Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
Miche spune:
Felicitari pentru vesti bune !
Eu fac masaj, si inca prelungit -cam 2 ore.
Dar nu la burtica, pe picioare , brate si spate.
Il fac acasa si ma ajut de perne pentru pozitie , la salon cred ca trebuie sa mergi cu pernele dupa tine..
Ma simt mult mai bine dupa masaj, mi s-au mai dezumflat si picioarele.
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca neata. am primit vesti bune ieri la eco. placenta s-a prins, una bucata pinguin mic in burtica care facea tumbe si era vioi, masuratorile in grafic totul a fost bine. in sfarsit am putut dormi si eu bine azi noapte fara vise ciudata, de fapt neintoarsa. legat de TT eu nu l-am facut, am facut DT care mi-a iesit bine. faceti careva masaj in sarcina, ma omoara spatele si m-as duce macar o data la 2 saptamani dar mi-e frica sa nu aiba ceva contraindicatii. am si uitat sa intreb ieri dr la cat am fost de fericita ca s-a rezolvat problema cu placenta. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturashhh 'mneata Succes Cosmy se pare ca vei avea nevoie de multa energie:)) Eu am un luat un paracetamol simplu aseara pt ca incepuse sa ma doara o masea:(, dar mi-a trecut:) Elyana cum ai reusit sa iti faci programare la Filantropia?Eu treb sa fac in decembrie si in noiembrie deja erau full pt toata luna (la dr Veduta).Pana la urma am mers la cab privat al dr Peltecu (acolo-i si OG-ul meu dr Haiduc si dr Veduta) Astazi imi vine little black dress de gravi :) abia astept :) 19+ Ingrid Maria [url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]" |
Morfologia de trim 1 (in decembrie) am facut si eu tot la cabinet privat, fiindca la Filantropia nu am mai prins loc (din ce imi explicase doctorita mea, in acea perioada a plecat o doctorita care se ocupa de morfo si de aceea erau locuri mai limitate). Insa pentru Morfologie de trim 2 am sunat la inceputul lui Ianuarie si am prins loc ok.
19+ +
VIOIKA76 spune:
Miche vreau si eu masaj prelungit ,asa ca tine !
Cine ti-l face ? De sotul meu trebuie sa ma rog si se plictiseste repede.Plus ca noi ne intalnim numai seara, cand e prea obosit .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+
emyly79 spune:
Vio, eu voi naste la stat la maternitatea Giulesti.
Aceasta firma Stem Cells colaboreaza cu maternitatea Giulesti dar si cu altele (nu ni le-a enumerat). Costa 95 euro.
Eu l-as face dar o sa discut dupa ce nasc cu neonatologul din spital.
Am inteles ca putem anunta in orice moment pana la externare.
22+
Monik86 spune:
Neata!
Felicitari Flori pentru rezultatele de la eco!
Iris, iti tinem pumnii!
Cosmy, spor la treaba! Cu siguranta vei reusi sa le faci fata, dar incearca totusi sa nu te extenuezi, cere ajutor daca simti nevoia. Tu si bebe sunteti prioritari acum!
Mie de triplu test nu mi-a zis nimic. Tin minte ca am facut in primul trimestru dublu test+TORCH. Cand mi-a facut eco morfo-fetala de trim 1 si mi-a interpretat analizele mi-a spus ca nu mai sunt necesare altele, ca sunt rezultate foarte bune. Cred ca depinde si de rezultat, dar si de medic sau de clinica. Poate unii dau analize pentru ca trebuie si altii numai asa, ca sa mai scoata niste bani ...
19+ cu
Elyana spune:
Incerc sa pun si aici linkul sper sa ma lase forumul :D (stergeti voi spatiile de langa puncte)
http://www. zumzi .ro/ecografia-de-morfologie-fetala-un-copil-sanatos-d14098
E un voucher de la zumzi pentru Morfologie Fetala sem 1 SAU 2, la clinica Clinica Eurosanity - 150 RON, valabil pentru luna Februarie.
Mi-am facut azi programare si mi s-au parut ok. Le-am explicat ca e sarcina gemelara si mi-au zis ca voi mai plati la ei echivalentul unui al doilea voucher (comparand cu Filantropia unde incercam sa zambesc la telefon in timp ce doamna de la celalalt capat aproape scuipa intrebarile).
Asa ca o sa ii vad si la 21 sapt si la 22 sapt din doua sedinte de eco poate plec si eu cu 2 poze
19+ +
DenyAnd spune:
Neata asa pe la amiaza, ca de obicei de la mine
Multumim pt cafea.
Mi-e un soooooommnnn, vreau sa dorm all day, dar nu se poate ca am treaba
Am fost si ieri si alaltaieri activa, treaba pe afara, sa profit de soare, de cald, ca o zi de primavara. Si azi la fel e frumos afara, dar mi-e soooomn!
