Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele, bine ai venit acasa!
Paula, bafta pe unde mergi astazi!

Eu sincer nu am cautat, unde e mai ieftin sau mai scump, am mers la cab. dr. meu. Dar tind sa cred ca au preturi apropiate la cabinetele private. Si mai am impresia ca pretul la eco difera si in functie de varsta sarcinii sau felul investigatiei.
Morfofetala, e mai scumpa decat un eco obisnuit. Stiu ca la Mihalcea dureaza 45-50 min dar nu stiu cat costa. O sa intreb cand am sa sun pentru programare.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

bafta la examen.

Delia ai ffffff mare dreptate, tocmai de asta spuneam ca asa fucntionez eu, si ca nu garantez ca e un adevar valabil.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 17+ Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monica, nu poti sa-i tai unghiile cand doarme?

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Paula nu tin cu ursul, astept sa treaca, doar ca e greu uneori si mai rabufnesc din cand in cand..dupa aia ma linistesc si trece chiar ma lupt, pt ca vin la serv, incerc din rasputeri sa mananc, sa fiu activa..

Ele bine te-ai intors, multa sanatate! Ce-a fost mai greu a trecut, de-acum o sa fie bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Paula, bafta la examen!

Eu sunt cazul fericit care a cheltuit foarte putin pana acum in sarcina. Medicamente iau decat Elevit, acid folic si din cand in cand MgB6, deci nu cheltui asa mult cu ele.

Eco si analizele le-am avut pana acum gratis. Am fost la eco in sapt 6, in sapt 10, in sapt 12 (DT) si in sapt 13 (ieri).

Nu am platit decat interpretarea la DT - 165 RON.

Am uitat sa va zic ca ieri am fost la eco, dar bblusul cel pudic nu a vrut sa coloram caruciorul

Urmatoarea eco o am peste 3 sapt, asa ca abia atunci aflam daca fetita noastra s-a transformat in baietel.

Doxy
, si nepotica mea de 5 ani a zis ca o sa ii fac o "fratioara" pisicii si by the way, si eu ti-am admirat frumusetea de baiat!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.youtube.com/watch?v=1nZ2QvtnurQ

amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Amalia, dragut link-ul. Dar sa stii ca astia ca vin cu personalitatea la pachet si sunt influentati de ce va place voua, adultilor. Copilul meu a preferat Ac Dc in locul colindelor cand a facut bradul si in general, de cand a fost pitic pitic, i-a placut muzica ritmata nevoie mare. Cu asa ceva n-ar fi avut in veci rabdare. A... si cand era foarte mic il calma daca cineva sforaia langa el. Cand mergeam pe la varii intruniri bb trebuia sa doarma in camera cu sforaitorul gastii ca sa aiba toata lumea liniste si parintii ragaz sa stea la o bere fara intreruperi.
Faza cu unghiile la copii si taierea lor in somn a mers cam in primul an si ceva e viata. Dupa aia sa te tii... se lasa cu picioare si maini invinetite... asta pana a inceput sa inteleaga. Si de atunci a mers cu varii chestii. Daca se uita la road runner cand taiam unghiile degetele nu dureau. la fel si daca tinea cealalta mana sau, o mana, in sus cand i se taiau unghiile. A mers la un moment dat cu nu stiu ce guma de mestecat. Ideea ca pe ei oricum nu-i doare deci n-ai cu ce sa ii minti ca la sfarsit vor face legatura intre ceea ce le-ai zis tu sa faca si faptul ca de fapt nu i-a durut deloc. La noi e mai nasol ca la picioare se gadila ceva de speriat. Dupa taoata afacerea il pocneste mandria si se lauda tuturor ce minunat curat si ferchezuit e el.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Delia asta cam asa e... in cazurile clasice de sarcina toxica stai cu perfuzia dupa tine. Sincer... si eu am crezut ca nu se mai termina greturile si pana la urma s-au diminuat si au trecut. dar asta care apare pe net cu "in jur de 12-13 saptamani ar trebui sa nu va mai faca greturile asa mai robleme" este exact ca aia cu "greturile sunt matinale" sau ca cea clasica din cartea de bio" menstruatia la femei tine 3-4 zile" de o cred toti barbatii.
Elena... cred ca toata afacera asta va fi apa sub pod la un moment dat. inutil sa iti spun sa te linistesti. Cum ar fi tot nu reusim sa ne bucuram asa cum trebuie de perioada asta. O sa treaca si la unele chiar n-o sa mai vina. Cred ca iti trebuie o iesire sincera cu o prietena buna, nitel pampering - o masca ceva - si o doza sanatoasa de cumparaturi pentru tine... nu pentru copil... dar, ma rog, asta e doar stilul meu de relache.
Oxana, mi-a placut si mie maxim pustiul si interesul lui pentru legume. Cat despre politia romana si functionarul roman in general, mai ales dupa toata perioada asta as avea ataaaateaaaa de ziiiissss......
Azi mi-am luat concediul de risc... a doua bucata. Mi l-a dat pana pe 28 inclusiv... slava domnului, o luna de liniste, sper... ca din experienta daca se linistesc doctorii ii mai creste angajatorului cate o idee creata... dar, ma rog, sa zicem de data asta ca drobul de sare ramane la locul lui.

Alina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Voi aveti probleme cu venele de pe picioare, adica sa fie mai vizibile?? Pe dreptul, arata ca si cum mi s-a spart o vena si se cunoaste urat, cred ca e de vreo 2 saptamani dar n-am dat atentie. Iar azi am observat ca am pe amandoua picioarele, mai sus de glezne, vinisoare albastrii destul de vizibile. Chiar arata destul de rau. Nu stiti ce se poate face? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Delia si eu am avut probleme cu greturile de la 6 sapt pana la 14 sapt,varsam in fiecare zi de cate 2-3ori pe zi,cum mancam cum varsam. Am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca ar trebuii sa mai ma lae dupa 14-15sapt si ar fi intradevar o problema daca as fi scazut 10% din greutate(daca imi aduc eu bine aminte).Acum mai m-au lasat,mai dau afara o data la 2-3zile,deci e mai bine.

Vin si eu cu vesti ,am vorbit cu doctorul meu. O sa ma interneze marti sa-mi faca mai multe analize,inclusiv TT si miercuri a spus ca o sa-mi faca cerclajul. Speram sa fie totul bine.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 17+

Mergi la inceput