Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 18
yvyana spune:
Nici mie nu mi-a facut dr control pe masa, nici la prima sarcina nu mi-a facut decat in S36 cand se apropia momentul nasterii; colul se vede f bine ecografic, asa mi-a zis!
Happy Mom si S17+
Adde2510 spune:
Multumesc Yvy si Delia Mi-am facut oricum programare la medicul de familie ca n-am mai fost demult si o sa-i zic si de problema asta. Deocamdata doar ma dor putin picioarele, le simt grele si se cunosc venele acelea mai mult, ca si cum m-am lovit de ceva.
Vroiam sa-mi iau un ceai pt. "picioare usoare", o fi bun de ceva?
yvyana spune:
Vezi Adde ca multe ceaiuri nu sunt indicate in sarcina si alaptare, sa citesti cu atentie prospectul!
Happy Mom si S17+
Bobitza_85 spune:
Buna fetele,
Ele, ma bucur ca s-a terminat totul, sunt sigura ca rezultatul va fi bun, asa ca cel mai bine e sa stai linistita!
Paula, bine ca ai terminat cu examenul si stai si tu mai relaxata...ai trecut prin multe mom tensionate in ultima vreme. O sa
fie bine!Si...felicitari pt printesa! O sa ai pereche, ce frumoooos!
In legatura cu getele care au greturi...cred ca e crunt.Eu nu am vomitat niciodata, am avut doar senzatia ca urmeaza sa...dar din fericire la mine trece cu limonada sau alte leacuri de genul asta.
Eu am fost la dr azi si am luat rez la DT. A iesit fff bine, numai ca a fost facut la 10 sapt si nu stiu cat e de relevant pt ca atunci nu avea os nazal si alte chestii care se masoara mai tarziu. Eu voi repeta testul la 12-13 Sapt la medlife atinci cand voi face si morfo de trim 1 si voi sta linistita
In rest toate bune, ma mai bucur de aceste 2 zile libere pt ca de Luni incep serviciul. Mi-a dat dr azi adev de reducere a programului la 6 ore dar nu stiu cum va reactiona angajatorul...eu am si munca de teren si sincer, e greu sa rezist 9 ore in acest ritm, asa ca nu-mi pasa ce zice el, ma gandesc la bebe
Va pup pe toate si va dores multa sanatate voua si bebelusilor si sa auzim numai de bine!
Eu ma preg sa ies in oras ca m-am cam plicti in casa Profitam acum, ca dupa ce apare bebe, o sa fie mai greu sa ne rasfatam
11 +
Mony08 spune:
Am uitat sa-ti spun, felicitari betty pentru rezultat
Ele eu inca iau utrogestan.
Vroiam sa intreb daca mai stie cineva ceva de Gabi , care n-a mai scris din noiembrie....
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Dedicut eu am mers la centrul de transfuzii ca numai acolo se face dar se plateste 60-70 de ron si rezultatul e a 2 zi, nici intr-un caz la noi nu se face gratis.
Flory ma bucur a totul e bine.
Alina esti belea cu hormonii, citeam mai demult la alta odisee ca tot asa era restristie la sex si acea garviduta spunea ca ei au gasit alte metode de a se bucura unul de altul dar nu le-a dezvoltat ca era bine daca stiam acum iti spuneam ce ai voie.Mie nici prin gand nu imi trece, sanatosi sa fim ca avem timp de prostii, oricum noi am muncit mult la bebe asa ca inainte nu am stat degeaba.
Ele imi pare rau ca a fost greu, asteptam rezultat bun de la cel pe care il poate face din putinul lichid.
Paula sper ca ai trecut cu bine si de examen si eco.
Mony de ce faci cerclaj, am inteles ca e o sarcina mai dificila, sper sa treci cu bine peste toate, mai sangerezi?
Bety felicitari deci ai scapat cu bine, sarcina usoara de acum si ai grija de tine cateva zile odihna la patut.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
8+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
olimp spune:
buna serara fetelor
mai cat am mai citit , dar harnice mai sunte-ti...
flory ma bucur ca s-a rezolvata problema cu placente si ca s-a lipit la loc .
apropo de copii abandonati ,nici nu poat sa ating subiectul , toti anii acestea in care nu am reusit sa raman insarcinata , efectiv nu puteam sa ma uit la televizor cand vedeam de ce sunt in stare "mamele" daca pot fi numite asa , simteam ca mi-i se rupe sufletul...
paula o fetita i-a cazut puta ! , felicitari ce frumos pereche , baietel si surioara . Bine ca ai scapt de examen , ai weekendul sa te relaxezi putin. Mai ai examene ?
cum te simti , ti-a mai trecut raceala ?
doxy si eu am bufeuri de caldura si simt ca ametesc ..dar nu sunt atacuri de panica , va spun eu caci am simtit pe pielea mea ce sunt atacurile de panica , si nu acum in sarcina ci de vreo 2 ani.
