou in randurile voastre, din nou intr-un club de gravidutze de Septembrie-Octombrie, insa la 9 ani distanta. Parca a trecut o eternitate de la prima sarcina..Fetita mea Alma a implinit 8 ani pe 21 octombrie si isi dorea de ani de zile un fratior sau o surioara, insa pana acum nu am reusit sa-i indeplinesc dorinta..Sotul meu se impotrivea pt ca se credea "batran". Dupa un weekend romantic in 2 la finele lui decembrie, a aparut insa un samburel si in acelasi timp s-a intamplat o minune...pt ca sotul meu e acum absolut fascinat de sarcina mea.
Sunt abia la inceput, dupa calculele mele am acum 7 saptamani de sarcina, ultima menstruatie a fost pe 17 decembrie, deci DPN-ul ar fi cam 23 septembrie. Abia vinerea care vine am prima programare la medicul de familie (asa e aici), apoi imi fac programare la clubul de moase din oras (asta e iar o practica tipica olandeza) si intr-un final o sa ajung si la ginecolog (din saptamana 20, dar asta doar pt ca prima data am nascut prin cezariana de urgenta, altfel as fi monitorizata doar de moase)..
Ce sa va mai spun?Am toate simptomele posibile: sanii super sensibili si mari, greturi matinale la greu, care ma tin pana pe la amiaza (cel mai greu fiind cand vin clientii in vizita la job si eu trebuie sa le stau la dispozitie). Dupa-amiaza, de pe la 14, am stari crunte de somnolenta, de imi vine sa imi pun capul pe tastatura si sa dorm, dar tocmai pe la ora aia incep sa sune toate telefoanele (din 5 in 5 minute) la job, ca toata lumea se trezeste cu urgente.. Abia astept sa trec de primul trimestru si sper din suflet sa decurga totul bine si sa aduc pe lume un copil sanatos. Asta e ce-mi doresc cel mai mult pe anul acesta.
Va imbratisez pe toate si imi doresc sa va fiu alaturi in aventura asta comuna, pe drumul odiseei de 40 de saptamani. Va doresc o saptamana cat mai placuta si usoara, fara neplaceri majore!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
DarkBendis spune:
Daniela, bine ai venit la Odisee Sa ai o sarcina frumoasa, linistita, fara emotii mari, si un bebe sanatos in septembrie!
Eu prima programare cu moasa o am poimaine, si cred ca o sa ma vada obstetricianul tot atunci, ca si eu sunt cu cezariana de urgenta la prima sarcina, dar acum 4 ani.
Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
SeptOct2013 spune:
Am incercat sa editez prima pagina, sa adaug fetele cu burtici noi si nu ma lasa. Stiam ca se intampla asa dupa 24-48h, dar credeam ca e o excepetie pentru conturile comune. Voi ce stiti de asta?
rox_y spune:
Salutare Burtici!
Bun venit noilor burtici si sarcina frumoasa fara alte neplaceri
Darkbendis in timp ce citeam mesajele am vazut ca avem puiutii in aceeasi zi dar in ani diferiti
Elena cu mica intarziere..La multi Ani , sanatate si multa fericire iti doresc
Vi4i sa-ti traiasca puiutul La multi ani Dionisos!
Si acum sa va spun ceva despre mine.. la prima sarcina imi era rau tot timpul (dimineata, la pranz si seara)..acum nu mai am nici o treaba cu raul din timpul zilei dar am sanii f sensibili si cam pe la 17. ma apuca un somn de toate frumuseatea..si apoi pe la 2-3 noaptea ma trezesc si nu mai pot sa dorm... ciudate sunt starile astea.
Aa.. si mai stari de greata de nu-mi mai vine sa mananc nimic.
la eco ajung abia sapt viitoare pe marti..
apropo data mea de nastere..8.02.1984
Mami de Diana - 31.12.2009 -
4+
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SeptOct2013 Am incercat sa editez prima pagina, sa adaug fetele cu burtici noi si nu ma lasa. Stiam ca se intampla asa dupa 24-48h, dar credeam ca e o excepetie pentru conturile comune. Voi ce stiti de asta? |
Mie mi a iesit sa adaug noile burtici. Nu am avut probleme.
pastilutza spune:
Dragele mele,
sa aveti o saptamana usora si sanatoasa!
rox_y- Yupi, in curand te serbam si pe tine! Iti doresc sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa fi santaoasa!
danyce- ma bucur ca te-ai alaturat grupului nostru. Alma precis va fi incantata de bebele cel nou. La varsta ei, precis va dori sa fie prima care te ajuta cu bebelusul.
florycyk25- Sarcina usora si tie. Bun venit.
DarkBendis- cum ii zice app-ului pe care il utilizezi?
mess0804 spune:
Am fost la eco privata in week-end, stresul meu in fiecare zi de a nu sti daca e ok sau nu e mai rau.
Avem 10 sapt si dadeam din maini si picioare
Stiu ca depinde de la persoana la persoana , dar oare cand incepe sa se cunoasca ? Eu muncesc cu contract care se termina la sf lunii , ca n-am mai sperat sa se intample minunea, O sa am 13-14 sapt, mai are rost sa incerc sa merg la interviuri, sau o sa cunoasca imediat la cateva saptamani dupa aia ? (eu is mai plinuta cu vreo 10 kg extra)