Noi suntem bine, Naomi azi nu m-a lasat sa dorm in voie si m-a trezit cu niste suturi, nu stiu cum sa-i interpretez miscarile, uneori sunt asa ritmatice, de zici ca face "cioc-cioc" , si apoi cand pun mana pe burtica, mangai nitel, se face liniste. Cand iau mana, iar facea ea acolo "cioc-cioc" . Nu stiu cum sa "traduc" toate astea, ma gandeam ca poate sughite, sau imi da ea trezirea ca vrea papa
Si la mine o zi e foarte activa, si a doua zi e liniste, si apoi iar e activa in urmatoarea zi, si iar liniste alta zi. Aici nitel seamana cu mine, asa sunt eu, intro zi am energie full de nu ma opresc din treburi, urmatoarea zi mi-e lene si vreau sa doooooorm.
In rest suntem bine, noaptea dormim bine, la inceput nitel ma chinui sa-mi gasesc pozitia de dormit. Apoi dorm bine pana dimineata, desigur cu pauze, vizite la wc cu pipilica, la fiecare 2-3 ore.
In celelalte domenii nu prea vesti bune
Ieri sotul mi-a dat o veste rea pt noi, in legatura cu nasterea la spital cu asigurarea de sanatate. Se pare ca nu o sa-mi pot face cardul ala de sanatate(cu care sa pot naste la spital gratuit) in baza sotului ca coasigurata, pt ca nu are suficiente luni muncite(minim 3 luni, pt anul asta), pt ca nu avem domiciliul permanent. Nu stiu ce sa mai cred mi-e imi vine greu sa cred ca nu pot sa-mi fac cardul ala de sanatate daca sotul va avea contract de munca legal(abia din 15 martie), si eu voi naste cam in jurul 15 mai, si de aici se aduna abia 2 luni de munca.
El mai are luni muncite legal aici(exact cele 3 luni), dar asta in anul 2012, si el zice ca trebuie sa fie minim 3 luni anul asta, 2013.
(asa l-a informat un amic de al lui care cunoaste mai bine legea de aici)
O sa mergem luni la oficiul ala de cardul de sanatate sa ne interesam mai bine. Daca nu se rezolva, atunci va trebui sa platesc nasterea, spitalizarea, si habar nu am cat costa. Sotul zice peste 1000euro, undeva 3000euro De unde banii astia??? Ca salariu lui este de 1000/luna. Si apoi sa mai adaugi si cheltuielile pt bebitza(cele din listuta, macar strictul necesar).
Ieri am tot dezbatut tema asta pana am obosit, puneam in balanta ca poate ma duc in tara sa nasc---dar eu asta nu vreau!!!
Da, asa ne-ar fi mai usor financiar, dar incet-incet o sa aiba de suferit familia noastra, relatia sot-sotie, tata-fiica, aproape ca nu-si va cunoaste tatal, daca mai gandesc mai bine chiar deloc. Nu o sa ne fie usor sa ne intoarcem aici dupa nastere. In tara chiar daca ii voi avea pe parintii mei, pe sora mea alaturi, stiu ca tot ma voi simti ffff singura. Deja intru in depresie numai sa ma gandesc la asta, cat de greu imi va fi, fff greu, sufleteste
Dupa ce am plans aseara nitel spunandui care sunt minusurile daca plecam in tara(eu si fetita), sotul mi-a zis ca gata, nu mai plec de aici, o sa vedem cum ne-om descurca, o sa ne mai interesam, daca nu se rezolva, o sa imprumutam bani. Om vedea. Om vedea. Om vedea. Asta e raspunsul lui final.
Ufff, greu
Presimt ca tot in tara o sa ajungem.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
paulinio spune:
DEny, in primul rand aduna toate informatiile si apoi trebuie sa trageti o concluzie. Asa pe auzite... n-as pune baza.
In plus... chiar daca nasti in tara, ce te opreste sa nu te intorci repede la sot? Sa zicem ca asta e cel mai rau scenariu...
Dar exista inca posibilitatea de mai bine... nu te panica de acum.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
DenyAnd spune:
Insanatosire grabnica mamicilor si copiilor (nu nominalizez ca sunt si eu uituca)
Simcri, sper sa poti rezolva si tu problemele de la job.
Flory, felicitari pt vesti bune
Comsy, spor la treaba. Sa o iei mai incetishorul cu munculita, ca bebe si tu sunteti prioritari
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
23+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Iris1211 spune:
Off, Deny, imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta cu cardul. Poate totusi se va rezolva, trebuie sa existe o portita.
Pana mai afli noutati iti tinem pumnii.
In acelasi timp, mi-e mila si de tatici ca ii cam stresam si pe ei, dar...pana la urma...sa simta si ei ca suntem insarcinati, nu?
Tot documentandu-ma pe net despre copii am gasit asta:
http://cursdepuericultura.ro/baita-sugarului /
in care tanti dr spune ca baita nu trebuie facuta zilnic bebelusului, nu trebuie cu nush ce fel de apa, ci doar cu apa de la robinet, ba mai mult de atat ne si arata cum pune o bebelusa sub robinet si nu in cadita.
Tot ce am vazut aici imi bulverseaza si putinele cunostinte pe care le aveam eu cu privire baita bebelusilor.
Voi ce spuneti? Ce stiti in sensul asta?
Multumesc dragelor ca-mi tineti pumnii la morfo.
24 + cu