E teribil ce senzatii pot sa traiesti in acele momente , ai o teama nejustificata , acompaniata de batai rapide de inima , calduri si stare de lesin , ai impresie ca nu ai aer , dar cea mai rea senzatie este cea de teama ...ca se intampla ceva cu tine si nu sti cum si ce sa faci , esti agitata si nimic nu te poate face sa te simti altfel .
mie sincer mi-a fost necesar sa merg la psiholog cateva sedinte sa-mi limpezesc gandurile si trairile , am facut exercitii care sa ma ajute sa stopez starile , si a functionat , cert este ca si acum cateodata imi dau tarcoale dar reusesc sa le opresc sau sa fie de intensitate mai redusa.
delia T poate esti ne-norocoasa sa si parte de greturi mai prelugite , dar nu te gandii la sarcina toxica , e mult mai grava , cum de altfel ti-au spus si fetele
anca sa traisca matusica !
cat despre eu am pofte , dar sotul meu nici nu vrea sa auda , ii este frica sa nu patesca ceva bebe...si pot sa fac ceva ..decat sa ma supun .
happy eu am papat mancare si chinezeasca si japoneza ....nici nu m-am gandit ca ar fi ceva rau , ce chinezoaicele nu sunt si ele gravide la un- momenmt-dat deci...
cris ti-am spus sa nu te stresezi ,caci analizele de sange sunt in starnsa legatura cu riscurile
ele ma bucur ca ai scapat , chear daca nu asa de usor cum as fi dorit , stai cumintica ai sa vezi ca va fi bine , si despre utrogestan , eu am sa iau toata sarcina , pana la capat ca sa evit contractiile asa mi-a spus dr
adde eu nu am vene vizibile pe picioare dar in schimb am pe sani...
betty super rezultate , ai vazut ca nu erau motive de ingrijorare... felicitari !
bobita si mie imi creste puful pe burta , cand ma dezbrac se electrizeaza si arat ca un zburlici cu pufulet
fetelor eu azi nu m-am simtit foarte bine , am avut plapitaii puls 120 bar nu constant marit , obosesc repede si gafai de parca as urca Everestul , parca nu am aer...voi aveti asemenea simptome
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
18 +
dnapotecuta spune:
Metode s-au gasit si la noi dar... unii sunt mai activi ca atii si unora le lipseste apropierea totala mai mult ca altora... ne numaram printre iepuri. Si ca sa dau nitel din casa ca sa vedeti cat de grav este... in perioada cand munceam si oboseala era mare aveam o practica. Eram pe planete diferite totalmente. El venea acasa cand eu dormeam deja iar eu plecam la servici inainte ca el sa se trezeasca. Horror. Cel putin la noi cam astea sunt verile. Asta cand doarme acasa ca uneori e plecat cateva zile la rnd de ma simt ca nevestele de vaporeni. Prin urmare ala de se trezea noaptea sa mearga la baie se insinua la intoarcere in somnul celuilalt. Si pana in prezent nu s-a simtit niciunul din noi deranjat de la nani sau insultat in odihna. Si dintr-o data.... pauza maxima. Greu Gheorghe, greu..
Ma rog. Sa incheiem subiectul ca e dureros.
Paula... aia verde de invidie de pe forum sunt eu. Vreau si eu o pereche... Ma rog... buni si doia flacai la acsa omului. Militarie fac cu ei. Macar cu ei ca pe al batran nu-l mai educ la varsta lui.
Elena... ma bucur sa vad ca starea de spirit e ok. Iti doresc sa ramai in parametri.
Alina 18+
Mony08 spune:
Mihaela multumesc
Ceclajul il fac pentru ca am colul scurt si intredeschis.
Sangerari din pacate inca mai am ,nu tot timpul,dar asta e stresul meu cel mai mare.Sper sa scap la un moment dat de ele.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
paula_m spune:
Eu nu ma vad mama de fata, desi tare mult mi-am dorit sa cumpar si eu rochite si papusi, dar acum parca imi vreau puta inapoi. Stii care imi era singura pb? Cand cresteau si se insurau, stiu ca fetele trag la mama, si eu ma gandeam ca nici una din nurori nu-si aduc nepotii la mine. Asta e singura mea pb, la baieti, in rest sunt mult mai iubitori si mai dragastosi. Deja ma gandeam ca imi tb o nora care sa aiba parinti departe, asa incat sa-i ajut eu cu copii.
Mai am joi un examen si gata, scap de ele...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze