Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Florycyk, neaparat ia acidul folic, e esential in sarcina, aici se recomanda sa se ia incepand cu 3 luni inainte de conceptie si apoi in primele 3 luni de sarcina. A explicat Laura de ce e important. Deoarece mi-am exprimat ieri ingrijorarea in legatura cu posibilitatea ca unor probleme de anomalii (la mine varsta + o sarcina cu probleme in familia sotului) mie mi-a marit doctorita doza, iau pastilute de 5 mg, nu de 4 timp de 28 de zile, apoi trec pe pastilele obisnuite de vitamine, care au si acid folic. Dark Bendis 9+ & The Goblin Prince (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Da, da, acidul folic e obligatoriu. Eu iau pregnacare original (care are acid folic de 4 mg) din septembrie. De la inceputul lui februarie am inceput pregnacare conception.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui virgo Fetelor, dimineata sinistra: am tras o cearta istorica, cu husbandul din dotare. Nu stiu de ce pe barbati ii apuca acrobatiile financiare taman cand e femeia gravida ! Mami de Matei Cazimir |
Imi pare tare rau, sunteti mai bine?
Imi place mult numele baietelui tau!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui virgo Mami de Matei Cazimir |
Eu am trecut pe prima pagina Mathias. Care e numele lui? Matei sau Mathias?
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Elena_R si nu pot sa zic ca imi urasc jobul, chiar imi place foarte mult ce fac 7+ |
Ce lucrezi Elena? Sunt foarte curioasa cand cineva zice ca si iubeste jobul. Si mie imi place al meu, dar uneori sefii sunt naspa si fiind permanent member of staff am o sefa care e locum si nu cred ca ma prea suporta! Problema ei!!!
marinush spune:
Acid folic iau si eu. Initial am luat Natalvit, apoi, cand s-au accentuat starile de greata n-am mai putut. Pur si simplu nu mai pot inghiti pastila, mi se pare imensa. Asa ca am trecut pe Acifol 5 mg. Asa mi-au recomandat ambii medici (si cel de familie). Chiar daca mi s-a parut mare doza de 5 mg (pe Natalvit doza zilnica este exprimata in micrograme), mi s-a spus ca e vitamina hidrosolubila, si surplusul se elimina prin urina, nu sunt probleme...
florycyk25 spune:
o sa-l sun maine pe dl.doctor ...nici eu nu mai scap de starile astea de greata...ce-i drept e cam mare pastila,dar ma consolez cu faptul ca e roz,inchid ochii si o beau...:))))....ms frum...
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui virgo Ma bate un mare gand sa iau drumul Belgiei dupa 2014 pentru ca eu consider ca stagiul de rigoare in rio de Bucuresti se apropie de sfarsit. Aici am invatat tot ce stiu, dar vreau mai mult. Cu 3 nume mari in CV si aproape 5 ani experienta am mult mai mult de castigat daca plec decat daca raman si ma mananca pensia aici. Mami de Matei Cazimir |
In UK nu va tenteaza sa veniti? Mie nu mi se pare atat de negru aici, doar ca mi e dor de Romania!!! In iulie vreau sa vin toata luna in Romania.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui pastilutza Fetele de prin alte tari va rog sa ne povestiti cum e pe acolo cu recoltarea de celule stem. |
Eu nu am recoltat celule stem, dar sincer nici nu mi a fost indicat. Nu ti se spune clar la controale sa le recoltezi. Am inteles ca in Romania se pune mareee accent pe ele.
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui elutza82 Aseara am citit despre Maternitatea MedLife Eva din Brasov. Daaaaaa, foarte faina. La odiseea lui Imi am avut 4 burtici in Brasov si parca o fata a nascut acolo si a fost tareee multumita. Dar mergi pana acolo? Si noi am facut azi 8 saptamani 8+ |