Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony cand urmeaza sa faci cerclaz , o draga mea multa sanatate si sa scapi cu bine

alina eu subscriu ..una bucata carte de biologie ! eu sunt asa de hormonizata , mai ales ca nu am voie , incat ma infierbant si la un stimul care pana acum parea inofensiv...si trebuie sa dorm cu stimulentul in acelas pat uf imi tropaie hormonii....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

18 +

Mergi la inceput

paula
si eu intotdeauna am sustinut ideea cum " ca baietii sunt ale nevestelor si fetele ale mamelor !" si e adevarat , eu vad la noi , eu trag la mama de fiecare data cand am posibiliatea , o sun , ne vedem etc , sotul daca merge o data la 1-2 luni la maica-sa , suna rar , dar cu mine vine peste tot si crede-ma nu ii impun stilul asta de viata. Deci ai perfecta drepatate ...asa ca acum vei avea din amandoua situatiile ..

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

olimp multumesc frumos
Miercuri spunea doctorul.Sper sa vin joi numai cu vesti bune.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Bine ca nu sunt singura nebuna... e bine de stiut... Toata lumea vorbea de chestiimedicale si serioase si eu nu ma puteam gandi decat la un singur lucru.
Paula.... da' departe te gandesti maica... Sincer si eu m-am obisnuit cu puta... ar fi culmea sa-i cada si la mine desi nu prea cred. Am prea mare incredere in medicul echografist pe care il am. DAR... poti sa stii. Ce-as rade...

Alina 18+

Mergi la inceput

maria bcf ai fost la eco ?

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Deci nu stiu de ce ne agitam toate ca niste curci bete.... Paula, parca tu ziceai ca ai sa arhivezi aceste discutii... Pagina asta o poti marca pentru ca tin sa declar sus si tare ca toti bebelusii vor fi perfect sanatosi si se vor naste ok. Cine are curaj sa ma provoace cu pariuri?.
Deci Mony... no worries!

Alina 18+

Mergi la inceput

mony te asteptam atunci joi cu vesti bune

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula felicitari pt fetita
Bettyfelicitari pt rezultat bun
Mony nu e greu cu cerclaj trece repede fetelor va pot ajuta cu listuta dar sa fac capitol nu ma pricep

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata si de la iasi!

felicitari pt rezultate, putze, cuci si a mea cea mare a fost cu cuc pana la 24 de saptamani

mony bafta!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 13 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mai eu nu stiu ce parte de discutii am pierdut dar am prins partea "ïmportanta".
La noi toate relatiile intime sunt la baza comunicarii superbune, tolerantei la greselile fiecaruia si as putea face o lista lunga.
La prima sarcina dr mi-a interzis si am fost ascultatoare.
Acum nu mi-a specificat nimic si nu avem pauze de lunga durata. Cred ca asta a fost cea mai lunga. De marti pauza si probabil pana nu ma linistesc o tin una si o pauzare.

Binenteles ca nu e valtoarea de dinainte, totul e mai cu grija si atentie dar sa fie.
Si peste noi au trecut multi ani de casnicie....dar lipsa sexului o resimtim de fiecare data.

Mai fetelor...daca la voi cad putele ce faceti cu ele? nu le dati la altii?

Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani

Mergi la inceput