Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

neata.
am primit vesti bune ieri la eco. placenta s-a prins, una bucata pinguin mic in burtica care facea tumbe si era vioi, masuratorile in grafic totul a fost bine. in sfarsit am putut dormi si eu bine azi noapte fara vise ciudata, de fapt neintoarsa.

legat de TT eu nu l-am facut, am facut DT care mi-a iesit bine.

faceti careva masaj in sarcina, ma omoara spatele si m-as duce macar o data la 2 saptamani dar mi-e frica sa nu aiba ceva contraindicatii. am si uitat sa intreb ieri dr la cat am fost de fericita ca s-a rezolvat problema cu placenta.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cosmy

Citat:
citat din mesajul lui Iris1211

Draga Cosmy, eu sunt sigura ca nu va face nicio adresa sau cel putin nu cred ca voi primi acele zile pana intru in prenatal sub pretextul ca nu a primit raspuns de la ITM. E foarte usor sa inchizi gura cuiva cand acel cineva nua are acces la informatie - aici ma refer la faptul ca nu am cum sa aflu daca ar primi raspuns la adresa, decat daca mi-ar spune ea.
Cu privire la triplu test si eu stiam exact cum ai spus tu ca, daca nu au fost probleme la DT, atunci nu are sens, dar mai gasisem un motiv sa ma ingrijorez.
Ma simt usurata din acest punct de vedere.

Multumesc mult.

Important e sa stii ca nu esti singura! Daca vei dori sa lupti cu ei, eu-s decisa sa te-ajut pt ca ma revolta foarte tare personajele de teapa "doamnei" de la hr! Mie mi s-a luat sa mi se spuna ca asta-i tara: sa ma obisnuiesc sau sa plec... si-am decis ca nu voi mai lasa pe nimeni sa-mi confunde bunatatea cu ignoranta.
si orice-ai decide, pe mine poti conta!

24 + cu

Multumesc Cosmy pentru tot.
O sa-i cer sa-mi dea si mie o copie a adresei catre ITM sa vedem cum reactioneaza.

Pup

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Bravo Flory pentru prinderea placentei si bebe sanatos si jucaus. Azi dupa-amiaza am si eu morfo si cred ca va fi somnoroasa printesa mea ca simt tumbele cum le face acum. :)

Cosmy succes si spor la treaba, ca o sa ai nevoie din plin.

Multumesc fetelor pentru raspunsul legat de TT.

Hai s-aveti o zi insorita!

24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Neata !
Cosmy succes cu pregatirile si Dariei succes la concurs !
Flory felicitari ! Uff, ai scapat de grija cu placenta !
Iris succes la eco astazi !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Am uitat sa ma "semnez" ca am schimbat si noi saptamana.

Iris tinem pumnii sa fie totul bine la morfo. Am vazut ca in general se trezesc la eco cat or fi de adormiti, poate ca ii deranjeaza sunetul.
Nu stiu cum e la voi dar la mine chiar e soare si frumos azi, parca e primavara. Asa ca va trimit niste soare sa aveti o zi cat mai buna. Mi s-a schimbat si starea de spirit. De s-ar schimba si garderoba sa mai renunt la straturi ar fi perfect.

17

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna dimineata dragi burticute!

Harnicute ca de obicei!

Fetelor, ieri am avut activitate intensa: am tinut ultimul meu seminar pe midificari legislative, si culmea a fost seminarul la care am avut cele mai multe emotii (desi am prezentat de x ori...nici nu mai tin minte). Am incaput chiar si in tinuta mea office de seminar . Am avut ceva emotii ca nu o sa incap si imi faceam griji, ca naaa...nu puteam sa apar in fata a 40 de oameni, la Radisson, imbracata in blugi de gravida .

In fine, a trecut...eram un pic nostalgica ieri.

In rest la mine totul bine. Maine ma duc sa ma recolteze de prin col etc., sa mai dau niste sange...d'astea d'ale noastre .

Oricum, azi e vineeeerrrriiiii!!! Yaaaayyy!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyly79 spune:

Buna dimineata burtici!
Ce stiti despre screeningul neonatal? Ieri la cursul de la maternitate au venit reprezentantii Stem Cells Bank sa ne prezinte serviciile de screening neonatal in care se pot depista 55 de tulburari genetice, metabolice si endocrinologice .
Acestea, depistate din timp, pot fi tratate cu o rata mare de succes.
In primele zile de viata se ia putin sange din talpa bebelusului iar rezultatul vine in aprox 2 saptamani.
Pe mine ma bate gandul sa-l fac.
Cu recoltarea de celule stem nu m-au convins.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata,semnez condica apoi plec la tara.
Nu am dormit bine ca fetei mele ii mai ies niste dinti si toata noaptea s-a trezit saraca,iar pe mine ma doare spatele ingrozitor.
Va doresc o zi buna!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

emyly tu nasti la privat ? Ma ma intereseaza si pe mine screeningul asta ,la Sanador este 480 ron si la Medlife 570 si eu tot stau in cumpana ,nu stiu unde sa ma duc sa nasc.
Eu vreau sa fac testele astea ca se verifica anumite boli rare ,ce-i drept ,dar pentru linistea mea vreau sa-l fac si nu-i consider bani aruncati aiurea.
La Ana am facut testele acestea(la spital de stat) dar la Dragos nu .
Cred ca se fac si la anumite spitale de stat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Fetelor, saru'mana pt incurajari!
E atat de frumos afara incat simt ca am energie sa mut si ceva munti
Flory, felicitari pt rezultatele bune
Emyly, eu am nascut-o pe Daria la Filantropia si intentionez s-o nasc pe Anastasia tot acolo.Din cate stiu, screening-ul neonatal se face doar pt copiii cu risc(subponderali, cei cu suspiciuni de diabet sau infectii, etc). Stiu ca pt bebe nu-i dureros insa eu am plans si cand i s-au pus Dariei cercelusii...deci nu-mi voi supune fata la intepaturi suplimentare
Iris, am dezbatul pe larg aseara cu sotul meu cazul tau si mi-a spus ca pt tine si nu numai, cea mai buna varianta ar fi sa intri in concediu de sarcina si lauzie cand decide medicul de familie(marea majoritate, ca sa fie acoperiti, impart acest concediu in 2-jumatate inainte de nastere, cealalta jumatate dupa nastere), iar cu cateva zile inainte de terminarea acestui concediu sa mergi la serviciu si sa faci cerere de concediu de odihna aferent anului 2013 si abia dupa terminarea acestuia sa intri in CIC. Daca ti se refuza CO dupa concediul medical(sau nu ti se plateste 100%) se face una bucata reclamatie la ITM

tuturor!

25+Anastasia

Mergi la inceput