Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank82aldana spune:

Va multumesc ca m-ati mai linistit... oricum, peste 2 saptamani cand mergem din nou la eco, o sa discut si cu doctorul.

Pana una alta, referitor la discutia cu celulele stem, si noi suntem in mari dubii daca sa le prelevam sau nu. Pe langa faptul ca procedeul e extrem de scump, am inteles ca doar pana cand copilul atinge o anumita greutate se pot folosi, deoarece ar fi insuficiente si nici nu asigura o paleta foarte variata de boli. Pe de alta parte, mai bine sa fii asigurat... voi ce alegeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Salutare!
Ne primiti si pe noi? :) Am 9 saptamani, si sunt la a doua sarcina. Mai am o nazdravana de 4 ani. Spre deosebire de prima sarcina, a doua vad ca e mai fitoasa :) Cu greata toata ziua, ba chiar trec si in zodia Varsatorului de vreo 2 ori pe zi :)))
As avea si eu o intrebare pt fetele care iau si progesteron. Eu iau Arefam 200mg, o capsula pe zi, administrare orala. Si am o dilema, ca pe prospect scrie ca in sarcina nu se administreaza oral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Salut

Foarte interesant cu marimea burtii, si la mine e plata dimineata si umflata de numa seara Abia astept sa se vada ca lumea, dar fiind la prima sarcina cred ca mai am de asteptat

Anca, da progesteronul nu are cu ce dauna, iar diferenta dintre duphaston si utrogestan din cate am inteles, e ca unul e fabricat sintetic si celalalt natural, dar in principiu e acelasi lucru. Si eu iau supliment de progesteron din saptamana 4 pana ce voi face 9 saptamani (cand va determina pe baza de eco daca mai imi trebuie sau nu - ceea ce pt mine e cam SF ca nu inteleg cum pot ei sa vada asta, cand initial au descoperit deficienta la o analiza de sange - oh well, cred ca trebuie sa am incredere ca stiu ei ce fac)

Am creat un cont comun de gmail/picasa unde sa putem pune poze cu burticile: odiseea.septoct2013 (l-am trecut si pe prima pagina) iar parola este aceeasi ca cea de la contul comun de aici. Cine nu o are pot trimite mesaj privat. Chiar ar fi fain sa ne cunoastem "vizual"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

bine ai venit marinush...eu nu stiu ce sa-ti raspund la intrebare...insa ma minunez zilnic ca mai toate luati si altceva in afara de vitamine.eu in afara de natalvit,nu iau nimic.e de bine sau de rau?poopiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florycyk25 spune:

lucru ciudat care l-am observat la bebicu meu de 7 sapt si 2 zile ,ca nu isi doreste nicicum laptopul la mai putin de 30 cm de burtica....eu fiind invatata sa stau in pat cu laptopul pe burtica ,recunoasc ca imi este cam greu,dar asta e...pur si simplu nu-l accepta...simt un disconfort si il indepartez...ar putea face vreun rau ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

La prima sarcina n-am luat nimic, nici macar elevitul recomandat. O cutie mi-a ajuns toata sarcina. Acum mi-a zis de Arefam pt ca se vede o portiune unde bebe nu ar fi fixat bine. Si mi-a zis sa-l iau pt sustinere. Nu sunt nici eu foarte incantata, dar... Si-asa am un job solicitant, stau mult in picioare, si uneori am ceva dureri. Suportabile, inca n-am luat no-spa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Seara buna la toate fetele. Am fost azi la GP, se pare ca am bronsita, sunt din nou pe antibiotice, mi a dat sa fac niste teste de sange pe 20 februarie si mi a zis ca daca nu mi vine ciclul in maxim o luna (adica 3 in total) facem further investigation, mai ales de hormoni. In rest sunt happy ca nu merg la servici Si am aflat ca intre 3-4 ani cu council ul am dreptul la 4 luni full paid (off sick) si 4 luni half paid, deci o gramada de timp!!! Asa ca ma bucur din plin!!
Ma duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Mihaela, ce-i al tau e pus deoparte, asta e clar

Dark Bendis 9+
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Intelept spus DarkBendis! si valabil pentru toata lumea!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Miha, si eu zic la fel, Dumnezeu are ceva bun pus deoparte pt tine si sigur se va intampla cand te astepti Mai putin! Ai incredere ca va fi bine

7+

Ai schimbat doctorul Elena?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elutza82

Mihaela, ma bucur tare mult ca esti optimista si impartasesti aceleasi sentimente ca si mine. Si eu cred cu tarie ca daca, Dumnezeu nu ti-a dat aceasta sarcina acum, stie El de ce
Sa dea Dumnezeu sa primesti cadoul pentru Imi cat mai curand
Si insanatosire grabnica

7+

Pupici 1000 scumpa!!!

Mergi la inceput