Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Mony08 spune:
N-ai activat PM-ul. Pentru activare dai la "mesaje private",ai in dreapta "options" si acolo bifezi "activeaza mesaje private"
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+
flory_blanca spune:
Alina o sa facem clubul "infierbantatelor". Ma inscriu. Am niste vise moamaaaaaaa...
Anca daca ii dai panadol nu se linisteste? Si picaturi seara la culcare+aspirat ca sa poata rasufla. Eu o mai dadeam cu creama mentolata de bb pe piept cand era foarte infundata si dormea foarte bine.
Happy eu am mai mancat chinezarii, nu in exces. Ma gandesc oare asiaticii ce fac nu mai mananca ca la ei e la ordinea zilei. Eu nu mai bag in seama toate recomandarile si articolele. Pap cu moderatie ce imi pica bine, mai putin carne gatita insuficient.
Elena bine ca ai scapat. O sa vezi ca va fi bine. Odihneste-te.
Paula bafta la examen.
Betty felicitari pt rezultatele bune si pt faptul ca e cu codite.
Eu azi am fost rasfat pe bat, am fost la vopsit si aranjat. Ne asteapta un weekend plin cu musafiri, vizite, iesiri cu pitici si mamici prin oras asa ca m-am pus si eu la punct ca m-am ramolit de la atata stat in casa si in pat.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Ele spune:
Paula, fata la examen. rezultatul mi-a zis ca maxim intr-o sapt. Dar nici ei nu sunt siguri, au zis ca ma suna de la Genetic Lab.
Dar eu stiu ca in 3 zile.
Betty felicitari pentru rezultatele bune. Eram sigura ca asa o sa fie.
Fetelor nu va inchipuiti ca as fi in depresie. Ma bucur ca a trecut. Ma bucur ca am o sarcina buna, ca am vazut prin spital.
Astazi tb sa ma programez la morfofotela peste 3 sapt la RM. Cica nu fac programari prin telefon si tre sa ma deplasez la ei. pentru ca imi face doar Fish a de venit foarte importanta morfologia.
Maine plecam la ai mei, am de mers cateva ore cu masina, sper sa fie bine burtica.
Betty zici ca dupa 1-2 zile ai avut contractii?
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
betty200 spune:
Da Ele, un gen de disconfort si mici dureri ca la ciclu, eu f rar am avut inainte de asta, nici acum n-au fost importante dar au fost. Iar contractiile au fost din cele in care simteam uterul strans ca un ghem dar nedureroase.
Ele si mie Fish-ul tot la Genetic Lab mi l-au trimis si a venit in 3 zile.
16+
mstefania spune:
Bine Elena ca ai scapat cu bine si sa ai rezultate bune in urma procedurii!
Betty, felicitari pt rezultatele bune, asa ca sarcina usoara in continuare.
Nici eu nu am mers unde ecografia este mai ieftina, pur si simplu atat este la dr unde merg eu, este cabinet privat intr-o clinica privata de obstetrica unde voi si naste, am vazut ca eco morfofetala de la 22 de sapt este 150 de lei si tot nu ajunge la 200 o eco, mie una mi se pare ff mult o eco plus restul de analize si ce mai implica o sarcina.
Sarcina este un lucru ,,firesc" nu intra in nici o categorie de risc, toate sunt in ghilimele si de aici si implicarea statului in problema asta, ce sa mai vb de oamenii cu cancer care indura pe langa boala si lipsa de medicamente care le-ar putea salva viata, asta dupa ce unii au contribuit ani de zile la stat, povestea asta cu implicarea statului si cu cat contribuim noi cred ca nici nu trebuie discutata ca avem toate cam aceeasi parere, si din pacate ca si romanul ne ramane doar consolarea ca poate intr-o zi va fi altfel.
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
mstefania spune:
Elena, eu zic in orice caz sa ai no-spa la tine pentru orice eventualitate si sa ai un drum bun.
Betty, le-ai spus copiilor? ca eu recunosc ca sunt curioasa :) de reactia lor.
Stefania 17+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Ele spune:
Betty, exact asa sunt cntractiile. Nici pe mine nu ma dor, de regula le trec cu vederea dar acum nu le las la intamplare. Citeam ca Utogestan ai voie doar in primul trim. Mai e cineva care le ia in trim 2?
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
paula_m spune:
Gata examenul, gata si controlul. Totul e bine cu copilul, e in grafic, nu are absolut nimic in neregula. Dar mi-a spus si dr asta, ca daca vreau o confirmare, doar amniocenteza ma poate linisti.
Si mi-am schimbat si semnatura. O sa am o Elena. Mi-a zis ca e sigur fetita. Oricum amnio imi spune cu precizie.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze