Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Cris_25 spune:
Multumesc de sprijin! Incerc sa nu ma panichez, mai ales ca riscurile au iesit ok (Down 1:15000, Edwards 1:100000, Patau 1:100000 si inca un Down 1:34000) ... dar mi-a sarit in ochi acea valoare pt ca cei de la Synevo pun in chenar valorile din afara limitelor. In plus nici nu scrie care sunt limitele ... doar ca "Rezultatul va fi interpretat in functie de mediana corespunzatoare varstei sarcinii."
Stiti cumva daca Free beta HCG e totuna cu beta Hcg? Nu de alta, dar stiu ca beta-hcg trebuie sa creasca exponential daca sarcina evolueaza corespunzator... POate fetele care au facut FIV inteleg si mai bine stresul meu legat de acest rezultat
Bobitza, legat de eco, eu chiar mi-am intrebat medicul daca prea multe eco pot dauna. Mi-a spus ca, si daca ar fi facute zilnic, ar dauna doar daca acel punctulet de ultrasunet ar cadea mereu in acelasi loc pe bebe si ar sta fix pe aceeasi celula cateva secunde bune ... ceea ce nu se intampla, deoarece mereu se schimba pozitia acelui aparat (n-am explicat cu termeni de specialitate, dar sper ca pe inteles). Iar legat de analize, zic si eu sa te axezi pe un laborator in care ai mai mare increderea si sa mergi la ala. Eu am facut toate analizele la Synevo si n-am avut probleme niciodata!
Paula ... raceala ta imi aminteste de inceputul sarcinii mele! Imi pare rau ca ti s-o adunat toate ... si examenele, mai ai si copilul pe langa tine. Fii puternica si invinge raceala! Daca nu te lasa tusea nicicum, eu zic sa incerci sa iei Tusin forte. Medicul meu mi-a recomandat, chiar daca pe prospect scrie ca nu e indicat in sarcina... Mi-a aratat un dictionar international de medicamente acceptate in sarcina...si substanta din Tusin forte era acceptata!
12+
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Bobitza_85 spune:
Burticile care au facut analize la Synevo, am si eu o intrebare: pt analiza de secretie col voi cum ati procedat? Adica unde s-a facut recoltarea? Pt ca din cate am vazut eu, la centrul unde merg eu iau doar analize de sange...sper sa nu gresesc dar asa am vazut.
11 +
Bobitza_85 spune:
Gata, am sunat in call center si am gasit un centru apropiat unde se face si recoltare.
11 +
olimp spune:
buna seara fetelor
sa o iau pe rand sper sa nu uit pe cineva...asa ca trimit pupici la toate
bobitza si eu merg mai des la ecografii , cum a zis si amalia , nu te impacienta , oricum noi cele cu trombofilie suntem monitorizate mai indeaproape pentru a vedea rata de crestere.
cat despre analize sunt tare frustrante mai ales cand se bat cap in cap , eu nu am patit dar ma pun in situatia ta si nu e deloc confortabil.
amalia sa traiasca bondoceii , si eu cred ca o simt pe Ilinca din ce in ce mai bine , si ma gadila cateodata pedinauntru oare sa fie tot ea ?
si eu pap zilnic acum Kiwi si am rezolvat problema cu toaleta , merg zilnic fara restrictii
ele asteptam vesti bune
paula eu sti ca am facut doar TT si zic ca e ok , decizia sunt sigura ca o vei lua pe cea buna si cea care te va face sa te simti cat mai linistita si confortabil .
te admir , examene , copilas mic , raceala , drumuri paula=mama eroina , insanatosire grabnica
am ramas datoare cu o explicatie apropo de urinare cu usturime si fara infectie urinara prezent ..colega mea nu utiliza destule lichide si a inceput sa bea si normal ca i-a diminuat PH , a folosit atat bicarbonat , a baut cu apa cat si spalaturi cu apa cu bicarbonat , normal ca nu vaginale.
cris nu te panica , nu are sens , sincer , valorile nu spun numic , si eu aveam la inceputul sarcinii beta hcg mai mare decat mediana ..si fas nu e numic , relaxeaza-te nu mertita stresul.
flory am sa discut cu dr Rotar sa vedem ce zice de nasterea la Gynia si de problemele mele.
maria bcf te asteptam cu vesti bune de la eco.
betty cand primesti rezultatele la amnio ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
17 +
olimp spune:
happy , dana cu va simtiti la burtici , mai aveti dureri ?
eu sunt somnoroasa , as dormi toata ziua , la amiaza , seara pic pe mine , dimineata targ de mine sa ma scol , greu cu somnul asta.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
17 +
amaliaro spune:
Olimp sa iti traiasca printesa si ai mei misca mult ieri la eco au fost tare draguti fata ne a aratat tot baiatul e mai pudic fata e o zgatie de fata ca o sfarleaza
amalia tsakoniati
17+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Olimp, vai de sufletul meu de mama eroina!!
Nu am nici o trasatura dintr-o mama eroina...stau inchisa intr-o camera si copilul meu bate la usa, si ma striga mama, hai sa ne jucam!! si eu nu pot, ca tb sa invat!!
Strig la toata lumea, ma cert cu toata lumea, azi mai ca mi-am facut bona sa planga. Sotul e un erou ca ma suporta.
Cu psihicul sunt pe undeva la 1000 de m sub pamant, nu stiu cand iese de acolo.
Si tocmai m-am hotarat pt amnio...acum am 2 zile sa ma gandesc unde o fac...gine 1 sau gynia. Asta e singura necunoscuta. Probabil o sa dau cu banul
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 16+
Am implinit doi anisori!!!
poze
dnapotecuta spune:
Semnam si noi condica azi. Toate bune aici in afara de putina alergatura.... care s-a rzolvat ok pana la urma. Pupaciuni tuturor!
Alina 17+
liliana83 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca n-am mai reusit sa scriu in ultima perioada, din pacate a fost una destul de incarcata d.p.d.v al serviciului , abia am mai reusit sa citesc cate un pic ce-ati mai facut voi. Eu si bebe, care este tot baietoi , suntem bine, crestem amandoi, insa imi pare rau ca in ultima vreme am trecut prin stress si ca i-am transmis aceasta stare si lui. Eu mi-am facut doar analizele de sange obisnuite, si cate o eco pe luna... asa sunt eu mai de moda veche, sper ca Doamne Doamne sa aiba grija de noi si sa fie totul bine. La ultima eco copilul era cu aprox. 5 zile mai mare decat varsta sarcinii si se scarpina la ureche.Deocamdata nu iau niciun fel de medicament, ma simt bine, doar sunt un pic cam palida , dar in general am o stare de sanatate si un tonus foarte bun.Va pup si va doresc sa aveti parte numai de vesti bune si o sarcina usoara in continuare!
olimp spune:
amalia vad ca si gandaceii tai se distreaza prin burtica , dar zi-mi daca sti cand te gadila pedinauntru se simte ca si un soricel oare e tot bebele ?
paula deci te-ai hotarat la amnio , dar ti-a iesit asa risc mare la DT pt sindromul dawn ? , cat despre locatie greu de spus , eu sincer pentru o interventie de acest gen , mai ales ca nu necesita anestezie ( ma refer totala) as opta pentru Gynia , Mie Stamatian nu imi inspira prea multa ...incredere sa zic , dar nu vreau sa te influentez , gandeste la rece , si hai mai urca cateva etaje cu psihicul , esti prea lasbsol.
17 +