Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
paula_m spune:
Pana acum eu ma duc la cel mai scump eco?
Si la dr din sarcina cu Raul ii dadeam 250 de lei/ eco. Si eu nu am auzit preturi mai mici in Ms, dar acum chiar ma interesez...poate de aceea e nasterea mai ieftina la privat ca o consultatie e 200 lei.
Eu am cheltuit asa :
2 eco - 400 lei
IGG varicela - 210 lei/ facut la 2 lab
DT si toxoplasmoza - 150 lei
TT - 200 lei
Total 960 lei
Si mai am marti 600 lei pt amnio.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Buna fetelor!!
Am ajuns acasa.
Cred ca v-a zis Paula ca nu a fost prea usor. Bebele era f agitat (de parca eu eram calm ) , nu avea stare, a stat o juma de ora numai cu eco pe burta , in speranta ca se linisteste. Nu a fost chiar asa si cand a inceput cu intepatul nu putea extrage lichid sau prea putin. La a 5-a intepatura (ca am vazut ca am 5, nu 4) a fost ultima recoltare si dr a zis ca facem doar Fish. A recoltat de fiecare data lichid dar dr a tipat la asistenta sa nu cumva sa le combine ca nu are voie.
Pentru ca Paula are marti amnio, prefer sa nu dau detalii mai multe (cu toate ca i-am scris cate ceva in sms).
Depinde de fiecare persoana in parte. Astazi a facut colega mea de salon si in 10 min se intorsese in salon la 7 (si amnio se facea la 2). A reusit din prima, a extras s-a simtit super.
Am stat ieri in perfuzie (nu am crezut ca exista prefuzii care sa tina 1 sticla 12h ), mi-au facut de 2 ori augmentin si antispastice.
Acasa am pt 10 zile utrogestan si no-spa.
Acum vrea sa ma duc sa ma culc in patul meu si sa uit de toate.
O sa revin, mai pe seara. Multumesc de gandurile bune si Paulei de sms.
Elena & Denisa (26.10.2004)
17 saptamani
Delia_Rodica spune:
Ele odihna placuta. Te astept si cu rezultatele care cred eu ca vor fi bune
viitoare mamica de hocheist 14+
anca_toma spune:
da si mie mi se par scumpe preturile la eco, eu una am dat la morfologie ca nu am avut cum sa imi fac la medicover ca nu aveam loc 350 lei .
Dar daca imi aduc aminte si cand eram insarcinata cu Iancu eram la Piatra si eram tare curiosi ce sex e ,nu mai puteam astepta sa ne intoarcem in Bucuresti si am dat atunci pe eco 2d 250lei , iar daca vroiai 3 d era 350 , daca erau morfologii crestea cu 100 .
Ce e drept nu am cautat unde e cel mai ieftin , ci doar unde e cel mai bun. Decat sa dau bani mai putini doar ca sa ma prefac ca imi fac economii prefer sa dau mai mult dar sa stau si linistita din punct de vedere mental. Asta sunt eu .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
anca_toma spune:
ele , imi pare rau ca nu a iesit cum trebuia , dar bine macar ca poti sa faci Fish-ul, tinem pumnii sa iasa bine.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca
Delia_Rodica spune:
Anca ai dreptate, dar mai e si invers. Poti da bani multi degeaba. Faptul ca eu nu platesc mult, nu inseamna ca e lipsa de profesionalism in acest caz.
viitoare mamica de hocheist 14+
paula_m spune:
Am plecat la eco ( dr nou) si apoi de la 4 la examen. Sa-mi tineti pumnii, da?
Elena, bine ca ai ajuns acasa, in patul tau!! In cate zile ai rezultatele?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Hai ca mi-am facut si eu nervi... Numai cu politia romana sa nu ai de-a face, este exact ca in bancul ala:
"De cati politisti e nevoie sa schimbe un bec? 7. Unul sta pe masa si tine becu' in dulie, 4 invirt masa, unu' se invirte in sens invers sa nu ameteasca ceilalti si unu' tine usa deschisa sa vina curentu'."
Si pentru ca lipsea unul din politisti nu am rezolvat problema asa ca am revenit la birou. Ma mai plimb luni...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Cris_25 spune:
Paula, mult succes la examen ... tinem pumnii!
Ele, bine ca ai ajuns acasa ... Imi pare rau ca te-a chinuit la amnio Doamne da sa iasa rezultatele bine!
Olimp, am vazut ca ai scris de unghii ... chiar ma minuna si eu de repeziciunea cu care cresc ... Mie imi placea sa ma ocup de ele, doar 1 data pe luna mergeam la mani, dar acum nu mai am rabdare
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit