Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
delia_timpau spune:
sa fie cum zici tu, alina!
dar stiti ce zice toata lumea in jurul meu, nu? "ai trecut de 12 sapt si vomiti? nu e normal..trebuia sa iti treaca de mult"
13+
dnapotecuta spune:
Cam pe la 4.5 luni s-a incheiat treaba la mine. Si cam atunci, asa cum zic asistentele mai popular prin spitale... a miscat copilul. Ca babeste cam asa se masoara... dar 13 saptamani daca e sa te gandesti si sa scoti cele 2 ante fecundare nu ai intrat ca lumea in luna a 4-a. Mi se pare chiar devreme. Sper sa am dreptate si sa nu fie cazul sa te lupti asa pana la sfarsit.
Alina 18+
paula_m spune:
Asa stiam si eu, ca trec greturile definitiv cand simti copilul. Vb din batrani.
Eu am avut 2 prietene cu sarcina toxina, dar a fost grav, adica au stat internate in spital cu perfuzii ca nu asimilau absolut nimic, si dupa apa vomau, au slabit exagerat, si din astea.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura. Am intrat oficial in luna 5.
Merci fetelor pentru raspunsuri. Vad ca nu sunt singura, doar ca mie mi s-a intamplat prima data, nu m-am speriat, doar ca ma intrebam de la ce o fi. Palpitatii am mai avut, de ex. daca ma mai agit cu ceva apoi imi sare inima din piept si apar si bufeuri de caldura. Dar aseara efectiv eram relaxata, faceam taitei si vb cu sotul de una de alta cand m-a apucat...
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+
Delia_Rodica spune:
Paula ai dreptate, exact asa statea cumnata mea, prin spital cu perfuzii. Eu tot zic ca Delia trebuie sa aibe rabdare sa mai creasca bebele.
viitoare mamica de hocheist 14+
delia_timpau spune:
eh, fetele, cate recomandari la perfuzii am avut si eu..
dar imi e frica de ele si beau vitaminele in loc sa le injectez, ca mi-e frica de perfuzii
13+
paula_m spune:
Delia, tu tii cu ursul?
Noi iti spunem ca sunt sanse mari sa nu fie sarcina toxina, si tu nu te lasi nicum ...la sarcina toxica nu ti se prea da ocazia sa alegi daca vrei sau nu perfuzie, deshidratarea e crunta, chiar nu poti manca absolut nimic. Si nu e neaparat nevoie ca intr-o sarcina toxica greturile sa tina toata sarcina. Si eu stiu ca de obicei acest diagnostic se pune pe baza de analize ( sange si urina).
Deci, daca intr-adevar e sarcina toxica, dr care te urmareste ar tb sa-ti spuna care ar fi pb cu care ai putea sa te confrunti...nu sta linistita, si fugi la dr.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Cris_25 spune:
Vad ca ati vorbit de preturi ... m-ati tentat sa fac si eu o socoteala in mare. Pana acum am cheltuit cam asa:
2 x BetaHcG = 120
Eco – 4 x 150 = 600
Torch + TSH = 370
DT (150 eco+140 analiza sange) = 290
Lunar: 25 (diferenta clexane) + 65 (Femosun) + 120 (utrogestan) + 50 (eutyrox, aspenter, duphaston) = 260
Deci am cheltuit pana acuma, in 2 luni 1900 de lei + drumurile (peste 100 de lei, ca eu sunt din Zalau si am mers de 2 ori la Cj pt analize), in conditiile in care eu castig cam 1600 pe luna. Se pare ca ce castig eu se cam duce pe sarcina. Noroc cu sotul … care plateste banca si cheltuielile.
Daca as avea unde, as face si eu mai ieftin eco ... Norocoase fetele care au acces la preturi mai accesibile!
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Cris_25 spune:
Legat de rezultatul meu la DT ... am fost aseara la medic ... dupa ce toata ziua m-am necajit ... Cand m-a vazut suparata, s-a uitat rapid peste analize... a vazut ca nu sunt riscuri si a facut ochi mari si m-a intrebat care-i problema!!! I-am zis sa intoarca pagina sa vada rezultatele la sange ... ca e mic Free beta-hcg. Mi-a spus ca nu sunt motive de ingrijorare, ca e important ca n-au iesit riscuri ... si ca analiza aia de sange nu trebuie interpretata de una singura, ci concomitent cu masuratorile si riscurile, care au iesit bine! M-a certat ca m-am ingrijorat!
De la medic am mers putin la cumparaturi sa ma destresez dupa care am ajuns acasa si direct in pat ... simteam nevoie acuta de odihna ... asa ca n-am mai reusit sa intru sa va spun cum a fost!
Va pup si va multumesc de incurajari!
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
monicaa spune:
Pupici mamici
Am avut ieri o zi de pomina Dupa ce am lucrat pana la 9 seara de-mi pica capul pe masa, la 3 am facut o pauza sa merg cu copilul la dentist. A reusit sa faca o carie la masea, cam imediat dupa Craciun am observat.
Clara mea e curajoasa de felul ei dar are o buba : urla de zici ca o frigi cu fierul rosu cand ii tai unghille de la picioare. Am incercat in fel si chip si nimic. Urla nene de cand afla ca va urma procedura si pana terminam.
Ei bine asa a facut si ieri la dentist. Din momentul in care i s-a spus sa deschida gura, nici nu pusese mana pe ea, s-a pus pe urlat si asa a tinut-o 10 minute cat a durat procedura.
Si mai fetelor e paradis in ziua de azi. Pai imi amintesc cand eram eu mica ca urat facea freza aia si cum mirosea groaznic! Acum e nimic: totul in surdina, plombele se usuca pe loc cu lumina din aia albastra, nu doare, nu te chinuie.
Am murit de 5 ori ieri si dupa 1 ora inca imi tremurau picioarele. Iar fii-mea nici n-a ajuns bine acasa si a cerut de mancare ca ei ii e foame.
Asta asa paralel la subiect. sa stiti ce va asteapa si o zi usoara tuturor
aaa... trebuie sa schimb semnatura, sunt la 12 + Iupiii!!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 11 +