Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Haha, ce tare esti Paula!!
Bravo, felicitari pt rochite si codite.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
mstefania spune:
Vai ce chestie, felicitari pt fetita :)))) Sapt viitoare merg si eu la dr si deja stiu de la ultima eco ca e baietel si poate ma trezesc cu o surpriza de asta, ca abia m-am obisnit cu ideea de baiat, dar nu m-ar supara schimbarea.
Inca o data felicitari!
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
yvyana spune:
Ele eu iau utrogestan 200mg intravaginal, tot din cauza contractiilor pe care le am, dureroase sint la mine si din cauza iminentei de avort din S12 ca de atunci am inceput sa iau; evident ca si eu am intrebat-o pe dr daca sa le mai iau in continuare ca am vazut ca scrie pe prospect ca sint contraindicate dupa primul trimestru de sarcina si mi-a zis ca e o tampenie, sint femei cu sarcini cu probleme care trebuie sa ia toata sarcina si in doze mult mai mari, gen 600-800mg, vezi Amalia
Eu zic sa iei linistita, pe mine m-a ajutat mult tratamentul, macar n-am mai avut contractii zilnice si aproape continuu.
Happy Mom si S17+
betty200 spune:
Paula felicitari! pe cand imi era pe limba sa spun ca mi se par cam multe fetite pe aici si ca-s sigura ca la cel putin 30% dintre ele o sa le creasca putza ... m-ai lasat fara cuvinte ca baiatului tau i-a picat ... felicitari, vei avea pereche! A mea e sigur fetita ca amnio nu are cum gresi, Iuga mi-a zis demult ca daca n-am incredere in el o sa ma convinga amniocenteza ca e cum spune ... vad ca a fost profesionist, inca de la 11 saptamani a ghicit sexul.
Ele eu am mai pus zilele astea utrogestan pentru siguranta, il lasasem la 14-15 saptamani. Cred ca mai iau vreo cateva zile sa fiu sigura, despre el am auzit ca nu are efecte negative doar ca in unele cazuri feminizeaza fatul de sex masculin daca se ia dupa trim 1, la noi nici aici nu-i risc ca avem fetite ...
Stefania inca nu le-am spus, dupa ce primesc rezultatul final voi avea o tentativa dar cred ca-l las pe taica-sau sa le spuna, eu doar asist ... chiar citeam ce voi ca va gandeati cum vor reactiona micutii la venirea fratiorului iar Paula a fost totala cand a zis ca al ei nici nu va stii ce "l-a lovit" am ras din suflet cand am citit ...ganditi-va ce reactii ma asteapta pe mine ... ai mei sigur vor stii ce "i-a lovit"
16+
yvyana spune:
Cand aud cati bani dati la consult/ecografie ma minunez, unde stati de dati atat de putin? Nu e nimeni din Bucuresti?
Eu am dat 200RON pe o eco intravaginala si o ecografie de trimestrul II/III e in jur de 300RON, nu mai spun ca o eco morfofetala e 400Ron doar 2D si 500RON daca vrei in 3D/4D
Eu nu am abonament de la firma la nicio clinica privata, poate la voi discountul e substantial daca aveti abonament!
Happy Mom si S17+
betty200 spune:
yvyana, eu sunt din Cluj si tariful de 80 lei ecografia este la clinica privata cea mai scumpa din oras ... nu-mi dau seama de ce e asa scumpa viata in Bucuresti ...
Iar acum asa in gluma vorbind: Cred ca sunteti de acord ca avem multe fetite asa ca nu mai acceptam caderi de putze doar eventuale cresteri de cuculetz (pe Paula o iertam ca a anuntat inainte sa punem regula) , altfel vom fi nevoite sa cautam pretendenti la casatorie in afara si ar fi pacat ...
16+
yvyana spune:
Da Betty, asa ma gandeam si eu, putini baieti si multe fete! Oricum am de la cine lua lectii cu decalotatul si etc. ca vad multe mamici experimentate de baietei
Happy Mom si S17+
Ele spune:
Betty, yvyana multam de raspunsuri.
Eu am 3 medici diferiti care mi-au confirmat sexul. Dar la fel..amnio o sa imi confirme 100%.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
yvyana spune:
Betty eu am platit decat eco intravaginala, pe restul le-am facut in spital cat am fost internata sau in ambulatorul spitalului, nici TT n-am platit, dar pe asta de 22S trebuie sa o platesc si n-am unde sa o fac decat la privat, deci minim 400RON; la fata am facut 3D/4D, am vrut si CD cu inregistrare o porcarie care m-a costat 600RON ; acum eco morfofetala 2D la un dr cat de cat recunoscut e minim 400RON
Happy Mom si S17+
betty200 spune:
Inca ceva am vrut sa va spun: control pe masa nu mi-a facut niciodata medicul meu si eu zic ca bine a afacut iar ecografiile mi le-a facut absolut toate abdominal, chiar si cea de 5 saptamani la care a vazut foarte bine totul si asa. Sa nu omit, singurul "maestrul " Stamatian s-a grozavit si la 13 saptamani cand am fost la el a insistat sa-mi faca eco intravaginala cica "sa vada mai bine" ... pt puiul meu si stresata de idioata aia de la DT n-am comentat desi asa imi stateau pe limba niste replici ... cu toata intravaginala lui n-a reusit sa-mi spuna nici sexul desi Iuga mi-l spusese la 11 saptamani cu eco abdominal ... cica la varsta aia (13 sapt) "nu se vede"
16+